Cele mai bune frigidere din 2017 – vezi topul realizat de BlogdeCasa.Ro

Așa cum ne-am obișnuit deja, în fiecare an apar noi produse indiferent de tipul lor. Chiar și pe piața de electrocasnice apar în fiecare an noutăți. De aceea am decis să vin cu o nouă serie de articole în care să fac topuri pentru 2017. Și, după cum probabil ți-ai dat seama deja din titlu, am de gând să încep cu frigiderele. Mai exact, acest articol va fi un top cu cele mai bune frigidere din 2017. Astfel, cu siguranță vei găsi cel mai bun frigider pentru tine.

cele mai bune frigidere din 2017

VEZI AICI ÎNTREAGA OFERTĂ DE FRIGIDERE BUNE

Cele mai bune frigidere din 2017 – cum să alegi un frigider bun în 2017

Chiar dacă sunt acum o mulțime de frigidere pe piață, asta nu înseamnă că sunt ușor de ales. Ba chiar numărul lor mare face ca alegerea să fie mai dificilă. De aceea nu trebuie să te pripești ci să faci o alegere chibzuită. Mai exact, trebuie să ții cont de mai multe caracteristici.

În primul rând trebuie să te decizi ce capacitate trebuie să aibă frigiderul pe care îl cumperi. Vei stabili acest detaliu în funcție de nevoi, desigur. Apoi trebuie să fii foarte atent la funcții și tehnologii. Asta deoarece cel mai bun frigider trebuie să fie cât mai prietenos cu alimentele.

Frigiderele de top au caracteristici precum No Frostsisteme anti-bacterienecompartimente speciale pentru diferite tipuri de alimente șamd. Ține cont de toate aceste aspecte și sigur nu vei regreta.

De asemenea, un frigider este o achiziție pe termen lung, așa că mai bine dai acum cu 500-1000 de lei mai mult și te bucuri de un frigider bun mai mult timp, decât să cumperi un alt frigider peste un an sau doi. De asemenea, tot pentru că vorbim despre o achiziție pe termen lung trebuie să ții cont și de garanție. Aceasta ar trebui să fie desigur cât mai mare.

Top frigidere 2017 – tu ce model alegi?

Am decis să fac un top cu cele mai bune frigidere din 2017. Astfel tu vei putea face cea mai bună alegere și să îți cumperi un frigider super-performant de care să te bucuri cât mai mult timp. Mai jos găsești lista, detalii despre frigiderele respective dar și un buton către cel mai bun preț.

1.Frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+

Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+, 435 l, Clasa A+, No Frost, H 193 cm, Gri Sidef

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este frigiderul Beko DDEN517MWD+, unul dintre cele mai bune din 2017. Acesta are o capacitate 435 de litri, face parte din clasa energetică A+ și dispune de tehnologia No Frost.

De asemenea, mai este dotat cu un dispenser pentru apă, are compartiment pentru fructe și legume dar și mai multe funcții. De exemplu menționez Funcția ECO, Funcția de super-congelare, de super-răcire precum și sistemul antibacterian. O altă funcție foarte utilă este și cea de ionizare.

2.Frigider cu două uși Hotpoint ENXTY19222XFW

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 472 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Un frigider de top în 2017 este și Hotpoint ENXTY19222XFW. Acesta are o capacitate mare de 472 de litri, dispune de tehnologia Full No Frost și consumă puțin, deoarece e parte din clasa A+.

Desigur că dispune și de caracteristici extra. De exemplu, există un compartiment special pentru unt și brânzeturi, iar ușile sunt reversibile. Printre cele mai utile funcții prezente sunt cele de super-răcire și super-congelare, precum și sistemul antibacterian. Autonomia fără curent este de 12 ore.

3.Frigider cu 2 uși Liebherr Confort CTP2921

Frigider cu 2 usi Liebherr Confort CTP2921, 272 l, Clasa A++, H 157 cm, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Despre frigidere Liebherr am vorbit și într-un articol separat. Eu cred că este unul dintre cele mai bune branduri de frigidere. Așa că nu ar trebui să te mire faptul că printre recomandările de cele mai bune frigidere din 2017 se află și un model de la Liebherr.

Liebherr Confort CTP2921 are o capacitate de 272 de litri, face parte din clasa A++ și dispune de funcția SmartFrost. Autonomia fără curent este de 24 de ore iar prețul este chiar accesibil.

4.Frigider Samsung RT38K5400S9/EO

Frigider Samsung RT38K5400S9EO, No Frost, 384 l, Clasa A+, H 178.5 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Din articolul nostru nu avea cum să lipsească un frigider marca Samsung. Iar asta deoarece știm că putem descrie acest brand cu un singur cuvânt: performanță.

Samsung RT38K5400S9/EO este și el unul dintre cele mai bune frigidere din 2017. Acesta are o capacitate de 384 de litri și dispune totodată de tehnologia No Frost. Există un compartiment fresh și unul pentru fructe și legume, dar și funcții de super-congelare, super-răcire plus multe altele la fel de utile. Autonomia fără curent este de 13 ore.

5.Frigider cu două uși Electrolux EJ2801AOX2

Frigider cu doua usi Electrolux EJ2801AOX2, 265 l, Clasa A+, H 159 cm, Inox antiamprenta

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Ultima recomandare din acest top frigidere 2017 este Electrolux EJ2801AAOX2, care are o capacitate de 265 de litri și face parte din Clasa A+.

De asemenea, designul său este unul foarte atrăgător, fiind de culoarea inoxului, iar amprentele nu rămân. Ceea ce e foarte tare. Ușile sunt reversibile iar prețul este foarte accesibil.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre cele mai bune frigidere din 2017. Dacă vrei să vezi și alte modele, poți accesa această pagină.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here