Cel mai bun videoproiector pentru prezentări

Cel mai bun videoproiector te va ajuta de foarte multe ori, reprezentând o achiziție utilă. Acesta te ajută să ții prezentări profi, sau chiar să te uiți la un filme pe un perete de câțiva metri, iar dacă televizoarele mari au și un preț mare, în acest sens poți apela la un videoproiector.

Pe scurt, indiferent că avem deseori prezentări de ținut sau suntem iubitori de filme, un videoproiector își va dovedi utilitatea de fiecare dată când va fi folosit, motiv pentru care ne-am gândit și noi să facem un ghid despre cum se alege un videoproiector bun.

Mai jos veți găsi deci sfaturi de achiziție, dar și recomandări de videoproiectoare bune alese special pentru voi.

cel mai bun videoproiector

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cel mai bun videoproiector

Atunci când vrei cel mai bun videoproiector, va trebui să urmărești mai multe caracteristici. Despre acestea vom vorbi și noi în rândurile următoare, pentru ca voi să puteți face cât mai ușor o alegere bună.

Principalele lucruri de care să ții cont atunci când vrei un videoproiector sunt:

1.Luminozitate

Imaginea proiectată nu ar trebui să fie nici prea luminoasă dar nici foarte ștearsă., De regulă, luminozitatea ar trebui să fie setată după bunul plac. Luminozitatea se măsoară în lumeni, iar noi vă recomandăm un model care să aibă cel puțin 1500-2000 de lumeni, pentru a putea fi folosit în orice cameră, de la distanțe mari. Dacă numărul de lumeni e mai mic, atunci vei folosi videoproiectorul doar în camere mai mici.

De asemenea, pentru imagini de o calitate cât mai plăcută ar trebui să folosești videoproiectorul doar în camere mai întunecate, deci va trebui să acoperi geamurile.

2.Aspecte de știut despre lămpi

Nu este vorba despre lămpile solare, desigur. O lampă are o durată de viață cuprinsă între 2000 și 4000 de ore, iar atunci când imaginile încep să devină slabe și de proastă calitate, atunci este probabil ca lampa să fie pe moarte. Totuși, trebuie să știți că lămpile de videoproiector pot fi schimbate.

De asemenea, lămpile unui videoproiector vor avea o durată de viață mai mare dacă vor fi îngrijite. Mai exact, trebuie să curățăm des filtrele și gurile de aerisire, iar aparatul nu trebuie oprit imediat după ce a fost oprit.

3.Ecran

Imaginile pot fi proiectate și pe perete, doar că sunt multe persoane care aleg să-și cumpere și un ecran pentru proiectare. În acest sens există mai multe lucruri de discutat.

În primul rând va trebui să stabilești dacă vrei un ecran portabil sau cu montare fixă, iar un alt sfat pe care ți-l putem oferi este acela de a alege un ecran gri deoarece această culoare afișează mult mai plăcut imaginile proiectate.

De asemenea, dacă vrei să cumperi și un ecran pentru cel mai bun videoproiector, va trebui să ții cont și de dimensiunile acestuia, pe care le veți alege desigur după propriile preferințe.

4.Garanție

În final mai trebuie să vă spunem doar că ar trebui să alegeți un videoproiector bun care să aibă cel puțin o garanție de 24 de luni. Desigur, alegeți numai produse din magazine de calitate, pentru ca garanția să fie respectată.

Recomandările BlogdeCasa.Ro: cele mai bune videoproiectoare

Așadar, dacă ai decis să îți iei unul dintre cele mai bu ne videoproiectoare, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos. Am ales doar pentru voi modele cu un raport preț/calitate excelent, dar și cu review-uri pozitive.

Videoproiector Optoma W330

Videoproiector Optoma W330, WXGA, 3D, 3000 lumeni, NegruO primă recomandare este reprezentată de videoproiectorul Optoma W330. Dotări:

 • 3000 lumeni.
 • Tehnologii de contrast.
 • Suportă 3D.
 • Lampă cu o durată de viață de 8000 de ore.
 • Port HDMI.

Click pentru preț!

Videoproiector BenQ 3D TW529

Videoproiector BenQ 3D TW529, HD, 3300 lumeni, AlbFoarte bun este și BenQ 3D TW529. Dotări:

 • 3D.
 • 3300 lumeni.
 • Durată de viață lampă de până la 10.000 ore.
 • Rezoluții HD.
 • ECO Mode.

Click pentru preț!

Videoproiector Epson EB-S31

Videoproiector Epson EB-S31, SVGA, 3LCD, 3200 lumeni, AlbȘi ultima recomandare Epson EB-S31. Dotări:

 • 3200 lumeni.
 • 5000 ore durată de viață lampă.
 • Port HDMI.
 • Difuzoare incluse.  
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun videoproiector. Alte modele puteți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here