Cel mai bun termometru cu infraroșu pentru tine

După ce am făcut un articol despre importanța unui tensiometru în casă, am decis să facem un articol și despre cel mai bun termometru cu infraroșu. Asta deoarece, după cum spuneam și în acel articol, ținem la sănătatea cititorilor noștri. De asemenea, este foarte important să ne putem monitoriza singuri starea de sănătate, pentru a preveni unele probleme.

Termometrele cu infraroșu sunt foarte apreciate deoarece detectează radiațiilor cu ajutorul unui senzor, fiind deci foarte precis și util totodată.

Iar prețul nu este unul exagerat, motiv pentru care oricine ar trebui să-și ia cel mai bun termometru cu infraroșu pentru acasă. Mai jos îți spunem cum se alege.

cel mai bun termometru cu infraroșu

Ghidul BlogdeCasa.Ro: cum se alege cel mai bun termometru cu infraroșu

Dacă vrei cel mai bun termometru cu infraroșu va trebui să urmărești câteva aspecte precum ușurința de folosire, normele respectate plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Norme

Un prim aspect de care ar trebui să ții cont este reprezentat de normele respectate. Mai exact, un termometru bun trebuie să fie certificat conform normelor europene, sau cel puțin de autoritățile medicale. Un model certificat e ceva mai scump, dar e și mai recomandat totodată.

2.Ușurința de folosire

Mulți părinți aleg să cumpere un termometru pentru cei mici, așa că ar trebui ca în acest caz să urmărești un model multifuncțional. Acesta va citi repede temperatura, de pe tâmplă sau din ureche.

Recomandăm cel mai bun termometru cu infraroșu deoarece acesta citește temperatura doar în câteva secunde. Iar pentru că nu e ușor să iei temperatura unui copil, acest lucru reprezintă un avantaj.

3.Funcții

Un termometru performant te va ajuta nu numai pentru a citi temperatura corpului dar și a diferitelor obiecte precum mâncarea, biberonul, sau chiar a gradele mediului. Acestea sunt modele multifuncționale și foarte utile totodată. Prețul lor e mai ridicat, dar satisface mai multe nevoi.

Astfel, prin achiziția unui model multifuncțional vei rezolva mai multe probleme dintr-un singur foc, sau cu o singură achiziție.

De asemenea, la fel cum spuneam și la tensiometre, este util să ai la dispoziție o memorie care să-ți afișeze ultimele înregistrări. Astfel vei putea monitoriza unele aspecte mai ușor, fără să notezi pe telefon sau într-o agendă.

Alarma este foarte utilă deoarece te va anunța atunci când ai o temperatură foarte mare.

4.Garanție

Iar după cum ne-am obișnuit deja, fiecare aparat are o anumită garanție. Cu cât garanție e mai mare, cu atât e mai bine pentru cumpărător. Asta deoarece, o garanție mare ne asigură reparația gratuită a aparatului în cazul în care apar defecțiuni.

De aceea noi recomandăm mereu să alegeți aparate care au o garanție de minim 2 ani. Foarte important pentru o achiziție de succes este să alegeți aparatele doar din magazine de calitate, iar noi recomandăm mereu doar magazine de încredere aici pe blog.

BlogdeCasa.Ro recomandă: cele mai bune termometre pentru tine

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune termometre pentru tine, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre. Am ales special pentru voi doar modele care au review-uri bune pe eMag dar și un preț decent, iar mai jos vi le prezentăm:

Termometru digital SilverCloud UF41

Termometru digital SilverCloud UF41 cu tehnologie infrarosu non-contact pentru corp si suprafete cu atentionare vocalaO primă recomandare este termometrul digital SilverCloud UF41. Dotări:

 • Pentru corp, ambient și suprafețe.
 • Funcție alarmă și memorie.
 • 32 de memorii.
 • Termometru non-contact
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Termometru IR, DT-480

Termometru IR, DT-480, cu raza laser, interval -42C...+480C, baterie 9VA doua recomandare este termometrul IR DT-480. Dotări:

 • Măsurare în doar 0.8 secunde.
 • Non contact.
 • Alimentare la baterie.
 • Citire corectă.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Termometru de ureche OMRON Gentle Temp 521

Termometru de ureche OMRON Gentle Temp 521, cu infrarosuIar ultima recomandare pentru cel mai bun termometru cu infraroșu este acest model. Dotări:

 • Multifuncțional 3 în 1.
 • Citire în 1 secundă.
 • Memorie 25 măsurători.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun termometru cu infraroșu. Poți vedea mai multe termometre dacă dai click aici. Iar dacă ai întrebări, lasă un comentariu.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. Pentru noi cel 751 omron a fost mana cereasca.
  am mai primit unul de frunte si nu si-a facut deloc treaba.

 2. buna, am achizitionat de putin timp modelul gt522de la omron, un termometru precis, masoara corect temperatura la nivelul urechii, sunt foarte multumita de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here