Cel mai bun trimmer facial – fii mereu bine îngrijit

Barba va fi cu siguranță mereu la modă, doar că aceasta are nevoie de foarte multă îngrijire, iar pentru îngrijirea sa e nevoie de câteva aparate speciale. Unul dintre ele este aparatul de ras despre care am vorbit pe blog iar un alt aparat foarte util pentru bărbații cu barbă este cel mai bun trimmer facial.

Diferența dintre un aparat de ras și un trimmer este aceea că trimmerul poate fi folosit pentru a rade cantități mici de păr, astfel încât poate fi privit mai degrabă ca pe un aparat conceput pentru a oferi o anumit formă.

Iar prețul unui trimmer bun nu este deloc mare: de la 150 de lei începe, dar poate crește în funcție de dotări.

cel mai bun trimmer facial

BlogdeCasa.Ro te ajută să-ți iei cel mai bun trimmer facial pentru barba ta

E bine să fii pe barba ta, dar e și mai bine să ai și un trimmer facial bun pentru ea.

De aceea, atunci când vrei cel mai bun trimmer facial trebuie să ții cont de aspecte precum materialul aparatului, posibilitatea ajustării lungimii de tăiere, în cât timp de încarcă, accesoriile incluse plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Lamele și materialul din care acestea au fost făcute

Lamele sunt foarte importante pentru un trimmer facial bun. De aceea, ar trebui să alegi un model care să aibe lame din titan sau oțel inoxidabil, astfel încât aparatul să fie cât mai eficient cu putință.

De asemenea, un trimmer trebuie să fie făcut în așa fel încât designul său să fie cât mai ergonomic, pentru a fi comod de folosit, ușor, iar materialele să fie de calitate.

2.Posibilitatea de a ajusta lungimea

Un trimmer facial bun trebuie să îți ofere posibilitatea de a ajusta lungimea de tăiere. Unele modele au capuri speciale pentru acest lucru, iar altele au un buton conceput pentru a ajusta lungimea dorită.

Astfel, ar trebui să optezi pentru un model care să aibă multe lungimi de ras, cel puțin de la 1 la 20 mm.

3.Alimentarea

La fel cum spuneam și când vorbeam despre mașini de tuns, un aparat bun trebuie să fie cât mai portabil. De aceea noi recomandăm modelele cu acumulatori și nu cu baterii. Atenție trebuie să oferi și timpului de funcționare, care de regulă este de aproximativ 40 de minute. 

De asemenea, atenție trebuie oferită și timpului de încărcare, care nu ar trebui să fie foarte, foarte mare.

4.Caracteristici

Pe lângă aspectele despre care am discutat mai sus, trebuie să ții cont și de alte aspecte. De exemplu cel mai bun trimmer ar trebui să fie lavabil, adică să îl poți curăța sub jetul de apă. De asemenea, un indicator LED care să te anunțe când bateria e pe moarte este și el foarte util.

Iar în final, vă mai spunem că ar trebui să optați pentru un model care să dispună de o garanție de minim 24 de luni, pentru a nu avea probleme cu reparațiile.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune trimmere faciale pentru bărboși mereu bine îngrijiți

Nu numai femeile trebuie să aibe grijă de aspectul lor, ci și bărbații. De aceea ne-am decis să vă ajutăm să alegeți cel mai bun trimmer facial pentru a avea mereu o barbă care să dea pe spate orice femeie. Mai jos, aveți mai multe recomandări de trimmere faciale bune.

Trimmer facial Philips BT7085/15

Trimmer facial Philips BT7085/15, Display, Acumulator, 1-18 mm, 1 Accesoriu, Negru/GriO primă recomandare pentru cel mai bun trimmer facial este Philips BT7085/15. Dotări:

 • Autonomie 75 minute.
 • Lame din oțel inoxidabil.
 • Autoascuțire.
 • Husă inclusă.
 • Putere turbo.
 • Mâner ergonomic.

Click pentru preț!

Trimmer facial Braun Styler BT5010

Trimmer facial Braun Styler BT5010, 20 setari lungime, Acumulator, Lavabil, NegruFoarte bun este și trimmerul facial Braun Styler BT5010. Dotări:

 • Autonomie 50 minute.
 • Lame din oțel inoxidabil.
 • Perie de curățat.
 • 20 setări pentru lungime.
 • Complet lavabil.

Click pentru preț!

Trimmer facial Braun Cruzer 5 Beard

Trimmer facial Braun Cruzer 5 Beard, Acumulator, Lavabil, Negru/AlbastruIar ultima recomandare este Cruzer 5 Beard. Dotări:

 • 40 minute autonomie.
 • Alimentare pe baterii.
 • 6 viteze.
 • Lame din oțel inoxidabil.
 • Lavabil.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun trimmer facial. Totuși, puteți vedea aici mai multe modele. Iar dacă aveți întrebări, nelămuriri sau sugestii, puteți lăsa un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here