Cele mai bune cutii pentru pâine

Pâinea cea de toate zilele nu lipsește din nici o bucătărie, iar de aceea m-am gândit ca în acest articol să vorbesc despre cele mai bune cutii pentru pâine. Asta deoarece pâinea trebuie păstrată cât mai bine, astfel încât să aibă mereu prospețime și gust bun.

Așa că am decis să mă informez și să vă prezint cum se aleg cele mai bune cutii pentru pâine, dar și cum se aleg acestea. Înainte de toate însă vă prezint o cutie pentru pâinea despre care am auzit numai păreri bune, dar și care este foarte bună totodată.

Încep deci cu o recomandare:

Cea mai bună cutie pentru pâine: Cutie inox – Brabantia

Cutie inox pentru paine - Brabantia

Dacă vrei o cutie pentru pâine cât mai bună și nu știi ce să alegi, ar trebui să optezi pentru acest model din inox. Este vorba despre o cutie de pâine de la Brabantia, compactă, durabilă și cu design ergonomic. Mânerul este foarte elegant iar aceasta mai este dotată și cu fante pentru aerisire. Închiderea și deschiderea este foarte silențioasă, iar materialul din inox este foarte ușor de curățat. Privind dotările, putem spune că prețul e bun.

Click pentru preț!

Cum se aleg cele mai bune cutii pentru pâine – sfaturi utile

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune cutii pentru pâine, și nu știi ce aspecte să urmărești, mai jos îți ofer mai multe sfaturi. Mai exact, îți prezint principalele caracteristici de care să ții cont atunci când vrei o cutie de pâine bună.

1.Material

Un prim aspect de care să ții cont este materialul. Astfel, trebuie să optezi pentru un material care să păstreze pâinea cât mai bine, rămânând la temperatura camerei. Printre cele mai folosite materiale sunt lemnul, inoxul, ceramica plus alte materiale metalice.

Inoxul este mai ok decât lemnul, iar majoritatea materialelor sunt ușor de întreținut.

2.Capacitate

Un alt aspect important ce trebuie urmărit când vrei una dintre cele mai bune cutii pentru pâine. Acest aspect îl vei privi din două perspective: câtă pâine vei putea depozita în ea precum și care vor fi dimensiunile în cutie.

De regulă, va trebui să te gândești câtă pâine se consumă la tine în casă, iar mai apoi îți faci o idee. De asemenea, dacă nu ai o problemă să cumperi pâine mai des, atunci capacitatea nu trebuie să fie foarte-foarte mare.

3.Design

Designul îl vei alege desigur după propriile gusturi. Există modele rustice, din lemn, care au cu siguranță un design foarte plăcut și vor oferi un aer interesant bucătăriei.

Desigur, designul poate însemna și alte detalii. Există modele care îți permit depozitarea altor obiecte deasupra unei cutii pentru pâine.

cele mai bune cutii pentru pâine

4.Durată de viață

De regulă, atunci când depozitezi mult timp anumite produse într-un loc, acel mediu are tendința de a dezvolta bacterii. De aceea trebuie să cureți deseori cele mai bune cutii pentru pâine. Iar în acest sens, inoxul este materialul cel mai ușor de curățat.

Recomandări pentru cele mai bune cutii pentru pâine

Așadar, dacă vrei una dintre cele mai bune cutii pentru pâine, atunci ar trebui să vezi recomandările de mai jos.

Cutie pâine 36 x 14 x 20 cm – Kesper

Cutie paine 36 x 14 x 20 cm - KesperO primă recomandare este această cutie superbă din lemn. Caracteristici:

 • Material Bambus.
 • Gama Diverse Kesper.
 • Design retro.
 • Dimensiuni 36 x 14 x 20 cm.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Cutie inox pâine 39x28x16,5 cm – Vitesse

Cutie inox paine 39x28x16,5 cm - VitesseFoarte bună este și această cutie din inox pentru pâini. Caracteristici:

 • Material inox și lemn.
 • Preț bun.
 • Design plăcut.
 • Dimensiuni 39x28x16.5 cm.
 • Gama Recipiente V.

Click pentru preț!

Cutie pâine 39 x 18 x 25 cm – Kesper

Cutie paine 39 x 18 x 25 cm - KesperȘi ultima recomandare pentru cele mai bune cutii pentru pâine. Caracteristici:

 • Dimensiuni 39 x 18 x 25 cm.
 • Material lemn de fag.
 • Capac rabatabil.
 • Gama Diverse Kesper.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cele mai bune cutii pentru pâine.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here