Cel mai bun televizor 3D pentru filme WOW

Cel mai bun televizor 3D este alegerea perfectă dacă ești un iubitor al filmelor și vrei să te bucuri de filme WOW văzute chiar la tine acasă.

La fel cum spuneam și atunci când vorbeam despre televizoare LED bune, televizorul reprezintă unul din aparatele ce poate fi întâlnit în orice casă. Deci este un aparat important. Astfel, atunci când cumperi un televizor, ar trebui să iei un model bun, deoarece e o achiziție pentru o perioadă mare de timp.

Mai exact, ar trebui să alegi un televizor inteligent, cu rezoluție bună dar și cu o diagonală cât mai mare.

Iar un televizor 3D bun nu e chiar foarte scump. Prețul este de la 1500 de lei dar crește în funcție de diagonală, tehnologii, brand șamd.

cel mai bun televizor 3D

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cel mai bun televizor 3D

Dacă vrei să-ți iei cel mai bun televizor 3D, atunci ar trebui să ții cont de mai multe lucruri. Printre acestea se află tipul televizorului, specificațiile tehnice, caracteristici video, audio etc, dar și partea de conectivitate. Mai pe larg discutăm însă mai jos.

1.Tipuri de televizoare 3D

Există mai multe tipuri de televizoare 3D, după cum vă prezentăm mai jos:

 • Televizor LCD ori televizor LED?

În ultima vreme televizoarele LCD sunt din ce în ce mai necăutate, iar asta pentru că tehnologia LED a devenit tot mai populară. Asta deoarece televizoarele LED au un consum mult mai redus, iar dimensiunile sunt și ele reduse. Iluminarea televizoarelor LED se face din spate, sau laterală.

 • Televizor OLED

Există  și televizoare ce folosesc tehnologia OLED, sau AMOLED, formată din pixeli de plastic, ce sunt alimentați individual, neavând deci iluminare separată. Televizoarele de acest tip au însă un preț mai mare.

 • Televizor SUHD

Televizoarele SUHD reprezintă ultima inovație, iar desigur acestea au preț mai mare. Un aspect caracteristic lor este reprezentat de curbarea panelurilor.

2.Caracteristici video plus audio

În primul rând trebuie să ții cont numaidecât de diagonală. Cu cât e mai mare, cu atât se va vedea mai fain. De asemenea, rezoluția este și ea importantă. Televizoarele 4 K ultra HD oferă imagini superbe, dar sunt ok și cele Full HD. HD reprezintă o rezoluție mai mică, dar decentă.

De asemenea, partea audio este și ea foarte importantă. De aceea ar trebui să fie prezente caracteristici audio precum sunetul Dolby. Sunetul Smart Stereo nu e la fel de bun precum cel Dolby, dar prețul acestor televizoare e ceva mai redus.

3.Alte aspecte

Nu e chiar ușor să alegi cel mai bun televizor 3D, iar asta pentru că trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Despre acestea vom vorbi însă mai jos, pentru o achiziție mai ușoară:

Un player multimedia integrat te va ajuta să nu depinzi de posturile TV pentru a vedea un film bun, ci vei putea conecta un stick sau un HDD extern.

De asemenea, dacă vei alege un Smart TV atunci cu siguranță nu te vei mai plictisi la televizor, deoarece te vei putea conecta la internet sau la alte dispozitive foarte ușor.

Accesoriile incluse reprezintă și ele un aspect de care ar trebui să ții cont atunci când vrei cel mai bun televizor 3D.

De exemplu, o telecomandă de tip Magic Remote te va ajuta să navighezi mai ușor pe internet, iar dacă televizorul vine și cu ochelari 3D în pachet, atunci ai încă un motiv să îl cumperi.

4.Conectivitate

Partea de conectivitate este și ea foarte importantă. Un televizor 3D bun ar trebui să aibă următoarele porturi: RJ-45, Wi-Fi Integrat, USB, Scart, HDMI, RF In, Slot CI+, iar dacă sunt și altele, atunci reprezintă un avantaj.

5.Garanție

Nu îți cumperi zilnic cel mai bun televizor 3D, dar te vei uita zilnic la el. De aceea, ar trebui să optezi pentru un model cu garanție cât mai mare. Mai exact, cel puțin 2 ani de garanție ar fi recomandați.

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cele mai bune televizoare 3D – recomandări

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune televizoare 3D, atunci ar trebui să vezi numaidecât și recomandările noastre:

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 48JS8500

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JS8500, 4K Ultra HDO primă recomandare este Samsung 48JS8500. Dotări:

 • Diagonală de 121 cm.
 • Televizor Smart.
 • Rezoluție 4K Ultra HD.
 • Sunet Dolby.
 • Multe porturi. 

Click pentru preț!

Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 43W808C

Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 108 cm, 43W808C, Full HDFoarte bun este și acest televizor 3D Sony Bravia 43W808C. Dotări:

 • Televizor LED cu Android.
 • Diagonală 108 cm.
 • Full HD.
 • Sunet Dolby.
 • Multe porturi.

Click pentru preț!

Televizor Super UHD Smart 3D LED LG 49UF8507

Televizor Super UHD, Smart 3D LED LG, 123 cm, 49UF8507, 4K Ultra HDIar ultima recomandare pentru cel mai bun televizor 3D este un model LG. Dotări:

 • Televizor SUHD cu WebOS.
 • Smart TV 3D.
 • Sunet Dolby.
 • Rezoluție 4K Ultra HD.
 • Diagonală de 123 cm.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun televizor 3D. Poți vedea însă mai multe modele dacă accesați acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here