Cele mai bune mașini de spălat rufe din 2017 – topul BlogdeCasa.Ro

În articolul anterior am făcut un top al celor mai bune frigidere din 2017 și am decis ca al doilea articol să fie tot pentru niște electrocasnice populare și importante. Mai exact, este vorba desigur despre mașinile de spălat, fără de care ne-ar fi greu să ne descurcăm cât de cât ok. Așa că în acest articol voi vorbi despre cele mai bune mașini de spălat rufe din 2017.

cele mai bune masini de spalat rufe din 2017

VEZI AICI ÎNTREAGA OFERTĂ DE MAȘINI DE SPĂLAT RUFE BUNE

Mai exact, în acest articol voi face un top al celor mai bune mașini de spălat rufe din 2017 dar îți voi oferi și recomandări. Astfel, cred că va fi un articol de mare ajutor pentru tine.

Cele mai bune mașini de spălat rufe din 2017 – tu știi cum să alegi o mașină de spălat bună?

Deși mai jos vei găsi recomandări de mașini de spălat rufe foarte bune, tot trebuie să știi câteva lucruri. Asta deoarece bugetul tău nu se încadrează în prețurile recomandărilor, ori poate vrei să cauți altă mașină de spălat rufe. De aceea trebuie să știi care sunt aspectele ce trebuie urmărite.

Iar atunci când cumperi o mașină de spălat rufe în 2017 ai de ținut cont de foarte multe criterii. Și asta pentru că există foarte multe modele și nu e chiar ușor să găsești modelul potrivit pentru tine. De aceea trebuie să urmărești mai multe caracteristici:

Un prim aspect este reprezentat desigur de către capacitatea mașinii de spălat rufe. De regulă, majoritatea mașinilor de spălat au o capacitate de 5, 6 sau 7 kg. Cele mai multe dintre ele au însă 5-6 kg. Gândește-te câte rufe speli de obicei și îți va fi mai ușor să faci o alegere.

De asemenea, ar mai trebui să stabilești dacă vrei o mașină de spălat cu încărcare verticală ori una cu încărcare frontală. 

Numărul de programe de spălare reprezintă și el un criteriu foarte important. Și, așa cum am spus de multe ori, cu cât sunt mai multe e cu atât mai bine. Asta deoarece vei avea câte un program pentru fiecare tip de rufe.

Numărul de funcții și tehnologii nu ar trebui ignorat. La fel ca în cazul programelor, cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Mai mult decât atât, acestea ajută de obicei pentru un consum redus de apă și detergent, dar și pentru rezultate mai eficiente. Iar dacă veni vorba de consum, să te uiți și la clasa energetică. Recomand să fie minim A+.

Top mașini de spălat rufe 2017 – cele mai bune recomandări pentru tine

Dacă ai decis să îți cumperi una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe și nu știi ce să alegi, cred că ar fi super să iei una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe din 2017. Mai jos vei găsi recomandări pe care ar trebui să le vezi numaidecât.

1.Mașină de spălat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe din 2017 este Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213. Aceasta dispune de tehnologia 6th Sense Colours și are o capacitate de 6kg. Clasa energetică este A+++ și a primit peste 170 de review-uri pozitive de la cumpărători.

De asemenea, are 12 programe de spălare, sistem de detectare spumă plus multe alte caracteristici foarte bune.

2.Mașină de spălat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM

Masina de spalat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

A doua recomandare vine de la LG și este desigur un alt model de top foarte performant. Mai exact, vorbim despre mașina de spălat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM. 

Aceasta este o mașină de spălat rufe slim, cu capacitate de spălare de 6 kg precum și care face parte din clasa energetică A+++. Astfel, consumul de energie electrică este foarte redus.

Ne pune la dispoziție până la 11 programe și dispune și de alte funcții și tehnologii importante. De exemplu, există un sistem de detectare automată a cantității, funcția 6 Motion, un selector pentru centrifugare precum și sistem de spălare inteligentă dar și de echilibrare a încărcăturii. Pe scurt, o mașină de spălat rufe inteligentă și performantă totodată.

3.Mașină de spălat rufe Slim Beko WTV6532BO

Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO, 6 KG, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe din 2017 care este totodată și apreciată de cumpărători este Slim Beko WTV6532BO. Iar motivele sunt ușor de înțeles dacă ne uităm la dotări:

Capacitatea de spălare este de 6 KG, clasa energetică A+++ și avem la dispoziție 15 programe. Există chiar și programe speciale precum cel pentru îndepărtarea părului de animale, urmărire programe principale sau blocarea butoanelor în timpul funcționării. De asemenea, foarte util mi se pare și sistemul de reglare a consumului.

4.Mașină de spălat rufe Slim Hotpoint WMSD723B

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și dacă vrei o mașină de spălat cu capacitate mare care să aibă totodată și foarte multe review-uri pozitive, ar trebui să optezi pentru acest model.

Mai exact, este vorba despre mașina de spălat rufe Slim Hotpoint WMSD723B. Aceasta are o capacitate de spălare de 7 KG iar clasa energetică este A+++. Dispune de 12 programe dar și de funcții sau sisteme utile precum selectorul de centrifugare sau programarea întârziată.

5.Mașină de spălat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414, 6th Sense, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este o mașină de spălat care merită toate aprecierile acestui top mașini de spălat rufe 2017. Mai exact, vorbim despre Whirlpool Supreme Care FSCR70414.

Aceasta are o capacitare de spălare mare, de 7 kg, tehnologia al 6-lea Simț și face parte din Clasa A+++. Are 8 programe foarte utile dar și alte sisteme sau funcții inteligente. Mai exact, există o funcție anti-încrețire a țesăturii precum și un sistem de blocare a tamburului. Utilă mi se pare și funcția de recomandare dozare detergent.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre cele mai bune mașini de spălat rufe din 2017. Dacă vrei să vezi și alte modele, le poți vedea pe această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here