Cel mai bun panou radiant pentru încălzire

După ce am vorbit despre cea mai bună plasmă electrică pentru încălzire am decis că trebuie numaidecât să facem un articol și despre cel mai bun panou radiant pentru încălzire. Asta deoarece trebuie să vă spun că vorbim tot despre un aparat foarte eficient, așa că merită să luați în calcul și această variantă.

Printre principalele avantaje ale unui panou radiant pentru încălzire este acela că se încălzește foarte repede, e ușor de montat, încălzește și camere foarte mari.

Astfel, dacă nu ai gaz ori pur și simplu vrei să aștepți să-ți ofere autoritățile căldură, ar trebui să-ți iei un panou radiant bun.

Iar prețul nu e foarte mare: între 400 și 2000 de lei costă de regulă cel mai bun panou radiant.

Cum se alege cel mai bun panou radiant pentru încălzire și pentru ierni ușoare

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cel mai bun panou radiant pentru încălzire dar nu știi care sunt cele mai importante aspecte de care ar trebui să ții cont, ei bine în rândurile următoare îți voi oferi un ghid util pentru tine.

Înainte de a discuta pe larg însă, îți spun că trebuie să te orientezi către aspecte precum puterea, controlul, designul, dimensiunile, siguranța, garanția și altele despre care discut mai jos.

1.Putere plus dimensiunile camerei unde urmează a fi instalat

Spuneam mai sus că puterea reprezintă un aspect important. Am mai zis aici pe blog că un aparat de încălzire bun ar trebui să ofere o putere de 30w-70w per metru pătrat, pentru a fi eficient. Astfel, folosind acest calcul vei afla care este puterea necesară pentru a încălzi eficient camera ta.

Tot legat de putere mai trebuie să îți spun că trebuie să cauți un model care îți oferă mai multe trepte de putere la dispoziție. De ajutor este și un termostat cu ajutorul căruia să pornească și să se închidă aparatul, astfel încât să se păstreze o temperatură constantă selectată de tine.

De regulă, în lista de specificații a unui panou radiant bun este prezentat detaliul despre dimensiunile maxime ale camerei unde poate fi instalat respectivul aparat.

2.Control

Cel mai bun panou radiant pentru încălzire poate fi instalat ușor pe perete, la fel ca un convector de perete, iar un model de top va dispune numaidecât și de o telecomandă care va ajuta să îl controlezi mai ușor.

De asemenea, legat de siguranță trebuie să-ți zic numaidecât că un aparat bun trebuie să aibă numaidecât în dotare funcțiile de auto-închidere și de anti-îngheț, ambele fiind extrem de utile.

Iar un alt sfat util pe care ți-l pot oferi este acela de a opta pentru un aparat cu rezistență din ceramică, aceasta fiind foarte eficientă.

3.Aspect și dimensiuni

De regulă, cel mai bun panou radiant își va găsi foarte ușor locul în casă, iar designul acestuia este unul plăcut. Totuși, nu strică să oferi puțină atenție designului și dimensiunilor, pentru a alege ceva pe gustul tău.

4.Garanție

Iar la final nu trebuie decât să vă mai spun că trebuie să căutați un model care oferă o garanție cât mai mare, de regulă de cel puțin 2 ani, astfel încât să nu mai duci grija reparațiilor în cazul în care acesta se defectează.

Cele mai bune panouri radiante pentru iarnă – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune panouri radiante, atunci ar trebui să alegi unul din modelele pe care specialiștii BlogdeCasa.Ro le recomandă mai jos. O achiziție reușită vă dorim!

Panou radiant infraroșu Ensa P750T

cel mai bun panou radiantO primă recomandare este modelul Ensa P750T. Dotări:

 • Putere de 750W.
 • Termostat.
 • Durată de viață de până la 30 de ani.
 • Pentru camere mai mici.
 • Montare pe perete.

Click pentru preț!

Panou radiant infraroșu Ensa P750E

panou-radiant-infrarosu-ensa-p750e-telecomanda-display-digital-touch-screen-termostat-750w-durata-de-viata-pana-la-30-aniLa fel de bun este și Ensa P750E. Dotări:

 • Telecomandă.
 • Termostat.
 • Durată de viață de până la 30 de ani.
 • Putere de 750 w.
 • Timer.

Click pentru preț!

Panou radiant infraroșu Ensa P500T

panou-radiant-infrarosu-ensa-p500t-termostat-500w-durata-de-viata-pana-la-30-aniUltima mea recomandare pentru cel mai bun panou radiant pentru încălzire este Ensa P500T. Dotări:

 • Termostat.
 • Putere de 500W.
 • Durată de viață de până la 30 de ani.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun panou radiant. Dacă doriți să vedeți mai multe modele de panouri radiante bune, atunci ar trebui să vizitați acest magazin.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here