Cel mai bun seif unde îți poți proteja bogăția

De obicei nu foarte multe persoane caută cel mai bun seif, iar asta din două motive: fie nu au foarte mulți bani sau alte valori, sau fie nu au fost niciodată jefuiți. Situația se schimbă însă atunci când ești pățit sau când dorești să pleci în vacanță și știi că îți lași casa goala cu foarte multe bunuri de valoare. De aceea am decis să scriu un articol pentru cei are se gândesc și la securitate, căutând cel mai bun seif unde își pot proteja bogățiile.

Dar totuși nu cumpărăm seifuri bune în fiecare zi, motiv pentru care nu prea știm care sunt criteriile de care să ținem cont atunci când dorim să alegem cel mai bun seif. De aceea în rândurile următoare, așa cum poate v-am obișnuit deja, vă voi prezenta câteva aspecte de care să țineți cont atunci când cumpărați un seif. De asemenea, la finalul articolului vă voi oferi și câteva sugestii de seifuri bune.

Ce fel de protecție oferă?

Un aspect foarte important de care trebuie să țineți cont atunci când căutați cel mai bun seif este tipul de protecție. Asta deoarece pot exista trei modele importante: seifuri antifoc (achiziționate mai ales de cei care se tem de un incendiu), modele antifurt dar și seifuri rezistente la apă.

De ce dorești achiziționarea celui mai bun seif?

Un alt criteriu de alegere a unui seif este motivul pentru care doriți să cumpărați cel mai bun seif. De regulă, eu vă recomand să vă cumpărați un seif care să vă satisfacă orice nevoie, deoarece este foarte important să ai un loc unde să-ți poți lăsa banii în siguranță, indiferent că deții o afacere sau pur și simplu ești o persoană care face economii.

Uitați-vă deci după seifuri cu fantă, acestea fiind foarte utile pentru cei care au afaceri deoarece angajații vor putea introduce valorile printr-o perforație, fără deci să aibă acces direct la bani.

Dacă aveți nevoie de un seif pentru valori, atunci ați putea opta pentru un model care va fi ușor de camuflat în casă.

Tipul de securitate

Un seif poate fi atât cu yală cât și cu cifru. Totuși, seifurile cu yală nu sunt chiar atât de sigure precum par, deoarece se găsesc mai ușor soluții de a le deschide decât în cazul unui seif cu cifru, model pe care sincer eu vi-l recomand. Cifrul poate fi atât mecanic, cât și electronic.

Design

Desigur că și în cazul achiziționării celui mai bun seif designul este foarte important. Acesta îl veți stabili în funcție de obiectele ce doriți să le protejați, deoarece dacă vreți stocarea unui laptop de exemplu, atunci este clar că aveți nevoie de un seif mai mare. În cazul banilor și bijuteriilor poate fi folosit desigur și un seif mai mic.

De asemenea, mai există și seifuri fixe dar și mobile, iar cele fixe trebuie instalate așa cum a sugerat producătorul.

Așadar, acum că am stabilit cum alegi cel mai bun seif, a sosit timpul să vă ofer și câteva recomandări de seifuri bune, pe care le puteți achiziționa doar cu câteva clickuri, transportul fiind gratuit dar și foarte rapid totodată.

Recomandări pentru cel mai bun seif – modele apreciate de experți

În rândurile următoare vei găsi câteva recomandări de modele pentru cel mai bun seif, iar alegerile le-am făcut atât după părerea cumpărătorilor, după opinia experților în domeniu dar și ținând cont de nevoile cumpărătorilor în general, astfel încât să ofer o soluție pentru fiecare nevoie.

Seif electronic și cheie Technomax, TSW/4HN , 200 x 405 x 410 mm, încape laptop de 15′

Seif electronic si cheie Technomax, TSW4HN , 200 x 405 x 410 mm, incape laptop de 15Unul dintre cele mai bune seifuri este Technomax TSW/4HN, model care prezintă mai multe avantaje:

 • Are dimensiuni mari, deci poate stoca și un laptop de 15 inch.
 • Securitate foarte bună.
 • Display LED foarte facil.
 • Design modern.

 

Seif cifru Yale YSV

Seif cifru Yale YSVUn alt seif foarte bun este și Yale YSV. Acesta este un seif cu cifru și dispune de o mulțime de caracteristici mișto:

 • Nivel de securitate ridicat.
 • Foarte spațios.
 • Conceput din oțel, rezistență ridicată.
 • Preț foarte bun.

Seif mobilier T40EL

Seif mobilier T40ELDacă doriți cel mai bun seif de amplasat în mobilier sau pardoseală, acesta ar putea fi modelul căutat de voi:

 • Închidere atât electronică dar și cu cheie.
 • Display digital.
 • Cheie pentru deschidere de urgență. 

Poate cel mai bun seif Technomax:

cel mai bun seifPersonal, acest seif de la Technomax mi se pare unul dintre cele mai bune seifuri. Iar mai jos sunt doar câteva motive:

 • Pereții sunt foarte groși.
 • Încuietoare electronică prin cod.
 • Poate fi prins pe zid foarte ușor.
 • Este un seif certificat, cu un nivel de siguranță sporit.

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun seif, însă dacă doriți să vedeți și alte modele, veți găsi o mulțime de seifuri bune dând click aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here