Cele mai bune frapiere pentru băuturi mereu reci

Ce o fi mai plăcut decât o zi de vară călduroasă împotriva căreia să lupți cu băuturi în cele mai bune frapiere? O frapieră bună te va ajuta să păstrezi vinul ori alte sticle cu băuturi mereu reci, astfel încât atunci când servești un pahar, să te mai răcorești puțin.

Așa că m-am gândit să vă prezint un ghid de cumpărături despre cum se aleg cele mai bune frapiere pentru băuturi mai reci. Însă înainte de a trece la sfaturi, m-am gândit mai întâi să încep cu o recomandare:

Cea mai bună Frapieră – Kitchen Craft

Frapiera - Kitchen Craft

Am decis deci să încep cu o recomandare, și anume o Frapieră bună de la Kitchen Craft. Aceasta are dimensiuni de 25 x 25 x 25 cm iar materialul din care a fost produsă este acrylic. Spălarea poate fi făcută manual, iar producătorul este unul renumit: Kitchen Craft. Prețul este și el unul accesibil iar transportul este gratuit.

Click pentru preț!

Cum să alegi una dintre cele mai bune frapiere – sfaturile BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune frapiere dar nu știi cum să le alegi, mai jos vei găsi mai multe sfaturi. Mai exact, îți prezint principalele caracteristici de care să ții cont atunci când vrei o frapieră bună.

1.Materialul unei frapiere

În magazinele online vom găsi frapiere bune din diferite materiale, începând cu oțelul inoxidabil și terminând cu argintul. Găsim modele și lemn, metal, acril, plastic sau chiar din sticlă, iar majoritatea materialelor sunt ok, deci trebuie să ținem cont și de design. Mai jos vă prezentăm aceste materiale pe scurte:

Frapiere din oțel inoxidabil: designul este plăcut iar majoritatea frapierelor sunt din oțel inoxidabil. De asemenea, păstrează o temperatură constantă, ceea ce e ok pentru băuturi.

Frapiere din lemn: mai rar întâlnite, doar că au cu siguranță un design mult mai interesant.

Acrilul: un material des întâlnit, ce se aseamănă cu sticla.

Frapiere din argint: mai degrabă un moft, însă dacă dorești să alegi numai obiecte cu stil, poți opta pentru o astfel de frapieră.

cele mai bune frapiere

2.Capac

Eu recomand alegerea unei frapiere cu capac, deoarece astfel gheața se va topi mai greu. De obicei, majoritatea frapierelor au un material termorezistent, doar că un capac va reuși cu siguranță să ofere gheții o durată de viață mai mare.

3.Design

Consider că o frapieră este un obiect de impact, indiferent de designul său. Cu siguranță dacă vei opta pentru o frapieră plăcută, cu un design minimalist sau mai retro, vei reuși să creezi o impresie tare bună atunci când îți servești prietenii. Astfel, trebuie cu siguranță să alegi un model frumos atunci când vrei una dintre cele mai bune frapiere.

4.Accesorii

Una dintre cele mai bune frapiere ar trebui să vină numaidecât și cu câteva accesorii utile incluse.

Un prim accesoriu important este cleștele pentru gheață, astfel încât te va ajuta să pui mai ușor gheață în pahare. Elemenții frigorifici te vor ajuta la rândul lor să păstrezi mai mult timp gheața. Formele pentru cuburi de gheață ar putea fi și ele de mare folos, iar acestea le poți lua separat de aici.

Recomandări: cele mai bune frapiere pentru băuturi mereu reci

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune frapiere, mai jos îți voi oferi câteva recomandări. Am ales numai frapiere bune, cu un raport preț/calitate cât mai bun.

Frapieră inox – Kitchen Craft

Frapiera inox - Kitchen CraftO primă recomandare este frapiera din inox de la Kitchen Craft. Caracteristici:

 • Material din inox.
 • Design elegant.
 • Transport gratuit.
 • 2 mânere mobile.
 • Producător Kitchen Craft.

Click pentru preț!

Găletușă pentru gheață din inox – Kitchen Craft

Galetusa pentru gheata din inox - Kitchen CraftFoarte elegantă este și această găletușă pentru gheață de la Kitchen Craft. Caracteristici:

 • Din inox polisat.
 • Design elegant.
 • Vas cu toartă.
 • Capac etanș cu mâner.
 • Clește special pentru gheață. 

Click pentru preț!

Frapieră dublă – Kitchen Craft

Frapiera dubla - Kitchen CraftȘi ultima recomandare pentru cele mai bune frapiere. Caracteristici:

 • Material acrylic.
 • Design elegant.
 • Capacitate de 2 sticle.
 • Marca Kitchen Craft.
 • Livrare gratuită.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai bune frapiere. Poți vedea și alte modele în acest magazin online.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here