Cele mai bune scaune de bar – cum se aleg

După ce am vorbit într-un articol despre mese de bar ne-am decis să facem un ghid și despre cum se aleg cele mai bune scaune de bar. Asta deoarece de obicei mesele de bar nu vin la pachet și cu scaune de bar, deci e musai să le cumperi separat.

La fel cum ziceam și în acel articol, să ai o masă de bar și scaune de bar într-o cameră este foarte comod deoarece vei dispune de un spațiu unde să-ți bei cafeaua liniștit, sau un pahar cu vin alături de un prieten.

De asemenea, economisești spațiu și îi oferi camerei un aspect modern și elegant totodată, deci ai toate motivele să-ți cumperi astfel de mobilier. Iar mai jos vei găsi sfaturi despre cum se alege cele mai bune scaune de bar.

cele mai bune scaune de bar

Ghidul BlogdeCasa.Ro – cum se aleg cele mai bune scaune de bar

Așadar, dacă ați decis să vă luați unul dintre cele mai bune scaune de bar, mai jos te vom ajuta să faci ce mai bună alegere. Mai exact, vom vorbi despre principalele lucruri de care să ții cont atunci când vrei unul dintre cele mai bune scaune de bar.

1.Materiale folosite

Materialele folosite sunt primul aspect pe care trebuie să îl verifici atunci când cumperi piese de mobilier. Atunci când vrei unul dintre cele mai bune scaune de bar, trebuie să alegi un model făcut din materiale de calitate. Nu doar scaunul de bar trebuie să fie din materiale de calitate și rezistente, ci și căptușeala în cazul în care există. Scaunele de bar pot fi din lemn masiv, dar și din metal precum oțelul, fierul forjat sau aluminiul.

Noi vă recomandăm să optați pentru modelele din lemn de calitate, sau din metal, chiar și o combinație între cele două. În ceea ce privește căptușeala unui scaun de bar, aceasta ar trebui să fie din material textil precum catifeaua sau stofa, ori din piele naturală sau ecologică. Poți opta desigur să alegi un material asemănător perdelelor sau draperiilor.

De asemenea, căptușeala ar trebui să fie cât mai ușor de curățat.

2.Comoditate

Un scaun de bar bun ar trebui să fie cât mai comod cu putință. Cele mai bune scaune de bar trebuie să aibă atât suport pentru brațe dar și pentru picioare. De asemenea, noi vă recomandăm să optați pentru un model care este dotat cu spătar.

În ceea ce privește căptușeala, aceasta ar trebui să aibă o lățime și o formă cât mai ok. De asemenea, căptușeala ar trebui să fie în așa fel încât să nu te facă să transpiri, ci să mențină o temperatură obișnuită.

Alte două aspecte de care să ții cont este înălțimea reglabilă precum și un șezut rotativ. Ajustarea înălțimii va fi utilă deoarece vei putea să alegi poziția ideală în raport cu masa, iar un șezut rotativ îți permite să te întorci ușor dar și să te distrezi puțin.

3.Design

La fel cum spuneam și atunci când vorbeam despre mese pentru bar, designul este un aspect care ține de gusturile proprii. Alege deci un model de scaune de bar care să-ți placă ție în primul rând dar și care să se potrivească bine cu restul camerei.

4.Dimensiuni

Nici de dimensiuni nu trebuie să uităm. De aceea ar trebui să fii atent la detalii precum dimensiunile șezutului, suprafața ocupată de scaun, precum și înălțimea șezutului față de sol.

În ceea ce privește înălțimea șezutului față de sol, aceasta ar trebui să fie aleasă în funcție de dimensiunile mesei. Iar dacă înălțimea este reglabilă, atunci cu siguranță alegerea va fi mai ușoară.

5.Garanție

Iar în final mai trebuie să vă spunem doar că ar trebui să optați pentru un scaun de bar bun care să aibă o garanție de minim 24 de luni.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune scaune de bar pentru voi

Dacă vrei un scaun de bar bun, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos. Am ales doar pentru voi scaune de bar bune, cu materiale de calitate și care au un raport preț/calitate cât mai bun.

Scaun bar Sinaia bej Bază metalică cromat Piele Ecologică

Scaun bar Sinaia bej Baza metalica cromat Piele EcologicaO primă recomandare este modelul din imaginea alăturată. Dotări:

 • Bază metalică.
 • Piele ecologică.
 • Înălțime reglabilă.
 • Șezut rotativ.
 • Design modern.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Scaun bar ZETA, Wenge piele ecologică

Scaun bar ZETA, Wenge piele ecologicaFoarte plăcut este și acest scaun de bar ZETA. Caracteristici:

 • 5 culori disponibile.
 • Cadru din oțel cromat.
 • Șezut tapițat cu piele.
 • Aspect plăcut.
 • Preț accesibil

Click pentru preț!

Scaun Bar Venezia Bar Wenge, Crem dungi stofă N

Scaun Bar Venezia Bar Wenge, Crem dungi stofa NȘi ultima recomandare pentru cele mai bune scaune de bar. Caracteristici:

 • Cadru din lemn masiv.
 • Șezut tapițat.
 • Mai multe culori disponibile.
 • Preț accesibil.
 • Design plăcut.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cum se aleg cele mai bune scaune de bar. Puteți vedea alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here