Cele mai bune cuptoare cu microunde

Nimic nu e mai gustos decât o mâncare gătită la cuptorul cu microunde și, chiar dacă există multe dubii legate de aceste aparate, eu sunt de părere că cele mai bune cuptoare cu microunde reușesc să ofere mereu alimente delicioase într-un timp rapid. Iar după cum timpul reprezintă o problemă, contează foarte mult să ai un aparat bun în bucătărie.

Astfel am decis să fac un ghid al cumpărătorului pentru cele mai bune cuptoare cu microunde deoarece acestea au devenit un obiect electrocasnic care nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Astfel toată lumea ar trebui să știe care sunt criteriile după care se alege cel mai bun cuptor cu microunde.

Cel mai bine vândut cuptor cu microunde: Hansa AMG17M70VH

Cuptor cu microunde Hansa AMG17M70VH, 17 l, 700 W, Alb

Click pentru preț!

Cel mai bine vândut cuptor cu microunde pe eMag este Hansa AMG17M70VH. Acesta are o capacitate de 17 litri și o putere de 700W. Este dotat cu timer, cu 6 nivele de putere și cu un sistem sonor. Pe eMag a adunat 24 de review-uri pozitive, deci cumpărătorii au fost mulțumiți. Prețul este și el accesibil, de 244 de lei.

Ghid de alegere pentru cel mai bun cuptor cu microunde

Așadar, dacă vă doriți să cumpărați cel mai bun cuptor cu microunde, vă recomand să țineți cont numaidecât de aspectele despre care voi vorbi chiar în rândurile următoare.

Printre aspectele de care trebuie să ții cont se află ușurința de utilizare, numărul de funcții care să te ajute să gătești gustos și rapid, și alte detalii despre care vom vorbi chiar în rândurile următoare.

Funcții

Funcțiile reprezintă probabil unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi un cuptor cu microunde. Astfel, trebuie să alegi numaidecât un cuptor cu microunde bun care să dispună de funcții ca decongelarea automată, gătitul cu senzori sau prin convecție, platoul rotativ și alte funcții asemănătoare.

De asemenea, ar trebui să aveți cât mai mult control asupra timpului de gătit, precum și diferite taste pentru comenzi rapide.

Pe scurt, funcțiile unui cuptor cu microunde trebuie să fie gândite în așa fel încât să te ajute să gătești cât mai rapid și mai ușor totodată. Trebuie să ai la îndemână pizza, popcorn sau băuturi calde într-un timp scurt doar cu o apăsare de buton.

După capacitate și dimensiuni

La fel ca o mare parte dintre electrocasnice, și cele mai bune cuptoare cu microunde au o capacitate anume și niște dimensiuni. Astfel, trebuie să te gândești la vasele pe care le vei folosi în cuptorul cu microunde, la spațiul din bucătărie precum și la aspectul general al cuptorului cu microunde.

Consum energetic

Consumul energetic reprezintă și el un criteriu de care să ții cont atunci când îți dorești un cuptor de energie bun. De obicei, un cuptor cu microunde are un consum între 600 și 1200 de wati, însă de cele mai multe ori acesta este precizat pe etichetă.

Ergonomie și siguranță

După cum spuneam și mai sus, un cuptor cu microunde trebuie să fie cât mai ușor de utilizat, dar și să ofere siguranță pentru a nu apărea diferite accidente. De asemenea, pentru a nu risca să fie utilizat de copii, o funcție de blocare a tastaturii ar fi foarte utilă.

Alte aspecte

Desigur că un cuptor cu microunde bun se alege și după propriile preferințe. Dacă îți place un anumit brand, atunci poți ține cont de asta. Iar dacă dorești un cuptor simplu, atunci poți alege unul mai ieftin.

Modul de instalare

Există cuptoare cu microunde care sunt foarte greu de instalat. Asta deoarece incorporează hote, au nevoie de sisteme de iluminare sau alte aspecte de acest gen. În astfel de cazuri ai nevoie să apelezi la un instalator priceput.

Cele mai bune cuptoare cu microunde – recomandări

Așadar, dacă ați decis că vreți să vă cumpărați unul dintre cele mai bune cuptoare cu microunde atunci puțin mai jos veți găsi 3 recomandări. Acestea sunt alese după review-uri culese de pe internet și de la secțiunea de comentarii de pe eMag și de pe alte site-uri de acest gen.

De asemenea, alături de cele mai importante specificații și de poză, veți avea și un buton care duce către cea mai bună ofertă. Așadar, spor la cumpărat cel mai bun cuptor cu microunde.

Samsung MS23F301TAK

Samsung MS23F301TAKPrintre cele mai bune cuptoare cu microunde este Samsung M32F301TAK. Iar cele mai importante caracteristici sunt:

 • Putere de 800 W.
 • Capacitate de 23 de litri.
 • Interior din ceramică.
 • Aspect elegant. 
 • Mod ECO.

Click pentru preț!

Samsung GW711K-B

cele mai bune cuptoare cu microundeAl doilea cel mai bun cuptor cu microunde este tot de la Samsung. Deci cei de la Samsung se pricep în acest domeniu.

 • Putere de 750 W.
 • Capacitate de 20 de litri.
 • Aspect modern.
 • Multe review-uri pozitive.
 • Ușor de curățat.

Click pentru preț!

Samsung MS23F301TAS

Samsung MS23F301TASCu siguranță Samsung face cele mai bune cuptoare cu microunde. Și zic asta pentru că au o mulțime de review-uri bune.

 • Putere de 800 W.
 • 20 de moduri de gătit.
 • Interior ceramic.
 • Mod ECO.  
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, sper că articolul meu vă va ajuta să alegeți unul dintre cele mai bune cuptoare cu microunde pentru bucătăria voastră. Iar dacă aveți întrebări sau nevoie de lămuriri, aștept cu mare interes comentariile voastre. De asemenea, mai multe cuptoare cu microunde veți găsi dacă dați click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here