Cel mai bun set de tacâmuri pentru mese bogate

Este foarte important să îți iei cel mai bun set de tacâmuri la fel cum trebuie să ai cel mai bun set de tacâmurigrijă să alegi cele mai bune tigăi, de farfurii sau de pahare. Asta pentru că le vei folosi zilnic, iar o cină cu mai mulți invitați și cu niște tacâmuri din material bun dar și plăcute va fi una memorabilă.

De asemenea, vei face o imagine foarte bună atunci când îți vei servi invitații la masă, iar motive pentru a alege cu grijă tacâmurile mai sunt multe.

Iar un set de tacâmuri bune nici nu e foarte scump: de la 50 de lei și poate trece de 400 de lei în cazul seturilor foarte complexe și foarte bune.

Cum se alege cel mai bun set de tacâmuri

Atunci când vrei să-ți iei un set bun de tacâmuri va trebui să ții cont de aspecte precum numărul de piese, materialul lor,designul plus alte detalii despre care discut mai pe larg în rândurile următoare.

1.Numărul de piese

Un prim aspect important este numărul de tacâmuri din care a fost format setul. De regulă, trebuie să stabilești numărul necesar în funcție de numărul de membri, dar să ai grijă să ai și piese în plus, sau chiar să-ți iei două seturi pentru momentele când de sărbători ai musafiri.

2.Formate

Un set de tacâmuri complex și bun ar trebui numaidecât să aibe mai multe tipuri de tacâmuri precum lingură mare, linguriță, cuțit precum și furculiță. Cel mai bun set de tacâmuri va veni desigur chiar și cu un cuțit pentru pește, o linguriță pentru desert sau alte tacâmuri utile.

Astfel, trebuie să aveți grijă la aceste detalii atunci când cumpărați un set de tacâmuri.

3.Material

Unul dintre cele mai întâlnite materiale pentru tacâmuri este inoxul cu crom și nichel. Cromul este un material bun pentru că oferă rezistență, în timp ce nichelul previne apariția de rugină.

Mai exact, aceste tacâmuri sunt din inox 18 / 10, însă există și inox de tip 18 / 0 care e magnetic și de regulă se întâlnește la cuțite sau la rame.

Dacă vrei totuși ceva sofisticat, poți opta pentru seturile de tacâmuri din aur sau din argint, doar că acestea sunt mai expensive.

Nu vă recomand în schimb tacâmurile cu mâner din plastic, deoarece acestea prind miros.

4.Alte detalii

Ai putea să ții cont și de design, care nu ar trebui să fie prea complex, ci minimalist și simplu totodată. Asta deoarece vor fi mai elegante dar și mai ușor de spălat, mai ales dacă aveți o mașină de spălat vase.

Totodată, garanția ar trebui să fie și ea cât mai mare, însă nu îmi imaginez ce probleme ar putea avea niște linguri.

Cele mai bune seturi de tacâmuri – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă vrei unul dintre cele mai bune seturi de tacâmuri pentru tine și familia ta, atunci ar trebui să te uiți numaidecât și la seturile de mai jos pe care BlogdeCasa.Ro le-a ales cu grijă special pentru tine.

Set de tacâmuri Ottocento, Inoxriv

set-tacam-ottocento-inoxriv-48-piese-cutie-luxO primă recomandare este acest set super Ottocento. Dotări:

 • 48 de piese.
 • Cutie de lux pentru depozitare.
 • Material de inox.
 • Preț bun.
 • Design plăcut.

Click pentru preț!

Set de tacâmuri Aries, Inoxriv

set-tacam-aries-inoxriv-75-piese-cutie-luxFoarte bun este și acest set de tacâmuri Aries. Dotări:

 • 75 de piese.
 • Cutie de lux pentru depozitare.
 • Material Inoxriv.
 • Design modern.
 • Preț bun. 

Click pentru preț!

Set de tacâmuri Tackle, Inoxriv

set-tacam-tackle-inoxriv-51-piese-cutie-luxIar ultima recomandare pentru cel mai bun set de tacâmuri este acest model:

 • 51 de piese incluse.
 • Material inoxriv.
 • Cutie de lux inclusă.
 • Design simplu.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun set de tacâmuri, iar dacă vreți să vedeți mai multe modele, atunci le puteți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here