Cele mai bune calorifere electrice

După ce am vorbit despre radiatoare bune cu halogen am decis că e musai să vorbesc numaidecât și despre cele mai bune calorifere electrice, deoarece multe persoane aleg să-ți cumpere un astfel de calorifer cu ulei care e foarte util în zilele reci, ajutându-te să încălzești o cameră întreagă.

Astfel, dacă nu vrei să te bazezi pe cei de la RADET, și nu ai nici centrala ta electrică, atunci ar trebui să-ți iei un calorifer electric, astfel încât vei avea căldură oricând dorești, fără a depinde de datoriile vecinilor sau de alte aspecte neplăcute de altfel.

Caloriferele cu ulei, spre deosebire de un convector cu halogen, reușesc să păstreze căldura și sunt mai puternice totodată. Iar prețul este unul accesibil: de regulă între 150 de lei și 300 de lei costă cel mai bun calorifer electric cu ulei.

Recomandare pentru cel mai apreciat calorifer electric: Star-Light YOHF13

Dacă vrei să afli rapid care este cel mai bun calorifer electric și să îți iei unul, eu îți recomand Star-Light YOHF13Acesta are o putere mare de 2500 W precum și un număr de 13 elemenți. Puterea poate fi selectată în 3 trepte și dispune de ventilator, protecție anti-îngheț precum și de un timer. Prețul este unul bun, iar specificațiile tehnice sunt de invidiat. Astfel, vi-l recomand cu toată încrederea.

Click pentru preț!

Care sunt cele mai bune calorifere electrice cu ulei?

Dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune calorifere electrice cu ulei, atunci ar trebui să ții cont de sfaturile mele de mai jos, unde vorbesc despre principalele aspecte ale unui astfel de aparat precum puterea, treptele de putere, suprafața încălzită, material șamd.

1.Putere și trepte de putere

Un prim aspect foarte important este puterea. De regulă, aceasta este între 800 W și 2500 W, iar treptele de putere te vor ajuta desigur să alegi cât de cald să fie în casă dar și să economisești energie electrică.

De asemenea, dacă ai casa izolată, atunci va fi mai ușor să încălzești o cameră.

Chiar dacă vorbim despre aparate puternice, caloriferele electrice pe ulei sunt recomandate mai ales camerelor mici și medii.

2.Sisteme de siguranță

Nu puține incidente s-au întâmplat la folosirea unui calorifer electric, iar de aceea ar trebui să te asiguri că acesta vine cu cât mai multe sisteme de siguranță. Printre cele mai importante sisteme de siguranță este acela de auto-oprire, atunci când există un șoc de curent, se supra-încălzește, aparatul este lovit șamd.

Această funcție va ajuta caloriferul să aibă o durată de viață mai mare.

De asemenea, protecția anti-îngheț este și ea utilă și recomandată de mine.

3.Portabilitate

Nu vei folosi unul dintre cele mai bune calorifere electrice pe ulei doar într-o cameră, ci îl vei folosi și în altele. De aceea ar trebui să fie ușor de transportat, să dispună de roți din cauciuc, un mâner precum și să nu aibă o greutate foarte mare.

De asemenea, dimensiunile ar trebui să fie în așa fel încât să nu-ți fie greu să depozitezi caloriferul atunci când sezonul rece trece.

4.Caracteristici

Pe lângă aspectele prezentate mai sus, va trebui să fii atent și la alte detalii:

 • termostatul reglabil te va ajuta să poți alege ce treaptă de temperatură să folosești, astfel încât să faci economie.
 • operarea silențioasă e utilă pentru a nu face prea multă gălăgie iar tu să folosești caloriferul și noaptea.
 • iar depozitarea cablului este o funcție simplă dar utilă, deoarece va face caloriferul mai ușor de depozitat.

5.Garanția

În ceea ce privește garanția, aceasta ar trebui să fie de cel puțin 24 de luni, să cumpărați unul dintre cele mai bune calorifere electrice dintr-un magazin de calitate, iar dacă există posibilitatea extinderii garanției, să profitați de această opțiune.

Recomandări pentru cele mai bune calorifere electrice pe ulei

Așadar, dacă ai decis să-ți cumperi unul dintre cele mai bune calorifere electrice pe ulei și nu știi care model să-l alegi, îți voi recomanda eu trei dintre cele mai bune mai jos:

Calorifer electric TESY CB 3014 E01 R

cele mai bune calorifere electrice pe uleiCei de la TESY fac calorifere foarte bune. Dotări:

 • Putere de 3000 W.
 • 14 elemenți.
 • 3 trepte de putere.
 • Termostat de siguranță,
 • Termostat reglabil.
 • Protecție anti-îngheț

Click pentru preț!

Calorifer TESY CC 2510 E05 R

Tot de la Tesy, un model foarte bun. Dotări:

 • Putere 2500 W.
 • 10 elemenți.
 • 3 trepte putere.
 • Termostat de siguranță,
 • Termostat reglabil.
 • Protecție anti-îngheț.

Click pentru preț!

Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-2009

cel mai bun calorifer electric cu uleiIar ultima recomandare pentru cele mai bune calorifere electrice cu ulei este Heinner HOH-2009. Dotări:

 • Putere 2000 W.
 • 9 elemenți.
 • 3 trepte de putere.
 • Termostat reglabil.
 • Protecție supra-încălzire
 • Indicator luminos.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai bune calorifere electrice cu ulei, iar dacă doriți să vedeți tot stocul de calorfere bune de pe piață, atunci le puteți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

 1. Salut Adi, am si eu o mica intrebare: cat consuma un calorifer electric?

  • Depinde foarte mult de model si de cat de mult folosesti caloriferul. De regula, un calorifer electric se foloseste in mod suplimentar, deci nu e un aparat de incalzire chiar de baza. Desigur, poti folosi un astfle de calorifer pentru a incalzi mereu o camera. Un calorifer electric are un consum mai mare sau mai mic in functie de putere. Am auzit multe pareri pe internet, insa nu am vazut persoane care sa se planga de un consum sporit.

 2. In camera copilului poate fi folosit un calorifer electric?

  • Caloriferele electrice nu fac mai deloc zgomot, ci doar atunci cand se incalzeste uleiul putin, deci il poti folosi fara griji.

 3. Colceag Nicolae

  Caloriferele electrice functioneaza mai bine daca se pune pe ele un vas cu apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here