Cel mai bun uscător de rufe vertical

Cum se alege cel mai bun uscător de rufe vertical? Care sunt criteriile de care ar trebui să țin cont atunci când cumpăr un uscător de rufe vertical?

Sunt întrebări pe care le aud deseori, motiv pentru care am decis să fac acest articol în care vorbim despre cel mai bun uscător de rufe vertical. Mai exact, va fi tot un articol de tipul „ghidul cumpărătorului”, în care voi vorbi despre cele mai importante aspecte de care să ții cont atunci când vrei un uscător de rufe vertical bun.

Asta deoarece, chiar dacă pare ciudat, chiar și atunci când cumperi un uscător de rufe vertical va trebui să ții cont de niște aspecte care te vor ajuta să faci o achiziție bună.

1.Dimensiuni

De regulă, cumperi un uscător de rufe vertical deoarece nu ai spațiu. De aceea trebuie să verifici dimensiunile, astfel încât să-ți încapă în locul unde urmează a fi amplasat.

2.Flexibilitate

Un alt aspect foarte importat de care să ții cont atunci când vrei cel mai bun uscător vertical este flexibilitatea. Mai exact, un uscător vertical bun ar trebui să fie numaidecât ușor de strâns, precum și dacă îți permite să îl folosești doar pe jumătate din dimensiunile sale.

Există uscătoare verticale cu etaje, care îți permit să renunți la etajele de care nu ai nevoie.

3.Capacitate

Dacă speli foarte multe rufe, atunci cu siguranță va trebui să cauți un uscător de rufe vertical cu capacitate mai mare. Mai exact, rafturile uscătorului trebuie să suporte o greutate cât mai mare.

4.Prietenos cu podeaua

Cu siguranță nu vrei să te trezești cu parchetul zgâriat după ce ai mutat uscătorul de rufe vertical, așa că trebuie să dispună de protecție pentru podea, adică să aibă piciorușe noi sau chiar rotițe care să te ajute să-l muți mai ușor.

5.Greutate și garanție

Greutatea este legată de materialul din care a fost făcut cel mai bun uscător de rufe vertical. Eu vă recomand aluminiul sau inoxul, deoarece sunt materiale mai ușoare, deci prin urmare nu va fi prea greu de mutat.

De asemenea, un uscător de rufe vertical bun ar trebui să aibă cel puțin o garanție de 24 de luni, pentru eventualele probleme ce pot apărea.

Cele mai bune uscătoare de rufe verticale

Așadar, dacă ați decis să vă cumpărați unul dintre cele mai bune uscătoare de rufe verticale, eu vă recomand unul din modelele de mai jos. Totul rămâne însă la alegerea voastră.

Uscător de rufe vertical Tower Ivory

cel mai bun uscător de rufe verticalConsiderat de cumpărători unul dintre cele mai bune uscătoare de rufe verticale, Tower Ivory este cu siguranță un model de top.

 • 23 m capacitate uscare.
 • Material inox.
 • Se curăță ușor.
 • Ocupă doar un metru pătrat.

Click pentru preț!I

Uscător de rufe portabil din aluminiu ZILAN ZLN 8372

Uscator rufe portabil aluminiu ZILAN ZLN 8372
Un alt uscător de rufe vertical foarte bun este și Zilan ZLN 8372. Dotări:

 • Suportă până la 22 de kg.
 • Produs din aluminiu.
 • Înălțime reglabilă. 
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!I

Uscător rufe vertical OTI

uscător de rufe vertical bunUltima mea recomandare pentru cel mai bun uscător de rufe vertical este chiar cel din poza alăturată.

 • Perfect pentru spații înguste.
 • Patru nivele.
 • Are roți.
 • Suportă maxim 22 kg de rufe. 

Click pentru preț!I

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun uscător de rufe vertical, însă puteți vedea mai multe podele dacă intrați aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here