Cele mai bune frigidere cu 2 compresoare

Nu am mai vorbit de ceva timp despre frigidere, așa că pentru acest articol am pregătit o temă interesantă. Mai exact, vorbim despre cum se aleg cele mai bune frigidere cu 2 compresoare, care sunt avantajele lor și vă vom oferi și recomandări.

Un prim motiv pentru care ar trebui să-ți iei un frigider cu două compresoare este acela că scade uzura motoarelor, deoarece un frigider cu 2 compresoare se descurcă mai bine atunci când temperaturile sunt foarte ridicate. De asemenea, dacă nu folosești congelatorul, atunci poți închide ușor compresorul și astfel vei face economii.

Totuși, trebuie să știți că un frigider cu 2 compresoare are și un consum ceva mai ridicat, dar nu cu foarte mult față de un frigider obișnuit. De asemenea, și dimensiunile sunt ceva mai mari.

Iar prețul unui frigider cu 2 compresoare începe de undeva de la 1500 de lei, dar poate crește mult în funcție de dotări.

cele mai bune frigidere cu 2 compresoare

Cum se aleg cele mai bune frigidere cu 2 compresoare – Ghid de cumpărături

Dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune frigidere cu 2 compresoare atunci ar trebui să urmărești mai multe caracteristici importante. Printre acestea se află tipul frigiderului, capacitatea și dimensiunea, structura interiorului, funcțiile și tehnologiile, clasa energetică plus alte aspecte despre care vorbim mai jos.

1.Tipul frigiderului

Există deci mai multe tipuri de frigidere, iar mai jos vi le prezentăm pe scurt.

Frigidere clasice cu două uși: modele cu care ne-am obișnuit deja, frigiderul fiind jos iar în partea de sus aflându-se congelatorul. De regulă, capacitatea acestora este mai mică.

Combine frigorifice – din ce în ce mai apreciate, având o capacitate mai mare atât în frigider cât și în congelator. În cazul acestora, congelatorul este jos iar frigiderul este sus. Vezi aici un articol despre combine frigorifice bune.

Frigidere Side-by-Side: printre ultimele inovații în acest domeniu, având dimensiuni mai mari, deoarece compartimentele sunt paralele. Am scris aici despre frigidere side-by-side.

Frigidere franțuzești: care impresionează mai întâi prin designul lor foarte elegant.

Frigidere incorporabile: despre care nu mai trebuie să spunem nimic, deoarece știm deja o mulțime de lucruri despre aceste tipuri de electrocasnice.

2.Capacitate și structură interioară

De regulă, capacitate se alege în funcție de nevoi. De aceea și piața de frigidere este foarte diversificată, existând frigidere cu o capacitate de la 100 de litri care trece uneori și de 450 de litri. Cu siguranță vei găsi ceva pentru nevoile tale.

De asemenea, structura interiorului este la rândul său foarte importantă. Asta deoarece o structură inteligentă va permite o organizare mai bună. De aceea, cele mai bune frigidere cu 2 compresoare trebuie să aibă rafturi și compartimente pentru diferite tipuri de alimente. Totodată, compartimentele ar trebui să fie cât mai ușor de îndepărtat, pentru a stoca alimente mai mari.

3.Tehnologii

Frigiderele au evoluat enorm în ultimul timp, de aceea acum avem la dispoziție mai multe funcții și sisteme foarte utile.

Una dintre cele mai importante tehnologii este cea No Frost care asigură răcirea cu ajutorul aerului rece, fără ca gheața să-și facă apariția. Astfel, alimentele nu se lipesc între ele, iar frigiderul nu are nevoie de dezghețare. La rândul său, un sistem anti-bacterian ne va ajuta să păstrăm alimentele în cele mai bune condiții.

Iar după cum spuneam și la structura interiorului, este foarte bine să avem compartimente pentru diferite tipuri de alimente. Mai mult decât atât, pentru acestea să putem selecta temperaturi diferite, astfel încât să păstrăm alimentele în cele mai bune condiții.

Desigur, un dozator de apă va fi foarte util în zilele călduroase, iar lumina albastră va ajuta fructele și legumele să fie păstrate cât mai bine.

Aici am mai putea adăuga multe alte detalii, doar că fiecare alege tehnologiile care i se potrivesc cel mai mult. De asemenea, un număr mare de tehnologii și funcții va duce și la creșterea prețului de achiziție.

4.Consum și zgomot

Alte două aspecte importante atunci când alegi unul dintre cele mai bune frigidere cu 2 compresoare.

Un frigider bun ar trebui să consume cât mai puțină energie. De aceea, ar trebui să optați pentru un frigider din clasa energetică minim A, chiar dacă e mai bun unul cu cât mai multe plusuri. La rândul său, nivelul de zgomot nu ar trebui să fie prea mare, astfel încât să nu poți dormi din cauza frigiderului.

Tot legat de consum ar trebui să vă mai recomandăm ca frigiderul ales să aibă compresoare cu inverter, deoarece acestea sunt mai econome.

5.Garanție

De asemenea, unul dintre cele mai bune frigidere cu 2 compresoare ar trebui să aibă o garanție cât mai mare. De regulă, majoritatea electrocasnicelor au o garanție de 2 ani, doar că sunt modele și cu 5 ani garanție, mult mai ok din punctul nostru de vedere.

Recomandări pentru cele mai bune frigidere cu 2 compresoare

Așadar, dacă vrei un frigider cu 2 compresoare bun, ar trebui să vezi recomandările de mai jos. Am ales pentru voi numai frigidere cu 2 compresoare bune, cu un raport preț calitate excelent.

Combină frigorifică Arctic ANK3562-4+

Combina frigorifica Arctic ANK3562-4+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, 2 Compresoare, AlbO primă recomandare este combina Arctic ANK3562-4+. Dotări:

 • Capacitate 331 litri.
 • Clasa A+.
 • 2 compresoare.
 • Sistem antibacterian.
 • Uși reversibile.
 • Funcții ECO.

Click pentru preț!

Side by side Liebherr SBSESF7212

Side by side Liebherr SBSESF7212, 651 l, A+, No Frost, InoxUn model super-performant este Liebherr SBSESF7212. Dotări:

 • 651 litri volum.
 • No Frost.
 • Afișaj LED.
 • Clasa A+.
 • Dezghețare automată.
 • 2 compresoare.
 • Autonomie fără curent 43 de ore.

Click pentru preț!

Side by side Liebherr SBSes 7263

Side by side Liebherr SBSes 7263, 620 l, No Frost, clasa energetica A+/A++, 121 cmIar ultima recomandare este Liebherr SBSes 7263. Dotări:

 • Capacitate 620 de litri.
 • Clasa A+/A++.
 • Dezghețare automată.
 • Super-congelare și super-răcire.
 • Avertizare uși deschise.
 • 42 ore autonomie fără curent.

Click pentru preț!

Așadar, dacă vrei unul dintre cele mai bune frigidere cu 2 compresoare, atunci ar trebui să accesezi acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here