Cele mai bune înălțătoare auto pentru copii

Vorbeam acuma ceva timp despre cum se alege un scaun auto pentru copii iar în acel articol am menționat de câteva ori faptul că există înălțătoare auto pentru copii. Am stat și ne-am gândit, iar la final ne-am decis să facem un articol și despre cele mai bune înălțătoare auto pentru copii.

Pentru mai multă siguranță a copilului în mașină ar trebui să iei un înălțător auto bun, care nu are un preț mare ci începe de la 50 de lei. Mai mult decât atât, copilul va avea o poziție sigură și comodă în mașină.

De asemenea, despre cele mai bune înălțătoare auto ar mai trebui să știi faptul că sunt recomandate copiilor cu vârste de peste 4 ani și cel mult 12 ani, iar greutatea să fie cuprinsă între 15 și 36 kg.

Cum să alegi cele mai bune înălțătoare auto – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cel mai bun înălțător auto va trebui să ții cont de câteva aspecte importante, dar cea mai importantă este prezența standardului European ECE R44/04, care ne asigură siguranța celui mic. Mai pe larg discutăm însă în rândurile următoare:

1.Vârste

După cum probabil știți deja, înălțătoarele auto sunt și ele grupate pentru anumite categorii de vârstă. De regulă majoritatea înălțătoarelor sunt pentru grupele 2-3, adică vârste cuprinse între 4 și 12 ani și 15 – 36 kg. De asemenea, copii ar trebui să aibă peste 135 de cm.

2.Prindere

Prinderea este un alt aspect important. Majoritatea înălțătoarelor auto au un sistem de prindere cu ajutorul centurii, care trece prin câteva puncte de prindere, păstrând copilul în siguranță.

3.Material plus cotiere

O poziție corectă este importantă pentru sănătatea celui mic. De aceea ar trebui să alegi unul dintre cele mai bune înălțătoare auto care are și cotiere, pe care să le poți regla ușor. De asemenea, tot pentru un plus de comoditate ar trebui să optați pentru un model realizat doar din materiale de calitate, comode, rezistente și care sunt ușor de îngrijit.

4.Alte caracteristici

Pentru mai multă ordine în mașină, un înălțător auto bun ar trebui să pună la îndemână și anumite suporturi, precum cel pentru pahare astfel încât să nu te trezești cu scaunele pătate de ceai, de lapte sau de alte lichide.

De asemenea, dacă ar fi să facem o comparație între înălțătoare auto și scaune auto, primele ar avea un mare avantaj. Mai exact, acestea au o greutate mai mică, deci va fi ușor să îl poți transporta.

5.Garanție

Iar un ultim aspect de care să ții cont este garanția. Așa cum ne-am obișnuit deja, garanția ar trebui să fie de minim 24 de luni. Astfel, orice defecțiune necauzată de tine va putea fi reparată gratuit. Dar pentru ca garanția să fie ok, respectată, ar trebui să alegeți produse doar din magazine de calitate.

Care sunt cele mai bune înălțătoare auto – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să alegi unul dintre cele mai bune înălțătoare auto, noi te vom ajuta cu recomandări. Mai exact, în rândurile următoare veți vedea 3 înălțătoare auto bune,  cele mai bune caracteristici dar și un buton către un magazin de încredere. Puteți face cumpărături fără griji!

Înălțător auto U-Grow BXS-210GR

Inaltator auto U-Grow BXS-210GR, 15-36 Kg, Rosu/NegruO primă recomandare este U-Grow BXS-210GR. Dotări:

 • Pentru grupele 2/3.
 • Fixare cu centura de siguranță în 3 puncte.
 • Cotiere confortabile.
 • Material moale și de calitate.
 • Husă detașabilă.
 • Design atractiv.

Click pentru preț!

Înălțător auto Juju Jazzy Booster

Inaltator auto Juju Jazzy Booster, RacerFoarte bun este și înălțătorul auto Jazzy Booster. Dotări:

 • Certificare europeană.
 • Grupele 2/3.
 • Prindere în 3 puncte cu centură.
 • Husă lavabilă și detașabilă.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Înălțător auto U-Grow BXS-210VN, 15-36 KgInaltator auto U-Grow BXS-210VN, 15-36 Kg, Verde/NegruIar ultima recomandare pentru cel mai bun înălțător auto este U-Grow BXS-210VN. Dotări:
 • Grupe 2/3.
 • Prindere în 3 puncte.
 • Cotiere confortabile.
 • Material de calitate.
 • Husă detașabilă.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cele mai bune înălțătoare auto. Puteți vedea însă mai multe recomandări aici. Iar dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here