Cele mai bune camere de supraveghere video

Trăim într-o perioadă și într-o țară în care furtul nu e o noutate, ci auzim tot mai des la știri cazuri când unele persoane și-au găsit casa jefuită, iar poliția nu mai reușește să dea de hoți. În astfel de cazuri este foarte bine să ai cele mai bune camere de supraveghere video, deoarece astfel vei avea mereu indicii sau dovezi, în caz de furt.

De asemenea, dacă hoții vor vedea că ai montată o cameră de supraveghere video, cu siguranță vor fi descurajați să mai încerce să-ți fure bunurile.

Iar o cameră de supraveghere video bună nu e nici foarte scumpă: vei găsi modele cu preț de la 200 de lei dar acesta poate crește în funcție de dotări.

BlogdeCasa.Ro te ajută să-ți cumperi cele mai bune camere de supraveghere video

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cele mai bune camere de supraveghere video pentru a putea pleca în vacanță fără griji că nu-ți vei găsi casa sau curtea goală, noi îți vom oferi sfaturi utile pentru o achiziție de succes.

Mai exact, îți vom prezenta care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când vrei cea mai bună cameră de supraveghere video.

1.Tipul camerei

Camerele video pot fi montate în interior sau în exterior. Nu trebuie deci să folosești o cameră de interior afară, și nici invers. Deoarece aceste tipuri au fost gândite special pentru condițiile mediului unde urmează a fi montate.

Există desigur camere de supraveghere bune mai noi ce pot fi folosite în ambele medii, doar că au un preț ceva mai mare.

2.Rezoluția de filmare

De regulă, o cameră video de supraveghere are o rezoluție de 640 pe 480 de pixeli, care oferă o calitate ok a videoclipurilor. Desigur, o calitate superioară poate fi obținută cu o cameră care oferă rezoluții mai mari, de 1280 pe 720 sau de 1024 pe 768 pixeli.

Important este ca modelul ales să aibă un led IR pentru a filma și noaptea.

3.Conectivitate

Cele mai bune camere de supraveghere video pot fi conectate la un dispozitiv prin Wireless, LAN sau RJ-45. Astfel, imaginile vor putea fi urmărite de pe diferite aparate. Desigur, un model cu wireless va fi mai scump, dar și mai ok pentru că nu ai nevoie de prea multe cabluri.

4.Alte caracteristici

Un sistem de supraveghere video bun ar trebui să poată fi controlat chiar de la distanță, cu ajutorul unui smartphone de exemplu, sau chiar de pe calculator, conectându-te pe un anumit site.

Foarte util este și un senzor de mișcare, astfel încât transmite un sms sau alte semnale atunci când detectează o mișcare dubioasă. Iar dacă vrei ca videourile filmate să aibă și sunet, atunci camera ar trebui să fie dotată cu microfon.

5.Garanție

Cele mai bune camere de supraveghere video mai trebuie să dispună de un aspect foarte important. Mai exact, este vorba despre garanția care nu ar trebui să fie mai mică de 24 de luni.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune camere de supraveghere video

Așadar, dacă ai decis să ai lucrurile mereu în siguranță și să-ți iei cele mai bune camere de supraveghere video, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos.

Am ales cu grijă numai camere video bune, care să filmeze într-o calitate superioară precum și de care cumpărătorii au fost cât mai mulțumiți:

Foscam C1 Camera IP Wireless de interior

cele mai bune camere de supraveghere videoO primă recomandare este camera Foscam C1. Dotări:

 • Cameră de tip IP Wi-Fi.
 • Interfață Wireless/LAN.
 • Rezoluție filmare 720p.
 • Microfon.
 • Pentru interior.

Click pentru preț!

Foscam FI9828P Camera IP wireless HD 960P 1.3MP de exterior PTZ

Foscam FI9828P Camera IP wireless HD 960P 1.3MP de exterior PTZO cameră de supraveghere de exterior foarte bună. Dotări:

 • Tip IP Wi-Fi.
 • Interfață WIreless/LAN.
 • Rezoluție de 960p.
 • Filmează și noaptea.
 • Mod infraroșu.

Click pentru preț!

Cameră de supraveghere PNI 1002CM

Camera de supraveghere PNI 1002CM, Lentile 2.8 - 12 mm, IR cu 1000 linii TV, 40 MUltima recomandare pentru cele mai bune camere de supraveghere video. Dotări:

 • Filmare zi/noapte.
 • Rezoluție bună.
 • Funcții pentru imagini de calitate.
 • Rezistență la apă.
 • Interior/exterior.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cele mai bune camere de supraveghere video. Iar dacă doriți să vedeți și alte modele, ar trebui să dați click pe acest link.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here