Cele mai bune aspiratoare cu spălare

Curățenia este foarte importantă în orice casă, iar pentru a avea mereu casele lună trebuie să avem la îndemână și câteva ajutoare (precum sunt cele mai bune aspiratoare cu spălare) astfel încât să nu rămână pic de praf sau mizerie în urma noastră. Printre cele mai bune ajutoare s-au dovedit a fi aspiratoarele, motiv pentru care tot mai multe companii au ales să le producă. Iar aspiratoarele au tot evoluat, astfel încât acum există pe piață o mulțime de tipuri de aspiratoare, însă printre cele mai bune sunt aspiratoarele cu spălare, despre care vom vorbi și în rândurile următoare.

Mai exact, vă voi spune cum să alegeți cele mai bune aspiratoare cu spălare iar la finalul articolului vă voi recomanda chiar câteva modele de aspiratoare cu spălare bune, astfel încât să nu vă pară rău de achiziția făcută.

Cel mai bine vândut aspirator cu spălare: Zelmer Auawelt Plus ZVC762SP

Aspirator cu spalare Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP, 1700 W, Functie spalare/filtrare, Filtru HEPA, Albastru

Dacă vrei să îți iei acum un aspirator cu spălare bun, înainte de a citi ghidul, am pregătit o recomandare pe măsură. Zelmer  Aquawelt Plus ZVC762SP este cel mai bine vândut aspirator cu spălare pe eMag, iar caracteritisticile sunt foarte bune.

Puterea acestui aspirator cu spălare este de 1700 W, iar filtrul pe care îl folosește este unul de tip HEPA. Filtrele HEPA sunt cele mai bune, deci sunt clare performanțele. Desigur, poți folosi acest aspirator și pentru aspirarea uscată, fiind un aspirator multifuncțional. De asemenea, pe eMag are 17 review-uri pozitive de la cumpărători mulțumiți.

 Click pentru preț!

Avantajele unui aspirator cu spălare

Există o mulțime de aspiratoare obișnuite, însă acestea nu sunt la fel de eficiente precum cele cu spălare. Iar ăsta e doar unul dintre avantajele aspiratoarelor cu spălare. Mai exact, cele mai bune aspiratoare cu spălare sunt dotate cu un sistem de depozitare dual, de un sistem de filtrare a aerului, precum și mai multe trepte care permite curățarea folosind spumă sau filtrul HEPA. Astfel, alergiile nu își vor face apariția, iar persoanele cu astm nu vor avea probleme.

cele mai bune aspiratoare cu spalare

Și totuși, cel mai mare avantaj al celor mai bune aspiratoare cu spălare este acela că lasă în urmă covoare curate lună.

De asemenea, spre deosebire de aspiratoarele obișnuite, aspiratoarele cu spălare se ocupă cu atât cu aspiratul cât și cu spălatul unei suprafețe, oferind deci două beneficii în același timp.

Lucruri de care să ții cont atunci când cumperi aspiratoare cu spălare bune

După cum bine spuneam în introducere, acest articol este gândit ca un ghid care să vă ajute să cumpărați cele mai bune aspiratoare cu spălare. De aceea, mai jos vă voi spune care sunt cele mai importante lucruri de care să țineți cont atunci când cumpărați un astfel de aspirator:

Sistemele de filtrare

Sistemele de filtrare sunt foarte importante pentru un aspirator cu spălare, iar acestea sunt atât principale cât și duble. Iar modul de funcționare este simplu, folosindu-se de apă pentru a filtra aerul aproape în totalitate, reținând până și cele mai mici particule de praf.

În ceea ce priveste aspiratoarele cu sistem de filtrare dublu, acestea dispun și de un filtru de pânză deasă precum și unul poros, astfel încât murdăria nu va ieși pe sistemul de evacuare al aerului, neexistând deci niciun risc pentru persoanele care suferă de astm.

Ce opțiuni vă oferă?

De obicei, aspiratoarele de acest tip vă permite să curățați mai multe tipuri de suprafețe, începând cu simplele covoare și terminând cu podelele din marmură sau piatră. Astfel, un aspirator cu spălare trebuie să vă permită să spălați cât mai multe suprafețe.

Aveți unde să îl depozitați?

Or fi acestea cele mai bune aspiratoare cu spălare, însă la rândul lor au și un dezavantaj. Mai exact, acestea ocupă mult spațiu. De aceea trebuie să vă gândiți dacă aveți loc pentru depozitarea unui aspirator cu spălare, precum și să verificați dimensiunile sale atunci când îl achiziționați.

Cele mai bune aspiratoare cu spălare – recomandări personale precum și de la cumpărători

După cum bine spuneam în introducerea articolului, la final am de gând să vă recomand și câteva modele pentru cele mai bune aspiratoare cu spălare, iar acum a sosit timpul să vă fac aceste recomandări.

Înainte de asta, trebuie să precizez faptul că modelele de mai jos sunt printre cele mai bune aspiratoare cu spălare, iar criteriile de care am ținut cont atunci când le-am ales sunt părerile cumpărătorilor, review-urile de pe internet, raportul dintre preț și calitate precum și caracteristicile. Astfel, dacă doriți să vă cumpărați un astfel de aspirator, atunci ar trebui să luați unul din cele de mai jos:

Zelmer 7920.0ST – un aspirator cu spălare bun

Aspirator Zelmer 7920.0ST, 1700W, AlbZelmer 7920.0ST este unul dintre cele mai bune aspiratoare cu spălare, iar ceea ce îl ridică atât de sus în topul meu, este faptul că toți cumpărătorii au fost mulțumiți de el.

 • Raport preț/calitate excelent.
 • Putere de 1700W.
 • Este un aspirator multifuncțional 4 în 1.
 • Vine dotat cu mai multe accesorii.

Zelmer Aquawelt 919.0 ST – aspirator care nu are nevoie de review

Aspirator Zelmer AQUAWELT 919.0ST, 1600 WSe spune că cei de la Zelmer au niște aspiratoare foarte bune. Se pare că așa este, deoarece și al doilea model de aspirator cu spălare din topul meu este tot unul Zelmer.

 • Putere de 1600W.
 • Număr mare de accesorii incluse în preț.
 • Eficiență mare.
 • Preț foarte bun.

Aspirator vertical cu spălare Philips AquaTrio Pro FC7088/01

Cu siguranță acest aspirator cu spălare Philips AquaTrio Pro FC7088/01 este unul dintre cele mai bune, iar aspectul său este foarte plăcut.
 • Performanțe de top.
 • Design modern.
 • Dispune de ultimele tehnologii de curățare.
 • Ocupă puțin spațiu. 

Așadar acesta este articolul meu cu cele mai bune aspiratoare cu spălare, modele despre care am citit numai cuvinte de laudă. De asemenea sper că ghidul de mai sus vă va ajuta să găsiți modele de aspiratoare bune, astfel încât să nu regretați niciodată decizia. În plus, dacă doriți să vedeți cele mai ieftine aspiratoare cu spălare, puteți da click pe butonul de mai jos:

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here