Cel mai bun șemineu electric pentru o încălzire wow

0
8

Este foarte fain să-ți cumperi cel mai bun șemineu electric deoarece, pe lângă faptul că te ajută să te încălzești, aspectul acestuia este foarte fain.

Printre principalele avantaje pe care le oferă un șemineu electric bun este faptul că atmosfera pe care o oferă este una foarte plăcută, nu ai nevoie de coș pentru fum, instalarea este ușoară șamd.

Nimic nu e mai plăcut decât o zi de iarnă, stând pe fotoliu în fața celui mai bun șemineu electric și citind o carte. Ecranul pe care îl are un șemineu electric trebuie să ofere imagini cât mai ok, astfel încât să pară că este un șemineu natural.

cel mai bun șemineu electric

Iar un șemineu electric nu este foarte scump: de la 1100 de lei la 3800 de lei costă un șemineu bun, în funcție de dotări prețul crescând.

Cum să alegi cel mai bun șemineu electric pentru un confort termic și vizual foarte fain

Atunci când vrei cel mai bun șemineu electric, trebuie să ții cont de caracteristici precum puterea șemineului, imaginea proiectată, dimensiunile camerei, independența de aerotermă, funcții plus caracteristici. Pe larg despre acestea, discut în rândurile următoare:

1.Imagine proiectată

Un șemineu electric bun trebuie să producă un efect optic de flacără, cu un aspect cât mai aproape de realitate. Astfel, imaginea trebuie să fie cât mai clară și mai realistică totodată. Lemnul trebuie să aibă un aspect cât natural, precum și să dispună de leduri care să creeze iluzia că arde.

De asemenea, intensitatea ar trebuie să se modifice singură, pentru a crea efectul de flacără ce se mișcă.

2.Putere plus trepte de putere

Un șemineu electric bun trebuie să fie dotat cu o aerotermă care să ofere căldură. Un model bun trebuie să aibă numaidecât termostat reglabil. De asemenea, cu cât e mai puternic șemineul, cu atât căldura va putea fi mai mare.

Este importat și ca cel mai bun șemineu electric să fie silențios, astfel încât să putem distinge zgomotul buștenilor care ard și trosnesc.

3.Dimensiuni ale camerei recomandate

Există șeminee electrice pentru camere mici, mari sau medii, de aceea ar trebui să verifici dimensiunile camerei tale astfel încât să știi dacă șemineul va face față pentru a o încălzi.

De asemenea, cel mai bun șemineu electric poate fi montat atât în perete, cât și în mobilier, astfel încât trebuie să fii atent și la acest detaliu.

4.Caracteristici

Termostatul trebuie să fie reglabil, așa cum ziceam și mai sus, deoarece nu vei avea merue nevoie de temperatura maximă.

De asemenea, consumul reprezintă un aspect la care să fii atent. Acesta este între 900 și 2000W, deci costurile pe factură nu vor fi așa mari.

Iar dacă cel mai bun șemineu electric vine la pachet și cu o telecomandă cu care să-l putem controla mai ușor, atunci avem multe motive de a-l alege.

5.Garanție

Vorbim desigur despre o achiziție de viitor, așa că ar trebui să optăm pentru un model care oferă o garanție de cel puțin 2 ani, sau chiar mai mult dacă avem posibilitatea asta.

Cele mai bune șeminee electrice pentru a trece peste iarnă fără griji

Așadar, dacă ați hotărât să vă luați unul dintre cele mai bune șeminee electrice pentru a trece mai ușor prin sezonul rece, atunci vă voi recomanda în rândurile următoare câteva modele foarte bune.

Focar șemineu electric incorporabil 3D Dimplex Optiflame DF2608 cu sunet

cel-mai-bun-semineu-electricO primă recomandare este acest model minunat. Dotări:

 • Ok pentru camere de până la 110 m cubi.
 • 2 trepte putere.
 • Putere maximă 2200.
 • Telecomandă.
 • Termostat reglabil.
 • Aerotermă incorporată.

Click pentru preț!

Șemineu electric ClassicFlame Windsor de colț/perete

semineu-electric-classicflame-windsor-de-colt-perete-cu-focar-electric-23-espresso-cu-sunetLa fel de bun este și acest model ClassicFlame Windsor. Dotări:

 • Ok pentru camere de până la 110 metri cubi.
 • Putere maximă 1900 W.
 • Telecomandă.
 • Termostat.
 • Timer.
 • Sisteme de siguranță.

Click pentru preț!

Șemineu Synergy – tehnologie 3D Dimplex Optiflame cu sunet

semineu-synergy-tehnologie-3d-dimplex-optiflame-cu-sunetUltima mea recomandare pentru cel mai bun șemineu electric este acesta de la Synergy. Dotări:

 • Putere maximă 2000 W.
 • Dispozitiv de sunet.
 • Trei trepte de volum.
 • Specificații bune.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun șemineu electric, iar dacă doriți să vedeți și alte modele, puteți accesa acest link pentru a vedea un magazin bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.