Cel mai bun tensiometru pentru o sănătate sporită

Pentru noi, sănătatea voastră este foarte importantă, iar de aceea din când în când vă ajutăm să alegeți un aparat bun pentru sănătate. De exemplu acum vorbim despre cel mai bun tensiometru, deoarece toți doctorii ne recomandă să ne verificăm tensiunea deseori.

Mai ales dacă ai probleme cu inima, ar trebui să faci aceste verificări zilnic. Astfel, un tensiometru bun te poate ajuta în acest sens. Nu alege însă un tensiometru ieftin, deoarece poate furniza informații greșite, iar astfel tu te poți speria degeaba.

De aceea, un tensiometru bun are un preț puțin mai mare, de la 200 de lei la 1000, dacă e un model de top.

cel mai bun tensiometru

Cum se alege cel mai bun tensiometru pentru o monitorizare a tensiunii corectă

Atunci când vrei cel mai bun tensiometru va trebui să ții cont de caracteristici importante precum validarea clinică, tipul acestuia, dimensiunile manșetei, funcțiile din dotare plus alte caracteristici despre care vorbim mai jos.

1.Validare clinică

Foarte, foarte importante este validarea clinică. Aceasta îți garantează faptul că alegi un tensiometru bun și de încredere, validat clinic, astfel încât rezultatele oferite vor fi precise. Pe scurt, validarea clinică e ca un sfat bun, venit de la un prieten.

Nu trebuie să confundați testarea clinică cu validarea clinică, deoarece acestea reprezintă aspecte diferite. Astfel, există aparate testate dar care nu au fost validate, pe care noi nu le prea recomandăm.

2.Detecția aritmiilor

Foarte important este și acest aspect. De multe ori auzim de probleme precum aritmia cardiacă, iar tehnologia PAD a fost gândită special pentru a detecta și semnala această problemă, dacă este cazul. De asemenea, există aparate care folosesc tehnologia MAM, mult mai precisă care face 3 măsurători rapide.

3.Tip

Există mai multe tipuri de tensiometre bune. Acestea pot fi de braț sau de încheietură. Cele din urmă sunt mai portabile și mai ușor de folosit, doar că au deseori câte o eroare, semnalul arterelor fiind mai slab.

Tensiometrele de braț sunt mult mai precise. Cele pentru încheietură sunt ok în cazul persoanelor care au o greutate mai mare, deci nu pot cuprinde brațul cu manșeta oferită.

4.Manșetă

Dimensiunile manșetei reprezintă un alt aspect de verificat atunci când vrei cel mai bun tensiometru. Astfel, majoritatea manșetelor au mărimea M, adică 22 – 32 cm, dar găsiți și modele S, 18-22 CM, W, 22 – 42 cm, sau L, 32 – 45 cm.

5.Funcțiile unui tensiometru

Un aparat de măsurat tensiunea bun ar trebui să aibă cel puțin o funcție. Mai exact, memorarea datelor înregistrate în ultimele zile, astfel încât să ai rapoartele la îndemână, fără să le notezi tu undeva.

Iar dacă alegi un model bun, atunci vei putea primi manșete de dimensiuni diferite, ceea ce e util pentru familiile numeroase.

De asemenea, dacă ai la dispoziție și o husă pentru tensiometru, atunci va fi mai ușor să-l păstrezi.

6.Garanție

La fel ca majoritatea aparatelor recomandate aici pe blog, și cel mai bun tensiometru ar trebui să aibă o garanție de cel puțin 24 de luni. Astfel, orice defecțiune necauzată de tine va putea fi reparată fără costuri suplimentare.

Care sunt cele mai bune tensiometre – recomandările BlogdeCasa.Ro

Dacă vreți un tensiometru bun, noi vă vom ajuta să îl alegeți. Mai exact, mai jos veți găsi mai multe recomandări pentru tensiometre bune, pe care le puteți cumpăra fără griji.

Tensiometru de braț OMRON M2 Basic

Tensiometru de brat OMRON M2 Basic,Complet Automat,Intellisense,Validat ClinicO primă recomandare este tensiometru de braț OMRON M2 Basic. Dotări:

 • Tensiometru de braț.
 • Afișează ultima măsurătoare.
 • Husă de protecție.
 • Validat clinic.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Tensiometru digital SCALA SC6800

Tensiometru digital SCALA SC6800Foarte bun este și tensiometrul digital SCALA SC6800. Dotări:

 • Certificat conform normelor europene.
 • Tensiometru de braț.
 • 85 de memorii.
 • Măsurare automată.
 • Manșetă 22 – 34 cm. 

Click pentru preț!

Tensiometru Omron M3 + Adaptor Priză

cele mai bune tensiometreUltima recomandare pentru cel mai bun tensiometru este Omron M3. Dotări:

 • Tensiometru de braț.
 • 120 de memorii.
 • Măsurare automată.
 • Manșetă de 22 – 42 cm.
 • Validat clinic.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cel mai bun tensiometru. Puteți vedea însă mai multe modele aici, iar dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. cele de la omron sunt cele mai bune. am un M7 omron de ceva timp si super incantata de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here