Cele mai bune aparate de aer condiționat Samsung

  Cei de la Samsung vor fi mereu un nume mare pe aproape toate piețele. Lucru valabil și atunci când vine vorba despre aer condiționat. De aceea cele mai bune aparate de aer condiționat Samsung sunt mereu în topul vânzărilor din magazinele online. Astfel, ne-am decis ca în acest articol să vorbim numai despre aparatele marca Samsung.

  cele mai bune aparate de aer condiționat samsung

  VEZI AICI MAI MULTE APARATE DE AER CONDIȚIONAT SAMSUNG LA PREȚ REDUS

  Astfel, pentru acest articol am decis să pregătim o listă cu cele mai bune aparate de aer condiționat Samsung. Cei care au decis să cumpere un aparat de aer condiționat Samsung vor găsi deci cel mai bun model pentru ei aici.

  Cele mai bune aparate de aer condiționat Samsung – recomandările BlogdeCasa.Ro

  Am făcut o scurtă analiză și am căutat special pentru cititorii noștri cele mai bune aparate de aer condiționat de la Samsung. Ne-am interesat mai întâi de specificații și preț, însă nu am ignorat nici alte aspecte importante. Aspecte precum review-urile cumpărătorilor precum și calitatea produselor au fost criterii de care am ținut cont cu strictețe.

  Poți vedea mai jos aparate de aer condiționat Samsung bune:

  1.Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFHBWKNZE

  Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb

  VEZI AICI MAI MULTE DETALII PLUS CEL MAI BUN PREȚ

  O primă recomandare este acest model de 9000 BTU, Samsung AR09KSFHBWKNZE. Acesta are un preț mai mult decât accesibil, iar specificațiile sunt foarte ok. Vorbim despre un aparat din clasa A++ care dispune de filtru HD antibacterian dar și de funcții inteligente precum Fast Cool sau Auto Restart.

  Este ideal pentru camere mici sau birouri, ventilatorul dispune de 5 trepte iar funcțiile prezente sunt: răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. Transportul este gratuit.

  2.Aparat de aer condiționat Samsung AR12MSFHBWKNEU

  Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Afisare temperatura interioara, Alb

  VEZI AICI MAI MULTE DETALII PLUS CEL MAI BUN PREȚ

  Dacă ai o cameră mai mare, ai nevoie desigur de un aparat de aer condiționat Samsung mai puternic. Recomandarea noastră este Samsung AR12MSFHBWKNEU, care are o capacitate de 12000 BTU. Clasa energetică este A++, iar filtrul este unul foarte bun 3-Care Auto Clean. Acesta are o caracteristica importantă: afișează temperatura interioară.

  Acoperă cu succes suprafețe de până la 35 metri pătrați, iar compresorul este unul cu Inverter 8-POLE. La fel ca majoritatea aparatelor de aer condiționat, dispune de cele 4 funcții de climatizare. Printre funcțiile speciale se află: telecomanda, auto curățarea, auto restart, dezghețare automată, super silent și power save. Acesta este unul dintre aparatele de aer condiționat preferate de către clienți.

  3.Aparat de aer condiționat Samsung AR18MSFPEWQNEU

  Aparat de aer conditionat Samsung AR18MSFPEWQNEU, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Auto restart, Alb

  VEZI AICI MAI MULTE DETALII PLUS CEL MAI BUN PREȚ

  Ultima recomandare a articolului am decis să fie a unui aparat de aer condiționat Samsung care are o capacitate de răcire foarte mare: 18000 BTU. Astfel, dacă ești în căutare de aparate de aer condiționat pentru camere de dimensiuni mari, acesta ar trebui să fie alegerea ta.

  La fel ca în cazul celorlalte aparate prezentate mai sus, clasa este A++, filtru 3-Care Auto Clean și are Auto Restart. 

  Acoperă cu succes suprafețe de 50 metri pătrați, dispune de toate cele 4 funcții de climatizare și de mai multe funcții speciale. Cele mai utile și interesante sunt auto curățarea, auto restartul, timerul, super silent, power save dar și dezghețarea automată. Are desigur și telecomandă.

  Așadar, acesta a fost articolul nostru cu cele mai bune aparate de aer condiționat Samsung. Noi am recomandat doar 3 modele, dar puteți vedea mai multe aici.

   

  DISTRIBUIȚI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here