Cel mai bun pistol de zugrăvit casa

Apreciem persoanele îndemânoase care reușesc să facă totul în casă de mâna lor. Totuși, acești meseriași au la rândul lor nevoie de niște unelte care să-i ajute să fie așa pricepuți. De aceea în acest articol vom vorbi despre cel mai bun pistol de zugrăvit, pentru a vă zugrăvi singuri casa.

Astfel, cu un pistol de zugrăvit bun vei putea să-ți faci casa așa cum îți dorești tu, fără a apela la fel și fel de meseriași, plătindu-i cu bani. Astfel, un pistol de zugrăvit va folosi diferite vopsele pe bază de apă, vopsele auto, lacuri, amorse, lacuri, vopsele pentru lemn și multe alte vopsele de acest gen astfel încât vei avea libertatea să faci tot felul de lucrări.

Există însă mai multe aparate de zugrăvit printre care putem menționa aparatele de vopsit, pompa de zugrăvit, aparate multifuncționale și multe altele. De aceea, prețul diferă în funcție de dotări:

Totuși, un pistol de zugrăvit are un preț de la 500 de lei, dar poate crește în funcție de dotări.

cel mai bun pistol de zugrăvit

Ghidul BlogdeCasa.Ro: Cum se alege cel mai bun pistol de zugrăvit

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cel mai bun pistol de zugrăvit pentru a face singur lucrările de acest gen, atunci ar trebui să urmărești sfaturile noastre de mai jos. Înainte de toate însă trebuie să știi că principalele caracteristici ce trebuie urmărite sunt tipul aparatului, capacitatea rezervorului, duzele disponibile, puterea, debitul plus alte detalii despre care vorbim mai jos:

1.Tipul aparatului

La fel ca în cazul altor multor scule, și în cazul pistoalelor de zugrăvit ai de ales între modele semiprofesionale și cele profesionale. Este deja logic faptul care sunt diferențe dintre cele două, acestea constând în prețul de achiziție și dotări. Astfel, dacă ai de gând să efectuezi mai multe lucrări cu pistolul de zugrăvit, atunci ar trebui să alegi un pistol profi, iar dacă îl vei folosi doar ocazional, atunci e ok și unul semiprofesional.

2.Putere și capacitate

Foarte importante sunt și puterea dar și capacitatea unui pistol de zugrăvit. În funcție de modelul ales, puterea poate fi mai mică sau mai mare, dar noi vă recomandăm să alegeți un model care are cel puțin 400 W putere.

De asemenea, capacitatea ar trebui să fie cât mai mare, pentru a putea zugrăvi suprafețe mai mari, fără a trebui să reîncarci aparatul.

3.Debit și presiune

Alte două aspecte după care trebuie să te uiți sunt debitul și presiunea. Un debit mare te va ajuta să acoperi o parte mai mare a peretelui, doar că trebuie să fii atent ca pe tot peretele să fie o cantitate aproximativ la fel de vopsea. De asemenea, o presiune mare va ajuta și ea la o zugrăvire mai rapidă.

4.Garanție

Iar în final îți mai spunem doar că atunci când îți iei cel mai bun pistol de zugrăvit, ar mai trebui să ții cont și de garanție. Mai exact, recomandăm să alegeți un model care are o garanție de cel puțin 24 de luni.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune pistoale de zugrăvit

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune pistoale de zugrăvit și nu știi ce model să alegi, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos:

Pistol de vopsit și zugrăvit Wagner WallPerfect W565+ Accesoriu pentru vopsit Wagner PerfectSpray

O primă recomandare este pistolul Wagner WallPerfect W565. Dotări:

 • Putere de 320 W.
 • 3 accesorii incluse.
 • Pistol profesional.
 • Atașament pentru zugrăvit/vopsit. 
 • Capacitate de pompare de 0 – 140g/min.

Click pentru preț!

Aparat de zugrăvit Wagner 995

Aparat de zugravit Wagner 995, 630 WFoarte bun este și aparatul de zugrăvit Wagner 995. Dotări:

 • Debit reglabil de 0 – 525 ml/ min.
 • Putere de 630W.
 • Rază de lucru 8,5 m.
 • Autocurățare.
 • Vopsire în unghi.
 • Jet reglabil.

Click pentru preț!

Spray pentru vopsit și zugrăvit – Paint Zoom

Spray pentru vopsit si zugravit - Paint ZoomIar aceasta este ultima recomandare pentru cel mai bun pistol pentru zugrăvit. Dotări:

 • Putere 800W.
 • 7 accesorii incluse.
 • Rezervor de 0.8 litri.
 • Distribuție uniformă.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru  despre cel mai bun pistol de zugrăvit. Dacă aveți întrebări, atunci puteți lăsa un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here