Cel mai bun sistem de navigație auto GPS

Atunci când călătorești mult cu mașina, ajungi deseori în locuri  noi, pe care nu le cunoști, deci va trebui să te descurci cu orientarea. Uneori e foarte greu acest lucru, iar în acest sens este foarte util să ai cel mai bun sistem de navigație auto GPS. Un astfel de aparat te va ajuta să ajungi la orice locație dorești, chiar dacă nu ai mai fost vreodată acolo.

Tehnologia a evoluat mult, iar acum cu un simplu GPS vei primi detalii exacte despre locația unde te afli, cât mai ai până la destinație, precum și informații despre timp sau rute ocolitorii.

De regulă, mașinile noi au deja gps incorporat în bord, doar că avantajul celor separate este acela că îl vei monta oriunde vrei, cum ți-e mai comod, sau chiar să îl pui pe o altă mașină.

Iar prețul nu este exagerat ci diferă de la un model la altul, în funcție de caracteristici, funcții, brand plus alte detalii.

Cum se alege cel mai bun sistem de navigație auto GPS – Ghidul Blogului

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cel mai bun sistem de navigație auto GPS, atunci ar trebui să ții cont de criterii precum ecranul și dotările sale, viteza de procesare, hărțile incluse, accesoriile plus alte detalii despre care vom vorbi mai jos.

1.Ecran

Cel mai bun GPS ar trebui să aibă un ecran mare, astfel încât să vezi ușor traseul pe care urmează să îl parcurgi. De asemenea, dacă este un model cu touchscreen, atunci ai un motiv în plus să alegi un model cu ecran mare. Dimensiunea ideală este de 6-7 inch, ecranele prea mari nu sunt ok deoarece îți pot atrage atenția de la condus prea mult.

De asemenea, și rezoluția ar trebui să fie cât mai ok, pentru imagini plăcute și detaliate.

2.Performanțe

La fel cum are un telefon anumite piese care îl ajută să fie mai rapid, așa are și un sistem de navigație auto GPS. Astfel, ar trebui să alegeți un model cu caracteristici tehnice bune, care să asigure o funcționalitate rapidă. Hărțile ar trebui să se încarce în timp real, la fel și numărul de kilometri rămași, timpul șamd.

3.Hărți incluse

De regulă, cel mai bun sistem de navigație auto GPS ar trebui să aibă în memorie deja mai multe hărți. Noi recomandăm să alegeți un model care are cel puțin toată harta României, iar dacă veți călători și peste granițe, atunci ar trebui să alegeți un model cu toată harta Europei.

De asemenea, unele modele garantează actualizări gratuite pentru o anumită perioadă de timp, dar trebuie să știți că actualizările le puteți face și singuri cu ajutorul unui calculator. Nu e chiar foarte complicat.

Iar pentru o orientare mai ușoară, ar trebui ca GPS-ul să aibă ghidare vocală în limba română.

4.Alte caracteristici

Pe lângă aspectele de mai sus, ar mai trebui să ții cont și de alte caracteristici. De exemplu, accesoriile incluse. Recomandăm să alegeți un model care să aibă suport de prindere, încărcător de mașină, cablu USB precum și o husă. Orice accesoriu în plus poate fi la rândul său de mare folos.

De asemenea, cel mai bun sistem de navigație auto GPS ar trebui la rândul său să aibă o garanție de minim 24 de luni, astfel încât orice defecțiune să poată fi reparată gratuit. Alegeți însă doar GPS-uri bune din magazine de încredere.

BlogdeCasa.Ro îți recomandă cele mai bune sisteme de navigație GPS

A sosit deci și partea articolului unde vă recomandăm cele mai bun sistem de navigație GPS. Mai jos vei găsi mai multe modele bune, alese după un raport preț calitate excelent, dar și după review-uri.

Sistem de navigație Mio Spirit 7500 LM

Sistem de navigatie Mio Spirit 7500 LM, diagonala 5”, Full Europe + actualizari gratuite pe viataO primă recomandare este Mio Spirit 7500 LM. Dotări:

 • Diagonală 5 inch.
 • Actualizări gratuite pe viață.
 • Harta Europei.
 • Memorie Micro SD.
 • Autonomie 3 ore.
 • Multe funcții utile. 

Click pentru preț!

Sistem de navigație Garmin Nuvi 58LMT

Sistem de navigatie Garmin Nuvi 58LMT, diagonala 5.0", Full Europe + Update gratuit al hartilor pe viataUn alt GPS foarte bun este și Garmin Nuvi 58LMT. Dotări:

 • Display 5 inch.
 • Hartă Europa.
 • Actualizări gratis pe viață.
 • Touchscreen.
 • Funcții utile.
 • Design slim.

Click pentru preț!

Sistem de navigație PNI L807

Sistem de navigatie PNI L807, diagonala 7.0", 8GB, FM transmitter, Fara HartaȘi ultima recomandare pentru cel mai bun sistem de navigație auto GPS este PNI L807. Dotări:

 • Diagonală 7 inch.
 • Procesor puternic.
 • Player multimedia.
 • Fără hartă.
 • Suport inclus.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun sistem de navigație auto GPS. Click aici pentru a vedea și alte modele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.