Cele mai bune prăjitoare de pâine – recomandări

Nimic nu e mai plăcut decât să îți începi ziua cu o cafea delicioasă și un mic dejun preparat la unul dintre cele mai bune prăjitoare de pâine. Asta pentru că pâinea prăjită reprezintă mereu un început bun al zilei, motiv pentru care am ales să vorbim și despre prăjitoare de pâine bune, mai ales pentru că micul dejun este desigur una dintre cele mai importante mese ale zilei.

În rândurile următoare veți găsi un ghid despre cum alegi cel mai bun prăjitor de pâine, iar la finalul articolului vă voi oferi desigur și câteva recomandări de prăjitoare de pâine ce merită achiziționate fără prea mult timp de stat pe gânduri.

cele mai bune prajitoare de paine

Totuși, nu trebuie să confundați un prăjitor de pâine cu un sandwich maker, deoarece este o mare diferență. Totuși, vom vorbi într-un articol viitor și despre acest tip de aparate, pentru a ști exact ce vă doriți.

Cele mai bune prăjitoare de pâine – cum le alegi

Așadar, în rândurile următoare vă voi informa care sunt criteriile de care ar trebui să țineți cont atunci când faceți cumpărături și vă doriți să alegeți cel mai bun prăjitor de pâine.

1.După putere

Unul dintre cele mai importante criterii după care ar trebui să alegi un prăjitor de pâine este puterea. Asta deoarece puterea este responsabilă în mod direct de rapiditatea încălzirii și nivelul de prăjire. De regulă, un prăjitor de pâine bun are o putere de la 750W în sus, în timp ce prăjitoarele de pâine ieftine au desigur puteri mai mici.

Trebuie să vă mai spun și faptul că nu trebuie să vă fie frică de consumul de energie, deoarece vorbim totuși despre un aparat mic care nu va influența mai deloc costurile pentru energie electrică.

2.Posibilitatea de a alege nivelul puterii

Poate că ție îți place ca pâinea să fie mai prăjită, în timp ce prietena ta preferă o pâine mai puțin prăjită. În acest sens, un buton care să te ajute să alegi nivelul de putere ar fi perfect.

3.După capacitate

Un alt aspect de luat în considerare atunci când vă doriți achiziționarea celui mai bun prăjitor de pâine este capacitatea. Dacă micul dejun îl luați împreună cu întreaga familie, atunci puteți căuta un prăjitor care poate prăji 4 felii de pâine sau mai mult. De regulă, un prăjitor obișnuit pregătește 2 felii de pâine.

4.Firmiturile trebuie să poată fi îndepărtate ușor

Nu mai e o mirare faptul că pâinea lasă firmituri. De obicei acestea rămân în prăjitorul de pâine, iar dacă vreți să nu aveți probleme cu prăjitorul atunci ar trebui să optați pentru modele care dispun de o tăviță detașabilă care va permite îndepărtarea rapidă a firmiturilor.

5.După design

Chiar dacă nu toți îl consideră nu așa, designul este un aspect de care ar trebui să ținem cont mereu când facem cumpărături. Puteți opta pentru acele prăjitoare de pâine care să aibă un design care să se îmbine cu designul și culorile bucătăriei. Dimensiunile sunt și ele un aspect de care să țineți cont, mai ales în cazul în care bucătăria este una de dimensiuni mici.

Cele mai bune prăjitoare de pâine – recomandări

Așadar, după cum v-am promis și la începutul articolului, voi termina acest ghid cu recomandări pentru cele mai bune prăjitoare de pâine, oferindu-vă o listă scurtă de prăjitoare de pâine bune care vin cu specificații interesante, review-uri pozitive precum și cu un buton către cel mai bun preț de pe internet.

1.Star-Light TS-800W

Star-Light TS-800WStar-Light TS-800W este un prăjitor de pâine foarte apreciat de către cumpărători. Asta pentru că are niște dotări interesante:

 • Putere de 800 W.
 • Gradul de prăjire este ajustabil.
 • Funcții de DeFrost și ReHeat.
 • Ușor de curățat, având tăviță pentru firmituri.
 • Preț accesibil.

2.Prăjitor de pâine Philips HD2595/00

Prajitor de paine Philips HD2595Cei de la Philips fac aparate bune, iar o dovadă a acestei afirmații este chiar prăjitorul de pâine Philips HD2595/00.

 • Putere de 800W.
 • 2 Fante largi.
 • 4 funcții, printre care și funcția de reîncălzire.
 • 7 niveluri de rumenire.
 • Tavă pentru firmituri. 

3.Heinner Delice TP-750

Heinner Delice TP-750De obicei, când spunem Heinner deja ne ducem cu gândul la electrocasnicele foarte bune pe care le produc. Ei au și un prăjitor de pâine foarte ieftin:

 • Putere de 750W.
 • Număr mare de funcții.
 • 6 nivele de putere.
 • Temperatura poate fi controlată.
 • Preț foarte bun.

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cele mai bune prăjitoare de pâine, însă dacă doriți să vedeți și alte modele puteți da click aici. De asemenea, dacă aveți întrebări, puteți lăsa și un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here