Cel mai bun suport TV de perete pentru televizorul tău

Am vorbit aici pe blog despre televizoare, doar că am observat că sunt la mare căutare și suporturile TV, pentru a economisi spațiu ori pentru a ne bucura de un aspect al camerei mai plăcut. De aceea am decis și noi să vorbim despre cel mai bun suport TV de perete.

Astfel, nu va trebui să ocupi masa sau alt obiect de mobilier, ci vei putea monta ușor televizorul pe un perete, fiind mult mai comod să vezi un film apoi. Iar un suport TV de perete nici nu e scump.

Prețul începe de la 50-60 de lei dar poate trece de 300 de lei, dacă vorbim despre un model mai performant.

cel mai bun suport tv de perete

Ghidul blogului: Cum se alege cel mai bun suport TV de perete

Nu este chiar foarte greu să alegi cel mai bun suport TV de perete. Trebuie totuși să urmărești câteva caracteristici precum tipul de suport, diagonala maximă/minimă, greutate maximă, înclinație, distanță de la perete plus alte aspecte despre care vorbim mai jos.

1.Tipul suportului TV

Există deci mai multe tipuri de suporturi TV de perete. Mai jos vi le prezentăm pe scurt:

Un prim tip este suportul TV fix, având drept beneficii prețul mic precum și o montare ușoară. Totuși, nu vei putea mișca televizorul, astfel încât trebuie să găsești de la început o poziție ok, deoarece așa va rămâne.

Suport TV care se înclină – i se mai spune și suport „tilt”. Chiar dacă prețul e mai mare, poți înclina televizorul pentru a ajunge mai ușor la porturi și la cabluri, dar și pentru a obține un unghi de vizualizare cât mai plăcut.

Suport TV pivotant – poartă și numele de suport „swivel”, care are cel mai mare preț doar că îți oferă foarte multă flexibilitate, deci vei putea alege cum să stea televizorul așa cum îți dorești.

2.Caracteristici

Dar tipul suportului TV nu reprezintă singurul aspect de care ar trebui să ții cont. Astfel, atunci când vrei cel mai bun suport TV de perete trebuie să urmărești detalii precum cele de mai jos.

Diagonală minimă/maximă plus greutate maximă: în funcție de televizorul pe care îl deții, va trebui să urmărești aceste aspecte foarte importante. Astfel, trebuie să-ți iei un suport TV care se potrivească bine cu televizorul tău.

De asemenea, pentru a avea ușor acces la cabluri dar și pentru o eliminare ușoară a căldurii, trebuie să existe o anumită distanță între televizor și perete.

3.Garanție

Iar un ultim aspect de care trebuie să ții numaidecât cont atunci când vrei cel mai bun suport TV de perete este garanția. Aceasta ar trebuie să fie de minim 12 luni, cu toate că e puțin probabil să apară defecțiuni la un suport TV. Totuși, de ce să riști când majoritatea magazinelor de încredere oferă o garanție ok?

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune suporturi TV de perete

Așadar, dacă vrei să-ți iei unul dintre cele mai bune suporturi TV de perete, atunci trebuie să vezi recomandările noastre. Mai jos vei vedea 3 suporturi de TV bune, principalele caracteristici ale lor plus un buton către cel mai bun preț.

Suport TV de perete A+ SPBL05221

Suport TV de perete A+ SPBL05221, reglabil, 23"-42", NegruO primă recomandare este suportul TV A+ SPBL05221. Dotări:

 • Suport reglabil.
 • Diagonală maximă 106 cm, minimă 58 cm.
 • Greutate maximă 25 kg.
 • Compatibil VESA.
 • Înclinare orizontală/verticală.

Click pentru preț!

Suport TV de perete A+ SP22T

Suport TV de perete A+ SP22T, reglabil, 23"-42"Foarte bun este și acest suport TV de perete. Dotări:

 • Diagonală maximă 106 cm/ minimă 58 cm.
 • Greutate maximă 50 kg.
 • Reglabil.
 • Înclinare verticală.
 • Compatibilitate VESA.

Click pentru preț!

Suport TV de perete A+ SPB223

Suport TV de perete A+ SPB223, reglabil, 13"-42", NegruȘi ultima recomandare pentru cel mai bun suport TV de perete. Dotări:

 • Reglabil.
 • Diagonală maximă 106 cm/ minimă 33 cm.
 • Greutate maximă 20 KG.
 • Compatibil VESA.
 • Înclinare orizontală și verticală.

Click pentru preț!

Acesta este deci articolul nostru despre cel mai bun suport TV de perete. Desigur, dacă vreți să vedeți și alte recomandări, ar trebui să vedeți această listă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here