Cel mai bun senzor de fum cu alarmă

Poate că nu te-ai gândit vreodată să-ți iei cel mai bun senzor de fum cu alarmă pentru casa ta, însă eu unul te asigur că această achiziție este una foarte inteligentă, pentru siguranța ta, a casei și a familiei tale. De aceea ar trebui să-ți iei un astfel de senzor.

Vezi un articol și despre detectoare de gaz.

Astfel, dacă ții la protecție și la siguranță, atunci ar trebui să faci o mică investiție care te va scuti apoi de cheltuieli în plus, iar tu te vei simți mai în siguranță.

Iar un senzor de fum bun nu e foarte scump: găsești și modele la 70 de lei, iar dacă vrei un senzor mai performant, atunci probabil că vei plăti mai mult. Dar merită!

Cum se alege cel mai bun senzor de fum cu alarmă?

Atunci când dorești să-ți iei cel mai bun senzor de fum cu alarmă, va trebui să ții cont de câteva aspecte precum standardul respectat sau semnalele ajutătoare. Dar mai pe larg discut în rândurile următoare:

1.Standard și senzor de detectare a fumului

Spuneam mai sus că standardul respectat reprezintă un aspect important. Ei bine, senzorul de fum pe care îl cumperi trebuie deci să fi fost testat și aprobat după anumite standarde, iar cel mai popular e EN 14604.

De asemenea, senzorul de detectare a fumului este și el un aspect de verificat. Acesta detectează fumul iar mai apoi începe alarma. Trebuie însă să fii atent că s-ar putea ca senzorul să pornească și atunci când fumezi.

2.Dimensiunile camerei

Orice sistem de siguranță va asigura o funcționare corectă pentru o anumită suprafață și astfel trebuie să fii atent la acest detaliu deoarece, dacă iei un senzor cu suprafață de acționare mai mică decât cea a bucătăriei tale, atunci nu va fi la fel de eficient ca cel mai bun senzor de fum cu alarmă.

De asemenea, instalați acest senzor doar în camerele închise.

3.Alarmă și alimentare

Pentru a auzi atunci când alarma pornește, aceasta ar trebuie să emită un semnal sonor de cel puțin 85 dB, astfel încât să fie ușor de detectat. De asemenea, alimentarea este un detaliu important, astfel încât să ai mereu baterii de 9V de rezervă mai tot timpul.

4.Alte caracteristici

Pe lângă aspectele de mai sus, ar mai trebui să urmărești și alte aspecte precum sistemul de avertizare care te anunță atunci când bateria este gata. De asemenea, atenție trebuie să oferi și temperaturii optime de funcționare, care e cuprinsă de obicei între minus 10 grade Celsius și plus 55 de grade Celsius.

Iar la final, probabil că știi deja faptul că garanția ar trebui să fie de cel puțin 24 de ani astfel încât să fie acoperită orice defecțiune.

Recomandări pentru cel mai bun senzor de fum cu alarmă

Așadar, dacă ai decis să-ți iei un senzor de fum bun și nu știi ce să îți alegi, în rândurile următoare îți voi recomanda câteva modele de top:

Chuango senzor de fum wireless SMK-500

chuango-senzor-de-fum-wireless-smk-500O primă recomandare este acest model Wireless SMK-500. Dotări:

 • Senzor de fum wireless.
 • Distanță transmisie 100 m.
 • Temperatură optimă: – 10°C / + 55°C.
 • Zonă monitorizată 20 metri pătrați.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Senzor de fum cu funcționare independentă PNI A022C

senzor-de-fum-cu-functionare-independenta-pni-a022cLa fel de bun este și senzorul PNI. Dotări:

 • Tehnologie Wireless.
 • Suprafață acoperită de până la 80 de metri pătrați.
 • Avertizare acustică și vizuală.
 • Alarmă de 85 dB.
 • Baterii de 9V.

Click pentru preț!

Detector Fum Decorativ Crom

cel mai bun senzor de fum cu alarmăIar ultima recomandare pentru cel mai bun senzor de fum cu alarmă este acest model elegant. Dotări:

 • Aspect decorativ.
 • Tehnologie optică.
 • Suprafață acoperită de 60 mp.
 • Mod silențios.
 • Avertizare baterii slabe.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun senzor de fum cu alarmă, iar dacă doriți să vedeți și alte modele, atunci puteți accesa acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here