Cel mai bun scaun de birou pentru copii

În timpul școlii – și nu numai – copiii petrec destul de mult timp la birou, indiferent că își fac temele sau se joacă, iar pentru că este important ca la această vârstă să aibă grijă de sănătatea lor, trebuie să stea pe cel mai bun scaun de birou pentru copii.

Asta deoarece, dacă nu va sta pe un scaun ok, este foarte probabil ca mai târziu să aibă probleme cu spatele, iar la o vârstă atât de fragedă nu e deloc bine să apară astfel de probleme.

Iar cel mai bun scaun de birou pentru copii nu e deloc scump: între 60 și 600 de lei costă un scaun de top, doar că vă recomand să optați pentru calitate, astfel încât să luați un scaun ergonomic și cât mai bun pentru copilul vostru.

Cum să alegi cel mai bun scaun de birou pentru copii

În primul rând trebuie să vă fac atenți asupra faptului că trebuie să alegeți un scaun ergonomic, astfel încât greutatea corpului să fie bine susținută, existând suport lombar, reglare personalizată a înălțimii, a unghiului de înclinare șamd.

La fel cum spuneam și atunci când vorbeam despre cel mai bun scaun de birou ergonomic, atunci când alegi un model trebuie să ții cont de mai multe criterii precum ajustarea înălțimii, suportul lombar, reglarea cotierelor și a spatelui, greutate suportată, material șamd.

Despre acestea vorbesc însă în rândurile următoare:

1.Ajustare înălțime, cotiere și spătar

După cum spuneam și mai sus, trebuie să optezi pentru un model care să-ți permită să ajustezi atât înălțimea, cât și cotierele sau și spătarul. Asta deoarece înălțimea trebuie să fie cât mai confortabilă, iar corpul să aibă o poziție corectă atunci când stai pe cel mai bun scaun de birou pentru copii.

De asemenea, după cum spuneam și mai sus, ajustarea spătarului este importantă pentru a obține un suport total al coloanei vertebrale. Spătarul deci nu trebuie să fie mic și să dispună numaidecât de posibilitatea ajustării înălțimii.

2.Material

Cel mai bun scaun de birou pentru copii trebuie să fie făcut și din niște materiale bune, care să ajute la oferirea unui plus de confort. Scaunele de birou din piele sunt ușor de curățat, menținând o temperatură optimă, doar că pielea nu trebuie să fie artificială, deoarece nu e deloc ok.

De asemenea, spătarul ar trebui să fie făcut dintr-un material perforat, deoarece acesta va ajuta spatele să respire.

3.Greutate maximă suportată

Nu trebuie să ignori greutatea maximă suportată, deoarece dacă aceasta este depășită, scaunul se va strica foarte repede. Astfel, trebuie să fii foarte atent la acest detaliu.

4.Garanție

Cel mai bun scaun de birou pentru copii ar trebui să aibă o garanție de cel puțin 2 ani, astfel încât să nu apară probleme ce vor necesita costuri în plus.

Cele mai bune scaune de birou pentru copii – recomandări sănătoase pentru cei mici

Așadar, dacă vrei unul dintre cele mai bune scaune de birou pentru copii astfel încât să nu existe probleme de sănătate mai târziu. Astfel, în rândurile următoare vă voi recomanda mai multe modele:

Scaun de birou pentru copii FOX 12+ GTP

cel mai bun scaun de birou pentru copiiO primă recomandare este acest scaun din imaginea alăturată. Dotări:

 • Diametru bază 615 mm.
 • Înălțime scaun 910 – 1110 mm.
 • Înălțime șezut: 400 – 530 mm.
 • Înălțime spătar 480 mm.
 • Material metal plus plastic. 

Click pentru preț!

Scaun de birou pentru copii MINISTYLE

scaun-copii-ministyle-safir-stofa-cagliariUn scaun de birou foarte bun este și acest MINISTYLE. Dotări:

 • Diametru bază 540 mm.
 • Înălțime scaun 775 – 995 mm.
 • Înălțime șezut 775 – 995 mm.
 • Înălțime șezut 445 – 580 mm.
 • Înălțime spătar 400 mm.
 • Dimensiuni ajustabile.

Click pentru preț!

Scaun birou NIZIE TR CR

scaun-birou-nizie-tr-cr-negru-piele-ecologicaUltima mea recomandare pentru cel mai bun scaun de birou pentru copii este acest model. Dotări:

 • Piele ecologică.
 • Reglabil pe înălțime.
 • Bază scaun din oțel cromat.
 • Ușor de curățat. 

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun scaun de birou pentru copii, iar dacă doriți să vedeți și alte scaune, atunci vă recomand acest magazin online.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here