Cele mai bune port bebe pentru părinți

Atunci când te pregătești să devii părinte, trebuie să te informezi din timp în legătură cu o mulțime de aspecte care țin de creșterea copilului. Mulți aleg să se consulte cu specialiști, alții cer sfaturi de la alți părinți, iar unii preferă să citească diferite păreri pe forumuri. Ei bine, îmi permit să vă ofer și eu un mic sfat: cumpărați unul dintre cele mai bune port bebe pentru cel mic. Îmi veți mulțumi după! 🙂

Consider că un portbebe este un obiect obligatoriu pentru părinți, deoarece îi ajută să-l poată plimba pe bebe foarte ușor, cu o siguranță sporită. De asemenea, plimbările sunt recomandate chiar de către specialiști, deoarece astfel copilul va adormi mai ușor da va crește și mai sănătos.

Cel mai bun portbebe pentru părinți recomandarea anului – Marsupiu Molto Multipositions Comfort 3 în 1Marsupiu Molto Multipositions Comfort 3 in 1

Dacă vrei un port bebe bun și nu ai timp să citești ghidul de cumpărături de mai jos, am decis să încep mai întâi cu o recomandare. Este vorba despre acest marsupiu Molto Multipositions Comfort 3 în 1.

Are 6 review-uri bune pe eMag, de la părinți care au cumpărat acest produs, iar prețul este chiar bun. Suportă o greutate maximă de 15 kg, iar vârsta recomandată este de 0 luni+. De asemenea, cumpărătorii au declarat că este comod atât pentru părinte, cât și pentru copil.

Click pentru preț!

Cum se aleg cele mai bune port bebe pentru copii – sfaturi pentru o achiziție reușită

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune port bebe, mai jos îți voi prezenta principalele caracteristici de care va trebui să ții cont. Urmărește aceste sfaturi și cu siguranță vei face o achiziție reușită.

1.Tip

După cum probabil știți deja, există mai multe tipuri de portbebe. De aceea ar trebui întâi să vă documentați în legătură cu tipurile existente pentru ca mai apoi să puteți face o alegere cât mai bună.

Vei avea de ales între portbebe-uri precum slingul, wrapul, SSC, marsupiul și portbebe landoul.

Slingul: reprezintă o fâșie de material ce poate fi înfășurată în jurul corpului părintelui, iar mai apoi va improviza buzunarul unde va sta cel mic. Pe forumurile pentru părinți am citit foarte multe păreri bune despre sling.

Wrapul: o versiune a slingului care vine însă cu câteva îmbunătățiri. Și Wrapul este făcut dintr-o fâșie de material care are și un buzunar special. Wrapurile pot fi și ele de mai multe tipuri, iar Mei Tai este cel mai cunoscut.

SSC-ul: este folosit mai degrabă de mămicile care vor să-l poarte la spate, fiind de fapt un buzunar ergonomic cu căptușeală și burete, ce se prinde cu ajutorul unor catarame.

Marsupiul: foarte popular și el. Totuși, există studii care spun că nu sunt chiar atât de bune pentru cei mici, deoarece nu asigură o creștere sănătoasă. Totuși, dacă găsiți un marsupiu care oferă o poziție de tip „broscuță”, atunci acesta este ok.

Portbebe landou: Și ultimul tip de portbebe. Acesta a fost inspirat după modelul landourilor, însă transportul e puțin mai obositor.

2.Vârstă

Un alt criteriu după care ar trebui să alegi unul dintre cele mai bune port bebe este vârsta copilului. 

Pe piață vei găsi portbebe pentru nou născuți, dar și pentru vârste mai mari precum peste 1 lună, peste 4 luni, peste 10 luni șamd. Alegerea o vei face desigur în funcție de vârsta copilului, iar acest detaliu este specificat de regulă în lista de specificații.

3.Ergonomie

Este foarte, foarte important să alegi un model ergonomic. Asta deoarece cele mai bune port bebe trebuie să asigure o poziție corectă, comodă și sănătoasă, atât pentru copil cât și pentru părinte totodată.

Nu recomand modelele care nu sunt ergonomice.

4.Ajustabilitate

Există modele care pot fi ajustabile, ceea ce oferă foarte mult control asupra dimensiunilor, astfel încât să alegi exact dimensiunile cele mai comode.

Cele mai bune portbebe – recomandări

Așadar, dacă ai decis să-ți iei un port bebe și nu știi ce model să alegi, mai jos îți voi recomanda 3 modele cu raport preț/calitate excelent.

Sling 4 în 1 Minimonkey, GriSling 4 in 1 Minimonkey, GriO primă recomandare este port bebe Sling 4 în 1 Minimonkey. Caracteristici:
 • Mai multe moduri pentru poziții diferite.
 • Vârstă 0-2 ani.
 • Model ajustabil.
 • Model wrap.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Marsupiu Joyello Bebe CremMarsupiu Joyello Bebe CremFoarte bun este și acest marsupiu Joyello Bebe Crem. Caracteristici: 
 • 3 modalități de purtare.
 • Formă ergonomică.
 • Poate fi purtat și la spate.
 • Guler înalt și confortabil.
 • Vârstă 0 luni+.

Click pentru preț!

Marsupiu Kinderkraft 3 Poziții Comfort MarinaMarsupiu Kinderkraft 3 Pozitii Comfort MarinaȘi ultima recomandare pentru cele mai bune port bebe. Caracteristici:
 • 3 poziții.
 • Greutate maximă 9 KG.
 • Vârstă 6-12 luni.
 • Marsupiu.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cele mai bune port bebe. Puteți vedea și alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here