Cel mai bun termos pentru băuturi mereu calde

Cel mai bun termos se alege în funcție de mai multe caracteristici, dar reprezintă o achiziție foarte utilă. Acesta te ajută să poți transporta ușor băuturile fără a le modifica temperatura. Astfel, daca ai nevoie de cafea atunci când pleci undeva și vrei să faci economii, un termos bun te ajută să ai mereu la tine cafea caldă.

De aceea ne-am gândit să venim în ajutorul celor care vor cel mai bun termos, cu acest articol. Vă vom oferi deci mai multe sfaturi și recomandări pentru o alegere inteligentă.

De asemenea, prețul unui termos bun variază de la un model la altul, în funcție de capacitate sau caracteristici. Acesta începe de la 50 de lei dar poate crește.

cel mai bun termos

Cum se alege cel mai bun termos – ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cel mai bun termos, va trebui să urmărești aspecte precum materialul, capacitatea, prețul plus alte caracteristici despre care vom vorbi și noi mai jos.

1.Material plus construcție/izolație

Cel mai bun termos trebuie să mențină cât mai bine temperatura băuturii din interior. Astfel, ar trebui să optezi pentru un model cu un material de calitate, care să asigure o bună izolație. Printre cele mai bune modele sunt cele cu pereți dubli din oțel inoxidabil, asta deoarece e vorba de un material rezistent care asigură totodată o bună izolație.

De asemenea, oțelul inoxidabil poate dispune și de izolație vacuum, cea care nu permite schimbul de temperatură între interior și exterior.

2.Capacitate

Un alt aspect foarte important este și capacitatea pe care o are cel mai bun termos. Desigur, aceasta o vei alege în funcție de nevoi. Dacă îți trebuie un termos pe care să îl porți atunci când mergi la servici sau la diverse drumeții, doar pentru tine, atunci capacitatea de 1 litru este mai mult decât de ajuns. Totuși, dacă vrei un termos din care vor lua cafea mai multe persoane, atunci e nevoie de o capacitate mai mare.

Pe scurt, la fel ca în cazul multor altor produse, capacitatea o alegi în funcție de nevoile personale.

3.Alte aspecte

Există și alte aspecte de care să ții cont atunci când vrei cel mai bun termos. De exemplu, portabilitatea este un alt aspect de care să te interesezi. De asemenea, un model cu mâner te va ajuta să torni mai ușor băutura într-un pahar. Desigur, închiderea trebuie să fie etanșă, pentru ca băutura să nu ajungă în rucsac.

Materialul ar trebui să fie cât mai ușor de spălat sub jetul de apă, iar de regulă termosurile nu sunt compatibile cu mașina de spălat vase.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune termosuri pentru voi

Așadar, dacă ați decis să vă luați unul dintre cele mai bune termosuri, atunci ar trebui să vedeți recomandările noastre de mai jos. Am ales special pentru voi doar termosuri cu raport preț calitate excelent, cu review-uri bune și cu dotări interesante.

Termos 3 lt

Termos 3 ltO primă recomandare este un termos cu capacitate mare de 3 litri. Dotări:

 • Termos 3 litri.
 • Bază rotativă.
 • Oțel inoxidabil.
 • Perete dublu vacuum.

Click pentru preț!

Cană termos, Ambition

Cana termos, Ambition, 400 ml, NegruO cană termos ceva mai accesibilă ca preț. Dotări:

 • Capacitate 400 ml.
 • Pereți dubli și inserție de oțel inoxidabil.
 • Capac automat.
 • Inel de silicon pentru prindere sigură.

Click pentru preț!

Termos inox, Ambition Apollo

Termos inox, Ambition Apollo, 1 lȘi ultima recomandare pentru cel mai bun termos. Dotări:

 • Capacitate 1 litru.
 • Dop cu sigiliu de cauciuc.
 • Oțel inoxidabil.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun termos. Desigur, puteți vedea și alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here