Cel mai bun sistem de boxe 2.1

Ne place să vorbim despre electronice, iar de aceea în ultima perioadă v-am prezentat mai multe ghiduri pentru electronice. Voi continua și de data aceasta cu un articol din aceeași categorie, de data aceasta vorbind însă despre cel mai bun sistem de boxe 2.1.

Un sistem de boxe 2.1 bun te va ajuta să te bucuri de muzică la o calitate superioară, precum și de o experiență a vizualizării filmelor mult mai bună. De regulă, aceste sisteme sunt folosite la PC-uri, doar că pot fi ușor conectate și la televizoare.

Iar un sistem de boxe 2.1 bun nici nu e foarte scump: prețul începe de la 300 de lei, doar că în funcție de dotări, prețul poate crește.

Cum se alege cel mai bun sistem de boxe 2.1 – sfaturile BlogdeCasa.Ro

Dacă ai decis să-ți iei cel mai bun sistem de boxe 2.1 însă nu prea știi ce ar trebui să alegi, atunci ar trebui să urmărești câteva aspecte. Cele mai importante sunt puterea RMS, sensibilitatea, impedanța, conectivitatea, plus alte detalii despre care vom vorbi mai jos:

1.Sunet

Începem cu partea de caracteristici ale sunetului, deoarece reprezintă cea mai importantă parte la un astfel de sistem.

Puterea RMS este un aspect de care ar trebui să ținem cont mai întâi, așa cum ziceam și când vorbeam despre radiouri retro. Astfel, puterea RMS semnifică forța efectivă de a transforma energia în sunet. De regulă, un sistem de boxe 2.1 bun ar trebui să aibă o putere de minim 100W.

De asemenea, sensibilitatea este un alt aspect de urmărit. O sensibilitate mai mare ne va oferi un sunet de o calitate superioară, mai clar și mai bun totodată. Sensibilitatea recomandată de noi este de aproximativ 90 dB. 

Impedanța reprezintă o altă caracteristică de sunet foarte importantă, deoarece de ea se leagă amperajul unei boxe. Astfel, o impedanță mare are consecință un amperaj mai mic, doar că reduce și consumul de energie. Totuși, o impedanță mică înseamnă și o sensibilitate mai mică, deci ai grijă ce alegere faci.

Iar dacă vreți să folosiți cel mai bun sistem de boxe 2.1 și la petreceri, ar trebui să urmăriți și aspecte precum frecvența. O frecvență superioară de 30.000-40.000 hZ este perfectă pentru petreceri.

2.Alte detalii

Chiar dacă aspectele de mai sus sunt printre cele mai importante, ar mai trebui să urmăriți și alte detalii atunci când vreți un sistem de boxe 2.1 bun. Mai jos vi le prezentăm pe scurt.

Conectivitate – de cele mai multe ori întâlnim sisteme cu port jack 3.5 mm, doar că sunt și modele mai bune cu port USB, ceea ce ne permite să folosim și alte dispozitive.

De asemenea, orice funcție suplimentară pentru un sunet de calitate superioară ar trebui să fie apreciată.

3.Garanție

Totodată, cel mai bun sistem de boxe 2.1 trebuie numaidecât să aibă o garanție mare. Noi recomandăm, ca de obicei, un minim de 24 de luni, deoarece astfel veți avea acoperite costurile pentru reparații.

Desigur, o garanție ok va fi oferită doar de magazinele cunoscute și de încredere.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune sisteme de boxe 2.1

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune sisteme de boxe 2.1, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre. Mai jos vă prezentăm 3 sisteme de boxe 2.1 foarte bune, apreciate de cumpărători care au lăsat review-uri pozitive.

Sistem boxe Boxe A+ 2.1 MS3140W

Boxe A+ 2.1 MS31, 40W RMS, Slot USB, SDÎncepem cu boxele din imaginea alăturată. Dotări:

 • Putere RMS 40W.
 • 2 sateliți 10 W.
 • Frecvență 30Hz – 150Hz pt subwoofer și 1300hz-20Khz pt sateliți.
 • Slot USB și SD. 

Click pentru preț!

Boxe Genius 2.1 SW-HF2.1 1205 Cherry(wood)

Boxe Genius 2.1 SW-HF2.1 1205 Cherry(wood), 30W RMSUn sistem testat personal, foarte bun. Dotări:

 • Putere RMS 30W.  
 • Putere PMPO 1200W.
 • 2 sateliți de 7.5 W.
 • Amplificare activă.
 • Subwoofer de 15 W.

Click pentru preț!

Sistem de Boxe Logitech 2.1 Z313

cel mai bun sistem de boxe 2.1Ultima recomandare pentru cel mai bun sistem de boxe 2.1 este Logitech Z313. Dotări:

 • Putere RMS 25W.
 • Frecvență 48 -20000 Hz.
 • 2 sateliți de 5W.
 • Subwoofer 15.
 • Telecomandă cu fir.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cel mai bun sistem de boxe 2.1. Puteți vedea însă și alte modele dacă veți accesa acest link.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. Salut
  Pentru toata lumea sa fie clar :firmele astea nu fac altceva decat sa va pacaleasca.
  In nici un caz nu fac sunet de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here