Cele mai bune recipiente pentru condimente

Sunt genul de persoană căreia îi place să aibă o bucătărie cât mai aspectuoasă, dar și mai organizată totodată. Iar după ce am vorbit despre suporturi pentru cuțite am decis să mai fac un articol și despre cele mai bune recipiente pentru condimente. Asta deoarece este foarte util să ai condimentele organizate inteligent și mereu la îndemână.

Condimentele sunt de nelipsit din orice bucătărie, deoarece vor oferi gust mâncărurilor și te vor ajuta să obții gustări delicioase. Astfel trebuie să le ții în recipiente speciale pentru a se păstra cât mai bine. Iar înainte de a vă spune cum se aleg recipientele pentru condimente bune, vă ofer o recomandare.

Cel mai bun Set 9 recipiente condimente – Kitchen Craft

Set 9 recipiente condimente - Kitchen Craft

Click pentru preț!

Personal mi-a atras atenția acest set de 9 recipiente pentru condimente. Acest set de recipiente pentru condimente este de la Kitchen Craft și conține 9 recipiente, dar și un suport din lemn inclus. Recipientele sunt din sticlă, pentru a vedea ce conține fiecare. De asemenea, recipientele vin deja cu condimente, ceea ce reprezintă un avantaj. Prețul este bun iar transportul e gratuit.

Cum se aleg cele mai bune recipiente pentru condimente? Ghidul BlogdeCasa.Ro

Dacă ai decis deci să-ți iei cele mai bune recipiente pentru condimente, mai jos te voi ajuta să faci o alegere cât mai bună. Mai exact, îți voi prezenta principalele caracteristici de care ar trebui să ții cont atunci când vrei recipiente pentru condimente bune.

1.Piese incluse în set

Un prim aspect de verificat este numărul de recipiente incluse în set. Asta deoarece cu siguranță vei opta pentru un set de recipiente, și nu le vei lua pe bucăți, păstrând designul asemănător. Contează foarte mult cât de des folosești condimentele și cât de multe condimente folosiți.

Consider că un set de 9 recipiente pentru condimente ar fi ideal, însă dacă ai gusturi fine și folosești mai multe condimente, poți opta pentru un set mai mare sau, de ce nu, să iei două seturi de același fel.

2.Materialul recipientelor

Există mai multe recipiente pentru condimente bune pe piață, iar multe dintre ele sunt din sticlă cu capac metalic. Găsim însă și recipiente din materiale plastice, din lemn sau chiar din ceramică. Alegerea o vei face în primul rând după design și după propriile gusturi, deoarece toate aceste materiale sunt ok. Important este să dispună de un capac de calitate, astfel încât să nu se piardă aroma mirodeniilor.

3.Suport inclus?

Vrei cele mai bune recipiente pentru condimente tocmai pentru o mai bună organizare. În acest sens trebuie să ai la dispoziție și un suport pentru acestea. Astfel, suportul te va ajuta la rândul său să păstrezi mai bine recipientele.

Majoritatea recipientelor pentru condimente sunt din lemn, însă există și din materiale plastice sau metalice. 

Optează pentru un suport care să arate bine, deoarece acest aspect important pentru designul bucătăriei.

Care sunt cele mai bune recipiente pentru condimente? Vezi mai jos!

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cele mai bune recipiente pentru condimente, mai jos vei găsi câteva recomandări. Am ales doar seturi bune, cu suport inclus, dar și de o calitate superioară.

Set 12 recipiente condimente cu suport

Set 12 recipiente condimente cu suportO primă recomandare este setul din imaginea alăturată. Caracteristici:

 • 12 recipiente.
 • Suport din metal inclus.
 • Recipiente din sticlă.
 • Livrare gratuită.
 • Design elegant.

Click pentru preț!

Suport 8 recipiente mirodenii – Trudeau

Suport 8 recipiente mirodenii - TrudeauFoarte bun este și acest set de recipiente pentru mirodenii. Caracteristici:

 • 8 recipiente.
 • Suport din lemn.
 • Recipiente din sticlă.
 • Suportul poate fi montat pe perete.
 • Livrare gratuită.
 • Producător Trudeau.

Click pentru preț!

Set 6 recipiente condimente – Kitchen Craft

Set 6 recipiente condimente - Kitchen CraftȘi ultima recomandare, niște recipiente pentru condimente ieftine. Caracteristici:

 • 6 recipiente cu capac.
 • Marca Kitchen Craft.
 • Inox satinat, sticlă și plastic.
 • Preț accesibil.
 • Design plăcut.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai bune recipiente pentru condimente. Puteți vedea aici și alte modele.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here