Cel mai bun premergător pentru cel mic

Este foarte plăcut să-l vezi pe cel mic făcând primii pași, doar că în acest sens, bebelușul trebuie ajutat. Din acest motiv a apărut și cel mai bun premergător, unul dintre cele mai importante obiecte din viața unui copil, deoarece îl va ajuta să facă primii pași.

Un premergător este deci obligatoriu pentru o dezvoltare corectă și sănătoasă a celui mic, drept pentru care nu trebuie să ignori această achiziție. Mai exact, trebuie să optezi pentru un premergător bun, deoarece un model mai bun va fi și mai eficient totodată.

Pe scurt, premergătorul îl va ajuta pe cel mic să facă primii pași fără să cadă, iar în timp se va descurca să meargă singurel fără a mai avea nevoie de un premergător. Astfel, cu siguranță veți observa și voi importanța unui premergător.

Cum se alege cel mai bun premergător pentru bebe

Așadar, dacă ai conștientizat că vrei cel mai bun premergător pentru bebele tău, atunci cu siguranță ar trebui să citești acest ghid de cumpărături. Mai jos îți voi prezenta deci principalele caracteristici de care ar trebui să ții cont atunci când vrei un premergător bun.

1.Greutate

Vorbim despre un obiect care ar trebui să fie cât mai mobil. De aceea ar trebui ca greutatea să fie cât mai redusă, astfel încât cel mic să nu depună prea mult efort atunci când se deplasează cu ajutorul premergătorului.

2.Materiale folosite

Foarte importante sunt și materialele din care a fost făcut premergătorul. Un model bun trebuie să fie făcut din materiale de calitate. Iar atunci când spunem materiale de calitate ne gândim la rezistență, la siguranță totodată precum și portabilitate. Astfel, indiferent de suprafața pe unde merge copilul, premergătorul trebuie să reziste, indiferent că are loc și câte un impact.

De asemenea, siguranța copilului este foarte importantă, deci nu ar trebui să aibă colțuri ascuțite ori margini periculoase.

3.Dimensiuni

La partea de dimensiuni trebuie să oferi atenție în primul rând înălțimii. Asta ar trebui să fie proporțională cu înălțimea copilului, obținând deci o mobilitate cât mai bună. Există și modele cu înălțime ajustabilă, deci îți va fi mai ușor să alegi un model de acest gen.

De asemenea, forma ar trebui să fie rotundă deoarece astfel nu vor exista colțuri periculoase pentru cel mic.

4.Accesorii incluse

Desigur că cel mai bun premergător ar trebui să aibă un design cât mai colorat, tipic lumii copiilor, iar de aceea ar trebui să existe și câteva accesorii pentru cel mic. De regulă, acestea sunt diferite jucării care vor face premergătorul cât mai atrăgător pentru bebeluș. De asemenea, premergătoarele pot fi și educative, având litere, cifre sau chiar cântecele.

5.Frâne

Pe toate forumurile de mămici am citit păreri care spun că cel mai bun premergător ar trebui să aibă numaidecât frâne. Astfel, vei putea opri foarte ușor mobilitatea premergătorului, deci nu este un aspect de ignorat.

Recomandări: cele mai bune premergătoare pentru copii

Și a sosit și partea unde îți oferim recomandări. Mai jos veți găsi deci cele mai bune premergătoare pentru copii mici, cu un raport preț/calitate excelent. Am ales desigur produse cu review-uri bune și cu preț bun totodată.

Premergător multifuncțional Primo Paso 3 în 1Premergator multifunctional Primo Paso 3 in 1O primă recomandare este premergătorul Primo Paso 3 în 1, model multifuncțional. Dotări:
 • Se poate transforma într-un antepremergător.
 • Jucărie electronică cu sunete inclusă.
 • Înălțime reglabilă pe 3 trepte.
 • Material albastru/rosu.

Click pentru preț!

Premergător 2 în 1 cu balansoar Swing RozPremergator 2 in 1 cu balansoar Swing RozFoarte bun este și premergătorul 2 în 1 cu balansoar Swing. Dotări:
 • 3 culori disponibile.
 • Jucărie electronică cu sunete inclusă.
 • Înălțime reglabilă.
 • Suport pentru picioare.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Premergător cu eurobază, Bertoni, Lamb VioletPremergator cu eurobaza, Bertoni, Lamb VioletȘi ultima recomandare pentru cel mai bun premergător. Caracteristici:
 • Înălțime reglabilă.
 • Opritor de siguranță.
 • Plastic netoxic și inofensiv.
 • Panou cu jucării muzicale.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun premergător. Poți vedea și alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here