Cele mai bune aparate de aer condiționat din 2017

Verile au devenit din ce în ce mai călduroase, așa că e tot mai greu să poți fi activ acasă atunci când nu ai un aparat bun de aer condiționat. Astfel, cred că e bine să scriu despre cele mai bune aparate de aer condiționat din 2017. Și cred asta în special pentru că tot mai multă lume vrea să-și cumpere cel mai bun aparat de aer condiționat. Acestea au devenit deci electrocasnice fără de care e greu să trăiești.

cele mai bune aparate de aer condiționat din 2017

VEZI AICI ÎNTREAGA OFERTĂ DE APARATE DE AER CONDIȚIONAT

Astfel, în acest articol voi vorbi despre cele mai bune aparate de aer condiționat din 2017. Vor fi sfaturi despre cum se alege un aparat AC bun dar și recomandări. Așa voi fi sigur că faci cea mai bună alegere și cea mai bună achiziție totodată.

Cele mai bune aparate de aer condiționat din 2017 – cum să faci cea mai bună alegere

Deși mai jos vei găsi recomandări de aparate de aer condiționat bune, tot trebuie să știi cum se face cea mai bună alegere. Asta deoarece trebuie să știi care sunt principalele lucruri de care să ții cont atunci când cumperi un aparat de aer condiționat. Nu numai pentru cultura generală, ci și pentru a te orienta pentru achiziția perfectă pentru tine.

Lucruri de care să ții cont atunci când vrei un aparat AC – top aspiratoare de aer condiționat 2017

Un prim aspect de care trebuie să ții cont este capacitatea de răcire. Aceasta se măsoară în BTU și vei găsi pe piață mai multe modele. Majoritatea au între 9000 BTU și 21000 BTU iar alegerea potrivită o vei face în funcție de dimensiunile camerei. Cu cât camera e mai mare, cu atât e nevoie de un aparat AC care să aibă o capacitate de răcire cât mai mare.

Apoi trebuie să ții cont și de filtrul cu care aparatul de aer condiționat vine în dotare. Printre cele mai bune filtre pentru aparate de aer condiționat sunt FILTRELE HEPA. Printre cele mai proaste filtre sunt cele sintetice, deoarece trebuie înlocuite deseori. Cele metalice în schimb trebuie doar curățate.

Și dacă nu vrei un consum prea mare, atunci ar trebui să optezi pentru o clasă energetică bună. Eu recomand să fie minim A+.

Dacă vrei să faci o investiție de care să te bucuri cât mai mult timp, atunci trebuie să ții cont de mai multe caracteristici extra. Cele mai bune aparate de aer condiționat 2017 au funcție de ventilare, de încălzire dar și de dezumidificare. Astfel, vei crea atmosfera perfectă pentru a te simți cât mai bine.

Desigur, ai putea ține cont și de alte aspecte, însă acestea sunt cele mai importante. Un aparat de aer condiționat bun ar trebui să facă un zgomot cât mai mic dar și să aibă telecomandă. Există chiar și modele cu Wi-Fi, pentru a putea fi controlate chiar de pe telefonul mobil. Cu cât e mai performant, cu atât e mai scump.

Iar dacă tot faci o investiție, atunci ar trebui să fie asigurată pe termen lung. Așa că garanția nu trebuie să fie mai mică de 2 ani.

Acestea fiind spuse, trebuie să trec și la recomandări.

Top aparate de aer condiționat 2017 – recomandări

Așadar, dacă vrei și tu unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat din 2017 și nu știi ce să alegi, mai jos vei găsi recomandări. La fel ca de obicei, am ales cele mai bune opțiuni special pentru cititori.

1.Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU, Clasa A+, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este Samsung AR09KSFPEWQNZE. Acesta are o capacitate de răcire de 9000 BTU și filtru HD antibacterian foarte bun. Face parte din Clasa A+ și dispune de mai multe funcții și tehnologii utile. 

Printre cele mai importante funcții sunt: ventilare, încălzire, dezumidificare precum și modul turbo. Există chiar și modul sleep. Iar garanția este de 2 ani. Pe scurt, un aparat de aer condiționat foarte performant și totodată cu preț bun.

2.Aparat de aer condiționat Vortex VAC-A18A1D

Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A18A1D, 18000 BTU, Clasa A, Auto-restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

A doua recomandare este aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A18A1D. Acesta are o putere mai mare de răcire, de 18000 BTU, deci poate fi folosit în camere mai mari. De asemenea, dispune de funcția de dezumidificare dar și de un kit de instalare inclus.

Printre funcțiile extra se mai află și un timer de 24 de ore, o funcție de auto-restart precum și de o funcție de încălzire.

De asemenea, de apreciat este și prețul foarte bun pe care Vortex VAC-A18A1D îl are.

3.Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Star-Light ACM-90BIN este și el unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat din 2017. Acesta are o capacitate de răcire de 9000 BTU și un consum redus, mai ales că face parte din clasa energetică A+++. De apreciat la acest aparat de aer condiționat este și faptul că dispune de un Kit de instalare inclus.

Filtrul acestui aparat AC este lavabil, are funcții de ventilare. dezumidificare și funcție jet, dar și alte caracteristici precum timer-ul, autodiagnosticarea precum și modul turbo. Performanță la preț redus.

4.Aparat de aer condiționat 2017 Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter

Aparat de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru praf + BioHepa + Carbon, Mod Turbo, Dezumidificare, Autodiagnoza, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter este și el un model din acest top aparate de aer condiționat 2017. Iar asta din multe motive. În primul rând are o capacitate de răcire mare, de 12000 BTU, precum și caracteristici foarte bune. De exemplu, filtrele sunt foarte bune și dispune totodată de mod turbo, dezumidifcare precum și de autodiagnoză.

Mai avem la dispoziție desigur și o funcție de încălzire, de un timer, de auto-restart precum și de o telecomandă. Astfel, va fi foarte plăcut să folosim acest aparat de aer condiționat.

5.Aparat de aer condiționat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter

Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Cold Catalyst, Filtru Hepa, Follow me, Functie Defrost, Mod X-Eco, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și a sosit se pare și ultima recomandare din acest articol cu cele mai bune aparate de aer condiționat din 2017. Acesta este foarte performant. Și zic asta deoarece are o capacitate de răcire de 12000 BTU, face parte din Clasa A+++ și dispune de control prin Wi-Fi. Filtrul este HEPA și are în dotate foarte multe tehnologii și funcții utile.

Vorbim despre un aparat de aer condiționat cu funcție de dezumidificare, cu dezghețare automată precum și care are eco mode, e antimucegai și are funcție de ionizare. Pe scurt, unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre cele mai bune aparate de aer condiționat din 2017. Click aici pentru a vedea și alte aparate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here