Cel mai bun spălător cu presiune

Dacă ai o curte mare și mașină, atunci achiziția unui aparat precum cel mai bun spălător cu presiune se va dovedi a fi foarte utilă, chiar una dintre cele mai inteligente achiziții.

cel mai bun spălător cu presiuneAsta deoarece îl vei putea folosi pentru a-ți spăla mașina singur, fără să mai plătești deci la spălătorii iar în timp vei vedea că faci economii, dar și să cureți trotuarele sau mobilierul din grădină.

Astfel, aparatele de spălat cu presiune te pot ajuta la foarte multe lucruri, deci merită investiția.

Cum se alege cel mai bun spălător cu presiune?

Dacă vrei să-ți cumperi cel mai bun spălător cu presiune, atunci va trebui să ții cont de mai multe aspecte precum puterea, presiunea, debitul de apă precum și accesoriile din dotare.

1.Puterea motorului

De regulă, un aparat de spălat cu presiune nu are o putere la fel de mare precum au cele din spălătoriile auto. Totuși, cele mai bune spălătoare cu presiune au o putere de cel puțin 1000W, iar un model bun ar trebui să ajungă chiar la 2000 W, sau chiar mai mult.

Desigur că un spălător mai puternic va fi și ceva mai scump.

2.Presiune plus debit

Un spălător bun ar trebui să ofere o presiune cuprinsă între 100 – 150 bari precum și un debit de apă de cel puțin 350 de litri pe oră, astfel încât murdăria să fie îndepărtată cât mai ușor. Nu folosi însă acest aparat în cazul obiectelor mai fragile, deoarece presiunea mare le poate rupe sau deteriora.

De asemenea, de fiecare dată când îl pornești, va trebui să crești puterea și presiunea treptat, și nu să pornești la capacitate maximă.

3.Siguranță

La fel ca în cazul oricărui aparat, sistemele de siguranță trebuie să fie prezente. În cazul celui mai bun spălător cu presiune ar trebui să existe o supapă de siguranță automată, astfel încât atunci când s-a încălzit prea mult sau dacă a crescut presiunea, aparatul să se închidă singur. Un filtru de apă va fi la rândul său util pentru a nu apărea calcarul.

De asemenea, trebuie să te orientezi către cel mai bun spălător cu presiune care să fie cât mai ușor de folosit, dar și cât mai comod totodată.

4.Caracteristici

Pe lângă detaliile despre care am discutat de mai sus, ar mai trebui să verifici și alte cele-mai-bune-spalatoare-cu-presiunelucruri, despre care discut chiar în rândurile următoare.

De exemplu, printre accesoriile incluse trebuie să se afle numaidecât un pistol de spălare precum și o perie pentru pardoseli. Astfel, vei putea spăla atât mașina cât și mai multe obiecte sau suprafețe.

De asemenea, poți opta pentru un model care încălzește apa atunci când speli, iar acesta va fi mai util mai ales iarna, dar și vara deoarece apa caldă îndepărtează mizeria mult mai ușor.

În ceea ce privește alimentarea, aceasta poate fi electrică sau pe combustibil precum benzina sau motorina. Cel din urmă se bucură de un avantaj precum portabilitatea.

Tot pentru mai multă mobilitate ar trebui să cauți un spălător cu presiune cât mai ușor, chiar dacă totuși vorbim despre aparate mai greluțe.

5.Garanție

Cel mai bun spălător cu presiune ar trebui să vină numaidecât și cu o garanție de cel puțin 2 ani.

Cele mai bune spălătoare cu presiune – recomandările Blog de Casă

Așadar, dacă ați decis să vă luați unul dintre cele mai bune spălătoare cu presiune, atunci ar trebui numaidecât să vedeți și modelele de mai jos, care au fost cu grijă și atenție special pentru voi.

Mașină de curățat electrică cu presiune Progarden VBC-110

masina-de-curatat-electrica-cu-presiune-progarden-vbc-110-putere-2000w-presiune-maxima-165-bar-debit-maxim-7-lminO primă recomandare este Progarden VBC-110. Dotări:

 • Putere de 2000W.
 • Presiune maximă de 165 bar.
 • Debit maxim de 7 litri pe minut. 
 • Construcție ergonomică.
 • Roți și mâner telescopic.
 • Alimentare electrică.

Click pentru preț!

Aparat de spălat cu presiune Bosch AQUATAK 33-11

aparat-de-spalat-cu-presiune-bosch-aquatak-33-11-1300-w-330-lh-110-bar-car-kitFoarte bun este și spălătorul cu presiune Bosch AQUATAK 33-11. Dotări:

 • Putere de 1300 W.
 • Capacitate 330 litri pe oră.
 • Presiune 110 Bar.
 • Accesorii pentru spălarea mașinii.
 • Alimentare electrică.

Click pentru preț!

Aparat de spălat cu presiune Black&Decker PW1700SUPREME

ar_B&D 003

Iar ultima recomandare pentru cel mai bun spălător cu presiune este acest model. Dotări:

 • Putere de 1700W.
 • Presiune 130 Bar.
 • Capacitate 370l/h.
 • Lance și perie rotativă incluse.
 • Alimentare electrică.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun spălător cu presiune, iar dacă doriți să vedeți mai multe modele, atunci ar trebui să intrați pe acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here