Cele mai bune aspiratoare fără sac – Recomandări

Curățenia într-o casă este sfântă, însă atunci când nu ai aparatura necesară pentru a o obține este ceva mai greu. Astfel în acest articol m-am gândit să vă prezint cele mai bune aspiratoare fără sac, asta după ce am mai vorbit până acum despre multe alte aparate și electrocasnice care te ajută să faci curat în casă foarte ușor, iar curățenia să devină o adevărată plăcere.

Cele mai bune aspiratoare fără sac – avantaje

Dacă până acu ceva timp aspiratoarele cu sac erau cele mai căutate, de o vreme locul acestora a fost preluat ușor de către aspiratoarele fără sac. Iar motive sunt multe.

În primul rând, un mare avantaj al celor mai bune aspiratoare fără sac este acela că te ajută să faci economie, nemaifiind nevoiți deci să tot schimbați sacul. De asemenea, puterea de aspirare mai mare este desigur și ea un alt avantaj.

cele mai bune aspiratoare fara sac

De asemenea, aspiratoarele fără sac mai sunt și anti-alergice, eliminând mirosurile neplăcute iar dacă v-am convins că cele fără sac sunt mult mai bune decât cele cu sac, în rândurile următoare vă voi oferi câteva criterii după care ar trebui să alegeți aspiratoare fără sac bune precum și cele mai bune aspiratoare fără sac, la finalul articolului.

Cum alegeți cele mai bune aspiratoare fără sac

După cum bine spuneam și mai sus, nu este chiar ușor să alegi cele mai bune aspiratoare fără sac, motiv pentru care trebuie să vă ofer aceste criterii de care să țineți cont atunci când faceți cumpărături.

Putere

Aspiratoarele fără sac pot fi grupate pe mai multe categorii după puterea acestora: cu putere mică, medie sau mare. Categoria o veți alege în funcție de casa unde locuiți, deoarece un apartament poate fi curățat ușor cu un aspirator cu putere medie, în timp ce o casă mai mare are nevoie desigur de un aspirator cât mai puternic.

Puterea se exprimă în Watti și apare mereu în lista de specificații. De obicei, aspiratoarele cu putere medie au motoare de 1400-1800 W iar aspiratoarele puternice au un motor mai mare de 2000W.

Totuși, uitați-vă după aspiratoare fără sac care vă permite să selectați mai multe trepte de viteză.

Filtrare

Filtrarea poate fi atât prin centrifugare, pentru protecția motorului dar și la evacuarea aerului. Totuși, aspiratoarele fără sac dispun de tehnologia separării ciclonice, motiv pentru care majoritatea produselor de acest tip dispun de mai multe filtre la ieșirea aerului, astfel încât să nu apară alergiile și alte probleme de acest gen.

Capacitate

Capacitatea poate fi atât extinsă cât și moderată, iar aceasta o puteți alege tot în funcție de casa unde locuiți.

În cazul celor mai bune aspiratoare fără sac, mizeria se adună într-o cuvă de plastic, ce poate fi curățată foarte ușor, economisind deci banii pe care i-ai fi dat pe sacii aspiratoarelor obișnuite. Există chiar și aspiratoare care curăță automat această cuvă, deci ați putea să vă uitați și după astfel de modele.

Funcții

După cum bine spuneam și mai sus, un aspirator bun ar trebui să aibă numaidecât un reglaj de viteză, dar și stocare automată a cablului. Totuși, cea dintâi este și cea mai importantă, deoarece nu avem nevoie să folosim mereu chiar puterea maximă a aspiratorului.

Există chiar și funcții care ne permit să păstrăm cât mai bine mizeria aspirată astfel încât să nu existe riscul răspândirii prafului.

Astfel, cele mai bune aspiratoare fără sac au desigur un număr cât mai mare de funcții.

Alte caracteristici

Puteți ține cont și de designul aspiratorului fără sac, deoarece pe lângă impresia vizuală pe care acesta o poate oferi, contează foarte mult și când vine vorba de depozitarea aspiratorului. De asemenea, acestea trebuie să vină și cu câteva accesorii pentru spații înguste, o perie și multe, multe altele pe care cele mai bune aspiratoare fără sac le au deja în cutie.

Cele mai bune aspiratoare fără sac – recomandări de la cumpărători și experți

După cum bine v-am promis la începutul articolului, la final vă voi oferi și câteva recomandări pentru cele mai bune aspiratoare fără sac. Acestea le-am ales adunând mai multe impresii de la cumpărători – și am încercat să aleg numai modele de care cumpărătorii au fost mulțumiți – dar și de la experții din domeniu, astfel încât să fiu sigur că recomand numai aspiratoare fără sac bune.

Aspirator fără sac Samsung VCC44E0S3B, 1.3 l, Tub telescopic, 1500 W, Filtru HEPA, Albastru/Negru

Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B, 1.3 l, Tub telescopic, 1500 W, Filtru HEPAEste interesant faptul că încep cu un aspirator fără sac Samsung care are un preț foarte accesibil. Totuși, acesta este foarte iubit de către cumpărători. Caracteristici:

 • Putere medie de 1500 W.
 • Capacitate de 1.3 litri.
 • Filtrare excelentă HEPA.
 • Preț foarte accesibil.

Aspirator fara sac Samsung VC15RHNDCNC, 2 l, Tub telescopic metalic, 1500 W, Filtru HEPA, Albastru

Aspirator fara sac Samsung VC15RHNDCNC, 2 l, Tub telescopic metalic, 1500 W, Filtru HEPA, AlbastruCei de la Samsung se pare că fac niște aspiratoare fără sac foarte bune, motiv pentru care al doilea model este tot de la ei. Avantaje:

 • Putere de aspirare mare.
 • Foarte multe review-uri bune.
 • Accesorii incluse.
 • Filtru HEPA.
 • Raport preț calitate excelent.

Aspirator Zelmer AQUAWELT 919.0ST, 1600 W, Alb/Albastru

Aspirator Zelmer AQUAWELT 919.0ST, 1600 WȘi totuși nu numai cei de la Samsung sunt renumiți pentru aspiratoarele fără sac bune, ci și cei de la Zelmer. Un bun exemplu este acest Zelmer AQUAWELT 919.OST:

 • Putere foarte bună.
 • Poate aspira cu spălare.
 • Capacitate mare.
 • Filtrare cu spumă.
 • Preț bun.

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cele mai bune aspiratoare fără sac, însă dacă doriți să vedeți întreaga listă de produse, puteți da click aici pentru cele mai bune prețuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here