Cel mai bun tocător electric – ghid pentru cumpărători

Chiar dacă poate că nu vă gândeați la asta, cel mai bun tocător electric este considerat a fi unul dintre cele mai utile electrocasnice mici, motiv pentru care am ales să vorbesc despre acest obiect care poate fi de mare ajutor mereu atunci când faci mâncare.

cele mai bune tocatoare electrice

Tocătorul electric este foarte util mai atunci când ai de mărunțit legume, fructe sau semințe pentru a prepara o salată sau o ciorbă într-un timp cât mai scurt. De asemenea, un tocător electric este foarte ușor de folosit dar are și un preț accesibil, existând tocătoare electrice ieftine care costă și 100 de lei.

Cum se alege cel mai bun tocător electric?

Există mai multe criterii de care trebuie să țineți cont atunci când alegi cel mai bun tocător electric, însă cele mai importante sunt puterea, capacitatea, numărul de accesorii, siguranță și alte aspecte despre care vom vorbi chiar în rândurile următoare.

Astfel, criteriile detaliate pe scurt și pe înțelesul tuturor le veți găsi în rândurile următoare:

După putere

Puterea este un aspect esențial în cazul unui tocător electric bun. Asta deoarece un aparat ar trebui să aibă o putere de cel puțin de 400 W. Dacă ai nevoie de un tocător electric care să mărunțească și gheața, puterea ar trebui să fie de peste 500 W dar și să dispună de un program special pentru aceasta.

După treptele de putere

Majoritatea tocătoarelor electrice nu au mai mult de o treaptă de putere, însă există și modele care oferă mai multe trepte plus o viteză turbo.

Capacitatea și materialul bolului

Atenție trebuie să oferi și bolului. De obicei, capacitatea acestuia poate fi de la 0.4 litri până la 0.8 litri, iar materialul mai ușor de curățat și mai aspectuos totodată este sticla. Pe scurt, cel mai bun tocător electric are un bol mai mare și din sticlă.

Este ușor de folosit?

Unul dintre cele mai mari de care dispune un chopper este faptul că este foarte ușor de folosit. De aceea, ar trebui să te orientezi ca tocătorul electric pe care îl cumperi să nu fie prea complicat.

Accesorii

Un tocător electric bun mai pot veni și cu alte accesorii care să te ajute la diferite activități, precum este discul care bate ouăle.

Siguranță

Siguranța este mereu foarte importantă. Asta deoarece se pot întâmpla diferite accidente deloc plăcute. Din acest motiv cel mai bun tocător electric trebuie să dispună de piciorușe anti-alunecare, de un sistem de auto-oprire și alte aspecte de genul acesta concepute pentru siguranța celui care folosește tocătorul electric.

Cele mai bune tocătoare electrice

Am făcut deja o tradiție ca la finalul fiecărui articol să vorbesc despre cele mai bune produse, indiferent că e vorba despre cele mai bune aparate de făcut iaurt sau despre cele mai bune tocătoare electrice. Astfel, dacă aveți nevoie de un tocător electric bun, și nu știți ce să alegeți, aveți câteva recomandări mai jos:

1.Tocător Bosch MMR08R2, 400 W, 0.8 l, Roșu

cel mai bun tocător electricProbabil cel mai bun tocător electric este Bosch MMR08R2. Acesta are următoarele caracteristici:

 • Putere de 400W.
 • Capacitate de 0.8 litri.
 • Disc de emulsifiere.
 • Funcție Turbo.

 

 

2.Tocător Philips HR1393/00, 450 W, 0.5 l, 1 viteză, Alb

tocatoare electrice buneUn alt tocător foarte bun este Philips HR1393/00, acesta având și un preț destul de accesibil.

 • Putere de 560 W.
 • Capacitate de 0.5 litri.
 • O singură viteză.
 • Preț accesibil.

 

3.Tocător Gorenje S400B, 400 W, 1 l, Negru

Tocator Gorenje S400B, 400 W, 1 l, NegruA treia recomandare pentru cel mai bun tocător electric este Gorenje S400B.

 • Putere de 400W.
 • Capacitate mare de 1 litru.
 • Preț bun.
 • Aspect plăcut.

 

Așadar, dacă dorești un tocător electric bun și nu știi ce să alegi, îți recomand să ții cont de recomandările de mai sus precum și de ghidul de la începutul articolului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here