Cel mai bun polizor plus tipuri de polizoare

Continuăm seria de articole despre polizoare iar în acest articol vom vorbi de data aceasta despre cel mai bun polizor.  Mai jos vă oferim deci mai multe sfaturi pentru o achiziție de succes dar și recomandări de polizoare ce merită cumpărate.

Un polizor este util în orice casă, și nu știi niciodată când vei avea nevoie de un astfel de aparat. De aceea noi recomandăm să vă cumpărați un polizor bun, deoarece cu siguranță veți vedea că este de mare ajutor.

De asemenea, în rândurile următoare vă vom prezenta și tipurile de polizoare existente, pentru a ști ce model să vă alegeți și voi. În ceea ce privește prețul pe care cel mai bun polizor îl are, acesta începe de la 150 de lei și poate crește mult în funcție de caracteristici.

cel mai bun polizor

Cum se alege cel mai bun polizor – sfaturi utile

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cel mai bun polizor și nu știi cum să faci o alegere potrivită, mai jos vei găsi mai multe sfaturi care te vor ajuta să faci alegerea perfectă.

1.La ce poți folosi un polizor bun

În cazul în care te întrebi de ce ar trebui să-ți cumperi cel mai bun polizor, ei bine motive sunt multe. De exemplu vei putea folosi polizorul la o mulțime de activități. Polizoarele pot fi folosite tăierea și șlefuirea mai multor tipuri de materiale, polizare sau la finisarea unor piese.

Pe scurt, polizorul este genul de aparat util pe care îl poți folosi la o mulțime de activități.

2.Tipuri de polizoare: unghiulare, de banc sau drepte. Ce tip de polizor să alegi?

După cum spuneam și mai sus, pe piață vei găsi mai multe tipuri de polizoare. De aceea trebuie să vi le prezentăm măcar pe scurt, pentru a ști ce alegere să faci.

Polizorul unghiular mai poartă și numele de flex, iar de cele mai multe ori este folosit pentru tăiere, debitare, șlefuire, periere, finisare sau polizare. Astfel, cu siguranță îl vei putea folosi de fiecare dată când ai nevoie să faci o mică lucrare.

Polizorul drept se folosește pentru metale, pentru a le șlefui, poliza, curăța, lustrui șamd.

Iar polizorul de banc se folosește în special la șlefuire sau pentru lustruit, ascuțit cuțite sau alte obiecte, ori pentru polizare.

3.Caracteristici tehnice

La un astfel de aparat sunt foarte importante caracteristicile tehnice. Mai exact, puterea este de regulă între 150 – 1000 W, iar viteza ar trebui la rândul său să fie reglabilă. De asemenea, sistemele de siguranță sunt și ele obligatorii, deoarece vorbim despre un aparat care poate provoca accidente neplăcute.

De asemenea, cel mai bun polizor ar trebui să aibă un design ergonomic, astfel încât să poți lucra cât mai ușor și mai comod. Accesoriile incluse sunt și ele un aspect pe care trebuie să îl urmărești. Ar fi util să ai incluse mai multe pânze dar și un mâner inclus. Utilă ar fi și o pereche de ochelari de protecție.

4.Brand

Multe persoane aleg aparatele pe care le cumpără și după brandul din care fac parte. Printre cele mai cunoscute branduri de polizoare sunt Bosch, Makita, Hitachi, Skil plus multe altele.

5.Garanție

Iar în final îți mai putem recomanda doar să optezi pentru un polizor bun care să aibă o garanție de cel puțin 24 de luni. 

Recomandări pentru cele mai bune polizoare

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune polizoare, mai jos îți vom recomanda 3 modele bune. Mai exact, am ales 3 polizoare care au un raport preț/calitate excelent și care merită cumpărate fără a sta pe gânduri.

Polizor unghiular Bosch PWS 700

Polizor unghiular Bosch PWS 700, 700 W, 125 mm, 11000 RPMO primă recomandare este polizorul unghiular Bosch PWS 700. Caracteristici:

 • Putere 700W.
 • 1100 RPM.
 • Mâner secundar.
 • Blocare ax.
 • Apărătoare.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Polizor de banc Skil F0153900MA

Polizor de banc Skil F0153900MA, 370 W, 2950 RPM, 200 mmTrebuie să recomandăm și un polizor de banc bun, iar acesta este Skil F0153900MA. Dotări:

 • Putere 370W.
 • 2950 RPM.
 • Preț bun.
 • Review-uri pozitive.
 • Design ok.

Click pentru preț!

Polizor unghiular Heinner AGR97

Polizor unghiular Heinner AGR97, 2150 W, 6000 RPM, 230 mm, Doua discuri incluseȘi ultima recomandare pentru cel mai bun polizor este Heinner AGR97. Caracteristici:

 • Putere 2150W.
 • 6000 RPM.
 • 230 mm diametru disc.
 • Două discuri incluse.
 • Design ergonomic.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cel mai bun polizor. Poți vedea și alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here