Cel mai bun radio retro pentru persoanele cu stil

Recunoaștem că ne place stilul retro, iar de aceea veți găsi aici pe blog câteva articole despre electrocasnice retro iar acum vom face un nou articol. De data aceasta vom vorbi însă despre cel mai bun radio retro pentru persoanele care vor să aibă încăperi cu stil.

Există multe radiouri retro prin magazinele vechi de antichități, doar că puține din ele mai funcționează, și chiar dacă poate că nu acesta este cel mai important aspect la un radio retro bun, trebuie luat în considerare. De aceea noi vorbim despre radiouri retro noi.

Prețul unui radio retro variază în funcție de model, existând radiouri cu preț accesibil ce începe de la 100 de lei dar și modele mai aspectuoase și mai performante care costă peste 1000 de lei.

cel mai bun radio retro

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cel mai bun radio retro

Dacă vrei cel mai bun radio retro, atunci va trebui să ții cont de mai multe aspecte. Mai întâi ar trebui să te uiți la partea de design, dar nu ignora nici caracteristicile tehnice precum puterea, numărul de căi al boxelor frontale, conectivitatea plus alte lucruri despre care vorbim mai jos.

1.Design

Designul retro este atât de atrăgător tocmai pentru că este simplu, de cele mai multe ori având o carcasă din lemn, panoul de control simplist, iar culorile foarte plăcute. Designul nu îl alegi după anumite criterii, ci după propriile gusturi.

2.Specificații tehnice

Dar nu putem alege cel mai bun radio retro doar după design, ci trebuie să ținem cont și de specificațiile tehnice.

Un prim aspect de care să țineți cont este puterea RMS, care ajută la transformarea energiei în sunet. Un radio retro bun ar trebui să aibă o putere de cel puțin 10W. În ceea ce privește conectivitatea, întâlnim deseori portul Jack 3.5 mm. Există desigur și modele mai performante, care ne pun la dispoziție un port USB sau chiar Bluetooth, astfel încât să putem conecta mai multe dispozitive.

Rata de sensibilitate, exprimată în dB, ne transmite eficiența unei boxe. O sensibilitate mai mare înseamnă deci și un sunet mai bun și mai puternic.

3.Alte caracteristici

Un alt aspect de urmărit este dimensiunea. Poate că nu pare chiar un aspect foarte, foarte important, doar că trebuie luat în considerare mai ales dacă ai o casă mică. Numărul de presetări este și el important. De obicei, avem la dispoziție între 15 și 40 de presetări, iar cu cât sunt mai multe, cu atât vom putea memora mai multe frecvențe.

4.Garanție

Nu îți cumperi aparate retro în fiecare an, deci nu vrei să-ți iei cel mai bun radio retro prea des, pentru că s-a defectat. Astfel, în acest sens este foarte utilă o garanție de cel puțin 24 de luni, care să prevină situațiile neplăcute când ai rămas cu aparatul defect și trebuie să scoți bani din propriul buzunar.

Care sunt cele mai bune radiouri retro? BlogdeCasa.Ro îți răspunde

Dacă vrei unul dintre cele mai bune radiouri retro, noi te vom ajuta să îl alegi. Asta prin intermediul recomandărilor de mai jos. Mai exact, am pregătit 3 radiouri retro bune special alese pentru voi, cu design plăcut și dotări bune:

Radio Retro Style, HYUNDAI, HYU RA 104

Radio Retro Style, HYUNDAI, HYU RA 104O primă recomandare este radioul retro al celor de la Hyundai. Dotări:

 • Putere 2 x 0.6W.
 • Dimensiuni de 185 X 260 X 145 mm.
 • Radio AM/FM.
 • Preț bun.
 • Design plăcut.

Click pentru preț!

Patefon cu radio-cd, Retro Style, HYUNDAI, HYU RTCC 513RIP

Patefon cu radio-cd, Retro Style, HYUNDAI, HYU RTCC 513RIPTot de la Hyundai, un radio superb cu patefon. Dotări:

 • Patefon cu radio-cd.
 • Tuner AM/FM.
 • Înregistrare pe USB.
 • Funcție Auto-Stop.
 • USB.
 • Telecomandă.

Click pentru preț!

Radio retro vintage

Radio retro vintageIar ultima recomandare pentru cel mai bun radio retro este acest model. Dotări:

 • Design superb.
 • Preț accesibil.
 • Ideal de oferit cadou.
 • Ușor de folosit.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun radio retro. Dacă vrei să vezi și alte radiouri retro, accesează acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here