Cel mai bun mixer vertical pentru gătit

Dacă m-ați întreba care e obiectul electrocasnic mic la care nu aș putea renunța vreodată, atunci m-aș gândi imediat la cel mai bun mixer vertical. De aceea m-am gândit să fac un articol și despre mixere verticale profesionale care vă ajută să faceți o treabă mult mai bună și mai ușoară în bucătărie, obținând numai mâncăruri delicioase cu mai puțin efort.

De asemenea, un mixer vertical bun vine și cu mai multe accesorii incluse, astfel încât să aibe cât mai multe funcții în bucătărie. Totuși, eu vă recomand să nu alegeți chiar cel mai ieftin mixer vertical, deoarece acestea sunt și mai slabe calitativ.

Astfel, în rândurile următoare vă voi oferi un ghid după care puteți alege cel mai bun mixer vertical iar la sfârșitul articolului veți găsi desigur și câteva recomandări de mixere verticale bune, după cum bine ne-am obișnuit deja.

Ghid de achiziționare pentru cel mai bun mixer vertical

Așadar, dacă dorești ca în bucătăria ta să ai mereu la îndemână cel mai bun mixer vertical, însă nu știi sigur cum să îl cumperi și ai nevoie de o mână de ajutor, atunci în rândurile următoare îți voi prezenta cele mai importante criterii după care să alegi cel mai bun mixer vertical.

1.După putere

Puterea este unul dintre aspectele principale ale unui mixer. Astfel, ar trebui să alegi un mixer cu o putere de minim 600W astfel încât să poți folosi cel mai bun mixer vertical și pentru a toca sau felia și alimente mai tari. Dacă puterea este prea mică, există riscul defectării mixerului, ceea ce sigur nu vă doriți.

2.După numărul treptelor

Un mixer vertical bun ar trebui să dispună de măcar 2 trepte de viteză, astfel încât să poți alege viteza cu care tai alimente. Modul turbo reprezintă un avantaj, însă acesta ar trebui folosit după ce folosiți mai întâi treapta I.

3.Accesorii incluse

Cel mai bun mixer vertical dispune desigur de cât mai multe accesorii precum este pasatorul, discul pentru feliere, discul pentru răzuire, telul, vasul gradat, paletele de amestecare precum și paleta pentru aluat. Acestea sunt accesoriile obligatorii, iar dacă mixerul dispune de mai multe, atunci acesta este desigur un beneficiu.

Nu uita că paletele și discurile trebuie să fie din inox, pentru o rezistență sporită.

4.Cât de ușor este de folosit un mixer vertical bun?

Chiar dacă tehnologia a evoluat mult, dispozitivele trebuie să fie cât mai ușor de folosit, iar acest lucru este valabil și în cazul mixerului vertical. Astfel, mixerul vertical nu trebuie să fie prea complicat și ar trebui să fie cât mai ușor de curățat, de asamblat și să dispună de o funcție de auto-oprire, pentru eventualele probleme.

5.Alte aspecte de care să ții cont când îți cumperi un mixer vertical

Pe lângă criteriile discutate mai sus, există și alte aspecte de care ar trebui să țineți cont atunci când vă doriți cel mai bun mixer vertical. De exemplu ați putea ține cont și de capacitatea bolului, aspect important mai ales în cazul familiilor numeroase, sau de existența unei opțiuni care să îți permită să zdrobești gheața.

Cele mai bune mixere verticale – recomandări de la specialiști

După cum bine v-am promis la începutul articolului, vă voi recomanda și cele mai bune mixere verticale, astfel încât să știu că v-ați ales un mixer cât mai bun pentru bucătăria voastră.

1.Mixer vertical Philips HR1377

cel mai bun mixer verticalUnul dintre cele mai bune Mixere verticale este Philips HR1377. Caracteristici:

 • Putere de 700 W.
 • 5 Viteze.
 • Număr mare de accesorii.
 • Ușor de curățat.
 • Preț accesibil.

2.Mixer vertical Bosch MSM87180

cel mai bun mixer verticalUn alt mixer vertical foarte bun este Bosch MSM87180 care este dotat cu foarte multe caracteristici faine:

 • Putere de 750 W.
 • Număr de 12 trepte de viteză.
 • Foarte ușor de folosit.
 • Materiale de calitate.
 • Număr mare de accesorii.

3.Mixer vertical Philips Avance Collection ProMix HR1671

Mixer vertical Philips Avance Collection ProMix HR1671Al treilea și ultimul mixer vertical bun de pe lista mea este Philips Avance Collection ProMix HR1671:

 • Putere de 800 W.
 • Funcție Turbo.
 • Boluri de 1.2 litri și 1 litru.
 • Mâner ergonomic.
 • Lamă din titanium. 

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun mixer vertical, iar dacă doriți să vedeți și alte modele puteți da click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here