Cel mai bun suport de perete pentru bicicletă

E foarte fain să ai o bicicletă, însă dacă stai la bloc apare o mare problemă: unde să o țin atunci când nu o folosesc? Asta pentru că ocupă ceva loc, doar că noi ne-am gândit la o soluție ieftină pentru iubitorii de pedalat: cel mai bun suport de perete pentru bicicletă.

Iar după cum spuneam și mai sus, prețul este unul chiar accesibil. Mai exact, un suport de perete pentru bicicletă bun nu costă deloc mult, iar prețul începe de la 30-40 de lei, dar poate depăși 100 de lei în funcție de model.

cel mai bun suport de perete pentru bicicletă

Cum se alege cel mai bun suport de perete pentru bicicletă – ghidul BlogdeCasa.Ro

Nu este foarte greu să alegi cel mai bun suport de perete doar că tot trebuie să ții cont de câteva aspecte. Printre cele mai importante aspecte sunt tipul de prindere, materialul său, design-ul plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Sistem de prindere

Sistemul de prindere este un prim aspect important de care ar trebui să ții cont. De regulă, un suport de perete pentru bicicletă bun se prinde de perete cu ajutorul mai multor holșuruburi, astfel încât să fie bine fixat.

De asemenea, există și mai multe tipuri de prindere. Prinderea poate fi făcută de roată, cele mai accesibile modele însă acestea pot murdări peretele, sau de cadru, modele mai scumpe doar că trebuie să fie dotată cu un suport care să nu zgârie cadrul.

2.Material

La fel de important este și materialul. De regulă, cel mai bun suport de perete pentru bicicletă ar trebui să fie făcut din materiale precum oțelul sau aluminiu, deoarece acestea sunt rezistente și suportă greutăți mai mari.

3.Capacitate

Chiar dacă majoritatea caută un suport de perete pentru bicicletă bun care să suporte doar o bicicletă, există și excepții. Mai exact, mă refer la familiile mai mari, cu mai mulți iubitori de pedalat și cu mai multe biciclete. Există deci și suporturi care pot prinde 2 biciclete, dar se găsesc ceva mai rar.

4.Alte detalii

Poate că nu vei folosi chiar foarte des suportul de perete pentru bicicletă, iar de aceea unele modele se pot plia pentru a ocupa mai puțin spațiu. Astfel, nu te vei împiedica de ele.

De asemenea, chiar dacă e puțin probabil să o folosești, este util totuși să ai la îndemână o garanție de cel puțin 12 luni, pentru orice eventualitate.

Recomandări pentru cel mai bun suport de perete pentru bicicletă

Așadar, dacă ați decis să vă luați un suport de perete pentru bicicletă, atunci noi vă vom ajuta să faceți o alegere bună. Mai exact, în rândurile următoare vă vom recomanda 3 suporturi de perete pentru bicicletă bune.

Suport de perete pentru biciclete Thalinger

Suport de perete pentru biciclete ThalingerO primă recomandare este suportul Thalinger. Dotări:

 • Metal acoperit cu vopsea pentru protecție.
 • 1 bicicletă.
 • Preț accesibil. 

Click pentru preț!

Suport biciclete Menabo Wally

Suport biciclete Menabo Wally pentru depozitare cu prindere pe pereteFoarte bun este și suportul de perete al celor de la Menabo Wally. Dotări:

 • Greutate maximă 50 kg.
 • Suportă 3 biciclete.
 • Montare pe perete.
 • Material oțel.

Click pentru preț!

Suport depozitare bicicletă M-Wave

Suport depozitare bicicleta M-WaveIar ultima recomandare pentru cel mai bun suport de berete pentru bicicletă este cel M-Wave. Dotări:

 • Design plăcut.
 • Montare cu holșuruburi.
 • Materiale de calitate.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun suport de perete pentru bicicletă, dar puteți vedea și alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here