Cele mai bune frigidere cu 2 uși – cum le alegi

Atunci când dorești să îți cumperi un frigider, nu te gândești chiar la cele mai bune frigidere cu 2 uși, și poate că nici nu cauți diferite sfaturi de achiziție, pentru că poate părea simplu. Într-adevăr, vorbim despre un obiect de tip electrocasnic foarte popular iar tot mai multe magazine comercializează frigidere bune, însă totuși ar trebui să țineți cont de mai multe criterii atunci când vă doriți cel mai bun frigider.

Astfel, m-am gândit să fac acest articol în care vorbesc despre cum alegi cele mai bune frigidere cu 2 uși, astfel încât să ai mereu alimente sănătoase și proaspete la îndemână precum și să faci o achiziție pe care să nu o regreți niciodată.

Ce să aleg: frigider sau combină frigorifică?

Foarte mulți cumpărători se întreabă de multe ori ce anume ar trebui să aleagă: un frigider sau o combină frigorifică. Ei bine, înainte de a vorbi despre cele mai bune frigidere cu 2 uși, trebuie numaidecât să răspund și la această întrebare.

cele mai bune frigidere cu 2 uși

Frigiderul și combina frigorifică sunt două electrocasnice diferite. De regulă, frigiderele au congelatorul sus, în timp ce o combină frigorifică are congelatorul jos. De asemenea, o combină frigorifică este de regulă mai scumpă, deoarece dispun de 2 compresoare pentru reglaje în cazul frigiderului și congelatorului.

Astfel, poți alege fie un frigider sau fie o combină frigorifică, însă trebuie să stabilești bugetul achiziției.

Cum alegi cele mai bune frigidere cu 2 uși -> ghid

Astfel, dacă ați stabilit că doriți totuși un frigider cu 2 uși, atunci în rândurile următoare vă voi spune cum trebuie să îl alegeți:

1.După Volum

Volumul este foarte important deoarece acesta reprezintă capacitatea frigiderului. De obicei capacitatea este exprimată în litri și, cu cât e mai mare, cu atât încap mai multe alimente. De asemenea, capacitatea o vei alege în funcție de nevoie precum și în funcție de dimensiunile bucătăriei.

2.După tehnologia de răcire

Un alt aspect după care puteți alege un frigider bun este tehnologia de răcire. De regulă, un aparat frigorific clasic are un sistem de răcire cu unul sau două compresoare, cu un agent freon sau R600a. Totuși, de o vreme au apărut tot mai multe frigidere no frost, care nu fac gheață pe pereți și care răcesc prin aer. Astfel, aceste frigidere au avantajul că nu mai e nevoie de dezghețarea periodică care nu e tocmai plăcută.

Tot ca avantaje ale frigiderelor no frost mai pot menționa faptul că nu se lipesc pungile între ele iar spațiul este mai mult, deoarece nu mai apare gheața.

3.După consum

Consumul va fi mereu un criteriu de alegere a electrocasnicelor, deoarece încă ne temem de facturile mari. De regulă, consumul crește în funcție de capacitate precum și după putere. Totuși, de regulă frigiderele nu au un consum chiar exagerat de mare, iar pentru 2-3 lei în plus nu ar trebui să renunțați la ideea de a cumpăra un frigider de top.

4.Spațiul de stocare

Este foarte important ca un frigider să fie cât mai bine structurat. Astfel, ar trebui să ai la dispoziție mai multe rafturi și compartimente precum cele pentru ouă, pentru sticle, legume șamd. De asemenea, rafturile ar trebui făcute dintr-un material de calitate care să fie atât rezistent cât și ușor de curățat.

Legumele ar trebui să aibă un compartiment separat pentru a nu căpăta mirosuri.

5.Alte criterii de selecție

Pe lângă aceste 4 mari criterii de alegere a frigiderelor bune mai există și altele la fel de importante însă care depind mai degrabă de gusturile cumpărătorului. Puteți opta pentru frigidere care au un dozator de apă pentru a avea mereu apă rece, pentru cele care dispun de garnituri antibacteriene astfel încât să interzică dezvoltarea bacteriilor precum și cele care au un ventilator ce ajută la menținerea unei temperaturi uniforme. Alte criterii mai sunt și capacitatea de congelare, funcții de super-răcire și super-congelare, după reglaj sau afișaj.

Eu vă recomand și să vă uitați la aspecte precum zgomotul efectuat, iluminarea interioară, ușile reversibile precum și garanția, care ar trebui să fie de minim 2 ani.

Cele mai bune frigidere cu 2 uși – modele recomandate de cumpărători

Așadar, așa cum v-am obișnuit la fiecare articol, a sosit timpul să vă recomand cele mai bune frigidere cu 2 uși. Modelele au fost alese după o mulțime de recomandări importante pentru orice cumpărător, așa că vi le recomand din tot sufletul.

1.Frigider Arctic AND245+

Frigider Arctic AND245+Cei de la Arctic fac niște frigidere foarte bune dar și accesibile, iar Arctic AND245+ este unul dintre ele:

 • Capacitate de 228 de litri.
 • Clasa A+.
 • Rafturi ajustabile și uși reversibile.
 • Garnitură antibacteriană.
 • Preț accesibil.

2.Frigider Samsung RT32FARADSP

Frigider Samsung RT32FARADSPPoate că nu vă așteptați să vedeți că există și frigidere Samsung, însă când vă voi spune câteva aspecte despre acest Samsung RT32FARADSP veți dori să îl dețineți:

 • Capacitate de 322 de litri.
 • Clasa A+.
 • Full No Frost.
 • Economie de energie.

3.Heinner HF-215A+

Heinner HF-215A+Cei de la Heinner sunt la rândul lor renumiți pentru electrocasnicele care le fac, iar Heinner HF-215A+ este cu siguranță un frigider ieftin și bun.

 • Capacitate 215 Litri.
 • Clasa A+.
 • Ușă reversibilă.
 • Zgomot redus.
 • Ușor de curățat. 

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru frigidere cu 2 uși, însă dacă doriți să vedeți și alte frigidere bune, puteți da click aici pentru lista întreagă de produse.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here