Cel mai bun storcător de portocale și citrice

Chiar dacă am mai vorbit deja despre storcătoare bune, ne-am decis să facem un articol și despre cel mai bun storcător de portocale și citrice, deoarece acesta are un preț de achiziție mult mai redus. Astfel, vei putea să ai mereu suc natural la dispoziție din citrice, sănătos și gustos totodată.

După cum spuneam, cel mai bun storcător de portocale și citrice nu e deloc scump. Prețul începe de la 100 de lei, dar poate trece de 300 de lei dacă e un model de top.

cel mai bun storcător de portocale și citrice

Cum se alege cel mai bun storcător de portocale și citrice – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Dacă ai decis să-ți iei un storcător de portocale și citrice bun, dar nu știi ce să alegi, atunci ar trebui să continui lectura articolului. Totuși, facem un rezumat și îți spunem pe scurt ca trebuie să ții cont de tipul aparatului, de putere, de accesoriile incluse precum și de garanție. Mai pe larg discutăm mai jos:

1.Tipul storcătorului

Așa după cum bine ați înțeles din introducere, există mai multe tipuri de storcătoare. Mai exact, poți alege între modelele electrice și cele manuale. Desigur, modelele electrice sunt mai eficiente și mai ușor de folosit totodată.

Unele modele pot avea recipient pentru suc iar altele nu, deci va trebui să folosești o cană. Este și acesta un aspect de care să ții cont.

2.Putere și siguranță

Desigur, vorbim despre putere doar în cazul aparatelor electrice. Aceasta ar trebui să fie de minim 70-80W, astfel încât obținerea sucului să fie cât mai ușoară și mai eficientă totodată.

În cazul aparatelor electrice trebuie să țineți cont numaidecât și de siguranță. Mai exact, este vorba despre sistemele de auto-oprire, fixarea sigură precum și alte aspecte de acest gen, care să prevină posibilele accidente.

3.Accesorii incluse

În cazul electrocasnicelor mici, accesoriile sunt foarte importante. Asta deoarece îți vor oferi mai multă libertate și vei putea folosi aparatul așa cum vrei.

Printre cele mai importante accesorii pentru cel mai bun storcător de portocale și citrice sunt conurile, care ar trebui să fie de cel puțin două mărimi, o sită reglabilă precum și un capac de protecție.

4.Caracteristici

Iar cele de mai sus nu sunt singurele lucruri de care să ții cont atunci când vrei cel mai bun storcător de portocale și citrice. Mai exact, trebuie să verifici și materialele din care acesta a fost făcut, astfel încât să fie rezistente dar și de calitate. Accesoriile ar trebui să fie și ele din metal.

Desigur, ai putea să ții cont și de dimensiuni dacă nu ai o bucătărie prea mare, iar zgomotul este și el un aspect de verificat. Acesta ar trebui să fie mai mic de 40 dB. 

De asemenea, cu cât ai la dispoziție mai multe elemente ce pot fi spălate în mașina de spălat vase, cu atât îți va fi mai ușor să îl întreții.

5.Garanție

Iar în final, așa cum ne-am obișnuit deja, vă mai recomandăm doar să alegeți un aparat care să vină cu o garanție de cel puțin 2 ani. Astfel, orice defecțiune ar putea fi reparată gratuit. Depinde foarte mult și de unde alegeți să cumpărați cel mai bun storcător de portocale și citrice.

Recomandări: cele mai bune storcătoare de portocale și citrice

Iar dacă vreți să vă luați unul dintre cele mai bune storcătoare de portocale și citrice, atunci sunteți exact unde trebuie. Asta deoarece mai jos veți găsi mai multe recomandări special alese pentru voi:

Storcător citrice ZILAN ZLN-7832

Storcator citrice ZILAN ZLN-7832, Capacitate 1L, Cana gradata, Functie reverse, Putere 40WO primă recomandare este ZILAN ZLN-7832. Dotări:

 • Capacitate 1 litri.
 • Funcție reverse.
 • Putere 40W.
 • Capac transparent.
 • Piese detașabile.

Click pentru preț!

Storcător de fructe electric, Beper, 90.425

Storcator de fructe electric, Beper, 90.425Foarte, foarte bun este și storcătorul Beper 90.425. Dotări:

 • Putere de 85W.
 • Foarte silențios.
 • Design modern.
 • Material Inox.
 • Picioare anti-alunecare.

Click pentru preț!

Storcător de citrice EX6157 Solac New Citro 100

Storcator de citrice EX6157 Solac New Citro 100Iar ultima recomandare este tot un storcător foarte bun. Dotări:

 • Material oțel inoxidabil.
 • Silențios.
 • Putere 100W.
 • Două conuri.
 • Ușor de curățat.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun storcător de portocale și citrice. Desigur, puteți vedea și alte modele dacă accesați acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here