Cel mai bun ondulator pentru bucle superbe

Ne pasă de frumusețea voastră și, după ce am vorbit atât despre perii faciale cât și despre plăcile de păr bune, a sosit timpul ca de această dată să vorbim despre cel mai bun ondulator pentru bucle mereu superbe, deoarece știm cât de mult ține o femeie ca părul ei să fie mereu frumos.

Astfel, dacă vrei un ondulator conic bun, te vom ajuta să faci cea mai bună alegere. Înainte de toate însă trebuie să stabilești ce tip de păr ai – gros, subțire, scurt, lung, ondulat, drept șamd – precum și să urmărești caracteristici precum tipul ondulatorului, diametrul cilindrului, treptele de temperatură, materialul plus alte detalii despre care discutăm mai jos.

Un ondulator bun are un preț ce începe de la 150 de lei, dar poate trece de 400 de lei în cazul unui model foarte performant.

cel mai bun ondulator

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cel mai bun ondulator pentru un păr mereu aspectuos

Așadar, dacă ai decis să-ți iei un ondulator bun și nu știi cum să îl alegi, BlogdeCasa.Ro te va ajuta. Mai exact, în rândurile următoare vom vorbi despre cele mai importante caracteristici de care ar trebui să ții cont atunci când îți iei o placă.

1.Tipul ondulatorului

Un prim aspect de care trebuie să ții cont numaidecât este tipul ondulatorului. Mai jos vă vom prezenta principalele tipuri de ondulatoare:

 • Ondulatoare de păr conice: majoritatea modelelor de pe piață, care te ajută să obții niște bucle superbe și foarte arătoase.
 • Ondulatoare de păr spiralat: arată ca o spirală iar dacă părul tău este moale și alunecă ușor, atunci ar trebui să-ți iei un astfel de epilator. Asta deoarece va fi ușor de prins și de ținut pe ondulator.
 • Ondulatoare de păr plate: există plăci de păr care au fost făcute pentru a realiza bucle naturale și aspectuoase, deci ai putea să alegi și un astfel de model.

2.Diametru

Foarte important este și diametrul ondulatorului. Asta deoarece în funcție de diametru vei putea obține bucle mai mici sau mai mari.

Dacă vrei bucle mai mici, atunci ar trebui să alegi un model cu diametru mic, iar dacă vrei bucle mai mari, atunci poți alege un ondulator cu diametru mare.

De asemenea, poți opta pentru un ondulator a cărui tamburi se pot schimba ușor.

3.Materialul ondulatorului

Tot un aspect important este și materialul din care a fost făcut cilindrul ondulatorului. Mai jos vă vom prezenta principalele materiale:

 • Ondulatoare de păr din teflon – oferă protecție sporită părului, doar că după ceva timp învelișul de teflon este afectat, deci va trebui să iei un ondulator nou.
 • Ondulatoare de păr din metal sau crom – de regulă modele ieftine, pe care noi nu le recomandăm. Se încălzesc greu, deloc uniform, și pot arde părul.
 • Ondulator de păr din ceramic – foarte întâlnite, iar ceramica este un material chiar ok.
 • Ondulator de păr din turmalină – acest material încălzește repede părul și te ajută să obții o coafură perfectă. De asemenea, turmalina este ok deoarece te ajută să scapi de părul electrizat.

4.Temperatură plus siguranță

Cel mai bun ondulator trebuie să-ți permită numaidecât să alegi treapta de temperatură dorită. Un model ok trebuie să fie dotat deci cu cel puțin 5 trepte de temperatură, pentru a folosi temperatura recomandată tipului tău de păr.

Părul firav are nevoie de un nivel redus, părul rebel trebuie făcut cu un nivel superior, iar restul treptelor le folosești în funcție de nevoi.

De asemenea, vorbim despre aparate care ating temperaturi de peste 200 de grade, iar de aceea ar trebui să aibă inclusă o mănușă precum și funcții de siguranță.

5.Accesorii

Cel mai bun ondulator ar trebui să vină cu câteva accesorii care să te ajute în viitor. Printre cele mai importante sunt manualul de coafuri, tamburii incluși, husa pentru voiaj, mănușa despre care vorbeam mai sus șamd.

6.Garanție

Iar în final, vă mai spunem că ar trebui să alegeți un ondulator bun care să aibă o garanție de cel puțin 2 ani. De asemenea, cumpărați mereu produse bune doar din magazine renumite și de calitate.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune ondulatoare pentru păr mereu frumos

Așadar, dacă ați decis să vă luați unul dintre cele mai bune ondulatoare, vă vom ajuta noi să faceți cea mai bună alegere.

Mai exact, vă vom recomanda ondulatoare care au mulțumit cumpărătorii, care la rândul lor au lăsat doar review-uri pozitive.

Ondulator automat BaByliss Curl Secret C1100E

Ondulator automat BaByliss Curl Secret C1100E, 230 grade, Ionizare, 3 Setari de temperatura, Timer, MovO primă recomandare este modelul de top BaByliss Curl Secret C1100E. Dotări:

 • Oprire automată.
 • 3 setări de timp.
 • Selector temperatură,
 • Element ceramic.
 • Tehnologie Ionică.
 • Operare 100% automată.

Click pentru preț!

Ondulator Philips ProCare Auto Curler HPS940/00

Ondulator Philips ProCare Auto Curler HPS940/00, 210 grade, Bara ceramica din titan, 3 Setari caldura, 3 Setari timp, NegruFoarte bun este și ondulatorul Philips ProCare Auto Curler HPS940/00. Dotări:

 • Înveliș ceramic din titan.
 • 2 accesorii incluse.
 • Încălzire rapidă.
 • 3 setări de căldură și 3 setări de timp.
 • Ondulare automată.

Click pentru preț!

Ondulator Rowenta CF4132

Ondulator Rowenta CF4132, 14 accesorii, Invelis Ceramic, NegruIar ultima recomandare pentru cel mai bun ondulator este Rowenta CF4132. Dotări:

 • Mai multe tipuri de coafuri.
 • Înveliș ceramic.
 • 14 accesorii.
 • Review-uri pozitive.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune ondulatoare, sperăm că ți-au atras atenția cele de mai sus. Dacă nu, atunci aici veți putea vedea toate ondulatoarele de pe piață. Iar dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here