Cele mai bune grătare pe gaz pentru alimente cât mai gustoase

Cu siguranță nu există weekend mai frumos decât acela când te întâlnești cu prietenii la un grătar și astfel te distrezi socializând dar și bucurându-te de niște alimente foarte gustoase gătite la grătar. Mai mult decât atât, o ieșire la iarbă verde la un grătar s-a dovedit a fi foarte relaxantă precum și modul preferat al românilor de a petrece un weekend sau o vacanță.

Și totuși, pentru a fi o ieșire cât mai de succes trebuie să te bucuri de niște ustensile care să te ajute să obții niște alimente cât mai bune. De aceea m-am gândit să vă prezint cele mai bune grătare pe gaz, nu înainte însă de a vorbi puțin despre cum se alegi grătare pe gaz bune.

cele mai bune gratare pe gaz

De asemenea, atunci când locuiești la casă și te bucuri de o curte spațioasă, atunci cu siguranță știi cât de plăcut e să te bucuri de o zi cu soare, cu o bere mână gătind niște carne pe grătar. Pe scurt, există o mulțime de motive pentru a cumpăra un grătar pe gaz, dar totuși ce trebuie să verifici atunci când îți cumperi unul?

Care sunt cele mai bune grătare pe gaz?

Ei bine pentru această întrebare aș putea scrie o întrebare drept răspuns. Totuși, nu voi face asta ci voi încerca să mă rezum cât mai pe înțelesul vostru.

Pentru a alege cel mai bun grătar pe gaz profesional trebuie să verifici mai multe criterii și avantaje de care ar trebui să dispună un astfel de grătar. Mai exact, cel mai bun grătar pe gaz trebuie să dispună de mai multe arzătoare, minim două, astfel încât să puteți seta temperaturi diferite pentru fiecare, astfel încât să gătiți mai multe tipuri de alimente.

Totodată grătarul trebuie să fie cât mai spațios dar și să poată fi alimentat la butelie, având deci și o rezervă pe care o veți putea umple în orice benzinărie. Cele mai bune grătare pe gaz pot fi însă conectate și la o butelie obișnuită.

Dacă doriți să scoateți câțiva lei mai mulți din portofel, atunci puteți opta pentru acele grătare pe gaz ce pot fi folosite în orice sezon.

Rezistență și materiale folosite

Un grătar pe gaz fiabil trebuie să fie conceput din materiale de calitate și rezistente, asta deoarece vorbim totuși despre o achiziție pe care o vom folosi o vreme îndelungată. De asemenea nici nu poate fi vorba despre scăpări de combustibil, iar un astfel de grătar ar trebui să dispună și de o copertină care să protejeze suprafața activă termic, astfel încât să curgă grăsime sau alte produse de genul.

Cele mai bune grătare pe gaz au fost concepute din materiale precum plăcile ceramice, concepute din particule minerale, dar și din inox. 

Întreținerea unui grătar pe gaz

Un aspect foarte important ce trebuie verificat la achiziția unui grătar pe gaz este întreținerea acestuia. Pe scurt, trebuie să verificați aspecte precum cât de greu se curăță grătarul – pentru că va trebui curățat de fiecare dată după ce va fi folosit – precum și termenii de garanție.

Grătare pe gaz ieftine sau scumpe?

La fel cum spuneam și atunci când vorbeam despre cele mai bune storcătoare de fructe, prețul este mereu un criteriu foarte important pentru cumpărători. Astfel, dacă vă doriți un grătar pe gaz care să nu vă lase niciodată la greu, atunci cu siguranță va trebui să scoateți ceva mai mulți bani din portofel.

De asemenea, e o regulă nescrisă care spune că cele mai bune grătare pe gaz sunt și cele mai scumpe, însă sunt și exemple care contrazic această afirmație.

Cele mai bune grătare pe gaz

După cum bine spuneam și mai sus, în acest articol vă voi prezenta și cele mai bune grătare pe gaz, iar acum a sosit timpul să fac asta. Mai exact, în rândurile următoare veți găsi câteva grătare pe gaz bune, foarte apreciate de către cumpărători, la preț bun precum și care au adunat multe review-uri pozitive.

Grătar pe gaz Barbecook, Brahma 4.0 ceram, 3 arzătoare, 15kW

Gratar pe gaz Barbecook, Brahma 4.0 ceram, 3 arzatoare, 15kW

 Barbecook Brahma 4.0 este cel mai bun grătar pe gaz din 2016 și foarte mulți cumpărători îl iubesc pentru performanța sa. De ce să îl cumpărați? Câteva motive mai jos:
 • este un grătar pe gaz cu 3 arzătoare
 • performanțele sunt de top iar prețul accesibil
 • se curăță foarte ușor
 • se încălzește rapid deci vom găti foarte repede

Grătar gaz OutdoorChef Cairns 3G

Gratar gaz OutdoorChef Cairns 3GCei de la OutdoorChef sunt recunoscuți pentru faptul că fac cele mai bune grătare pe gaz, motiv pentru care am ales și eu să vorbesc despre Cairns 3G.

 • este un grătar rezistent din oțel porțelanat.
 • e ușor de întreținut. există
 • o mulțime de oferte de preț pentru el.

Grătar gaz LANDMANN 12754, 4 arzătoare

Gratar gaz LANDMANN 12754, 4 arzatoareAm ales să vă prezint și acest grătar pe gaz deoarece este ieftin și, culmea, dispune de o mulțime de facilități mișto.

 • număr mare de arzătoare.
 • material rezistent, din oțel.
 • preț mic.

Așadar, acestea sunt cele mai bune grătare pe gaz pe care eu vi le recomand, însă dacă doriți să vedeți mai multe modele, puteți da click aici și veți găsi o mulțime de grătare pe gaz bune. Spor la grătare!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. Va salut. Cum este conceput in interior ? Daca se scurge grasime de la mici de exemplu se produce flacara mare si nu mai poti sa il domolesti cu putina apa ca la carbune. Iese o prajeala direct de la flacara de toata uratenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here