Cel mai bun suport pentru cuțite – cum să îl alegi

După ce am făcut articolul despre cum se aleg cuțitele bune mi-am dat seama că există multe seturi care nu includ și un suport pentru cuțite. Consider însă că este important să alegi și cel mai bun suport pentru cuțite, deoarece acesta ajută pentru o mai bună păstrare a cuțitelor.

Astfel, am analizat piața de suporturi pentru cuțite, am citit pe mai multe forumuri și bloguri ale specialiștilor și am pregătit mai multe sfaturi, dar și recomandări. Astfel, în acest articol vorbim despre cum se alege cel mai bun suport pentru cuțite. Dar mai întâi o să încep cu o recomandare.

Cel mai apreciat Suport pentru cuțite 23x10x19,5 cm – Zwilling

Suport cutite 23x10x19,5 cm - Zwilling

Am decis să încep cu o recomandare, deoarece știu că sunt persoane care vor să-și ia acum un suport pentru cuțite bun. Așa că recomand acest model de la un brand de top, Zwilling.  Acesta îți oferă posibilitatea de a depozita 5 cuțite, un masat pentru ascuțit precum și o foarfecă de bucătărie. Iar după cum puteți vedea și în imaginea de mai sus, acest suport de cuțite este dintr-un lemn de calitate superioară. În ceea ce privește prețul, cred că e un preț corect.

Click pentru preț!

Cum se alege cel mai bun suport pentru cuțite – sfaturi utile

Dacă ai decis să-ți iei un suport pentru cuțite bun, dar nu știi ce aspecte să urmărești, atunci mai jos îți voi oferi câteva sfaturi. Mai exact, îți prezint principalele caracteristici de care ar trebui să ții cont atunci când vrei un suport pentru cuțite bun.

1.Capacitate

Un prim aspect de care trebuie să ții cont este capacitatea pe care o are un suport pentru cuțite. După cum bine ai văzut și mai sus, un suport pentru cuțite are o anumită capacitate. De regulă aceasta este de 4-5 cuțite, dar mai avem posibilitatea de a stoca și o foarfecă pentru bucătărie, ori un obiect pentru ascuțit. Această alegere o faci desigur în funcție de numărul de cuțite pe care le ai în bucătărie.

2.Material

Majoritatea modelelor de pe piață sunt din lemn masiv. Acestea au un aspect foarte interesant, și cu siguranță vor oferi un aer plăcut bucătăriei. Mai găsim și suporturi magnetice, dar și din plastic. Cele din lemn sunt desigur mai scumpe, iar cele din plastic mai accesibile ca preț.

Alegeți însă un suport pentru cuțite ușor de curățat, rezistent dar și plăcut ca aspect.

3.Design

Cred că un suport de cuțite bun poate fi ales și în funcție de design. Asta deoarece reprezintă obiecte care pot oferi eleganță unei bucătării. Astfel, dacă ți-ai luat un set de cuțite bun, atunci cu siguranță merită să optați pentru un suport pe măsură. cel mai bun suport pentru cuțite

 

Așa vei ști că sunt tratate bine și cu siguranță te vei simți mai bine gătind.

Recomandări – suporturi pentru cuțite bune pentru tine

Așadar, dacă te-ai hotărât să-ți iei cel mai bun suport pentru cuțite, dar nu știi ce să alegi, am pregătit câteva recomandări. Mai exact, am ales 3 suporturi pentru cuțite bune cu un raport preț/calitate excelent.

Suport pentru cuțite 21x8x19,5 cm – Miyabi

Suport cutite 21x8x19,5 cm - MiyabiO primă recomandare este suportul pentru cuțite Miyabi. Caracteristici:

 • Dimensiuni de 21 x 8 x 19,5 cm.
 • Materialul este din bambus.
 • Capacitate 3 cuțite și o foarfecă.
 • Preț bun.
 • Livrare gratuită.
 • Brand renumit.

Click pentru preț!

Suport pentru cuțite 25x10x23 cm – Zwilling

Suport cutite 25x10x23 cm - ZwillingFoarte bun este și acest suport de cuțite de la Zwilling. Caracteristci:

 • Dimensiuni 25 x 10 x 23 cm.
 • Din lemn natural.
 • Capacitate 7 cuțite, 1 masat, 1 foarfecă.
 • Design plăcut.
 • Transport gratuit.
 • Brand popular.

Click pentru preț!

Suport pentru cuțite 10x35x31,5 cm – Zwilling

Suport cutite 10x35x31,5 cm - ZwillingȘi ultima recomandare este tot de la Zwilling pentru cel mai bun suport pentru cuțite. Caracteristici:

 • Dimensiuni 10 x 35 x 31.5 cm.
 • Capacitate 5 cuțite și un masat pentru ascuțit.
 • Tocător din lemn atașat.
 • Transport gratuit.
 • Brand renumit.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun suport pentru cuțite. Poți vedea aici alte modele.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. Pe bune ?!?
  395 lei pentru un banal suport ți se pare „un preţ corect” ?
  Succes la comisioane.

  • Mai contează și calitatea. 😀 Poți cumpăra din bazar, dar apoi cel mai mult de suferit vor avea atât aspectul bucătăriei cât și cuțitele depozitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here