Cele mai bune seturi de borcane pentru depozitare

Indiferent că ai făcut dulceață sau compot, sau poate că vrei să depozitezi niște condimente ori alte produse, cele mai bune seturi de borcane vor fi mereu de mare ajutor. Astfel, după ce am vorbit despre recipiente pentru condimente, am decis să mai fac un articol și despre borcane.

Mai exact, îți voi prezenta principalele lucruri de care trebui să ții cont atunci când vrei niște borcane bune, dar îți voi oferi și recomandări. Iar dacă ai nevoie urgent de niște borcane frumoase și bune, voi începe cu o recomandare.

Cel mai bun Set de 6 borcane 288 ml – Westmark

Set 6 borcane 288 ml - Westmark

Click pentru preț!

Dacă vrei niște borcane frumoase și de calitate, atunci acest set de la Westmark ar trebui să fie alegerea ta. Este vorba despre un set de 6 borcane, cu capacitate de 288 de ml din sticlă. Toate au capac inclus, iar producătorul este unul renumit, anume Westmark. Prețul este și el foarte accesibil.

Cum se aleg cele mai bune seturi de borcane – ghidul BlogdeCasa.Ro

Dacă ai decis să-ți iei cele mai bune seturi de borcane, atunci va trebui să ții cont de câteva aspecte. Despre principalele lucruri de care trebuie să ții cont voi vorbi și eu chiar în rândurile de mai jos.

1.Număr de borcane incluse

Majoritatea seturilor de borcane sunt formate din 6-8 piese. Stabilește deci câte borcane îți trebuie, iar mai apoi vei putea alege mai ușor un set. De asemenea, dacă ai nevoie de mai multe borcane, atunci poți opta pentru achiziția mai multor seturi de același fel.

2.Capacitate

Foarte important este să verifici și capacitatea pe care o au cele mai bune seturi de borcane. De regulă aceasta este de aproximativ 300-500 de ml, doar că poți găsi și modele mai mari sau mai mici. Este important să-ți pui problema pentru ce îmi iau cele mai bune borcane?  iar mai apoi va fi mai ușor să faci o alegere.

3.Material

Majoritatea borcanelor sunt din sticlă, însă este important ca sticla să fie de calitate. Astfel, alimentele depozitate vor sta mai bine dacă sticla este una superioară din punct de vedere calitativ, iar capacul este la rândul său bun.

De aceea eu recomand mai jos doar borcane produse de branduri renumite, deoarece acestea își respectă munca și oferă numai produse de calitate.

4.Design

Eu unul, atunci când cumpăr borcane, țin cont și de aspectul acestora. Asta deoarece altfel arată un raft din cămară plin cu borcane de compot care au un design plăcut și elegant. Vei reuși să creezi impact cu un borcan plăcut din punct de vedere al aspectului, iar de aceea nu ar trebui să ignori designul.

Forma este un prim aspect de care să ții cont în acest sens.

Recomandări: cele mai bune borcane

Așadar, dacă ai decis să-ți iei câteva borcane bune și frumoase, indiferent de motiv, mai jos am pregătit câteva recomandări. Am ales borcane diferite, cu aspect și capacitate diferită, astfel încât să știu sigur că vei găsi ceva pe gustul tău.

Set 6 borcane 191 ml – Westmark

Set 6 borcane 191 ml - WestmarkO primă recomandare este tot un set de la Westmark, de o capacitate ceva mai mică. Caracteristici:

 • 6 borcane.
 • Capacitate 191 ml.
 • Material sticlă.
 • Producător Westmark.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Borcan sticlă 3 l – Bormioli Rocco

Borcan sticla 3 l - Bormioli RoccoDacă vrei un borcan mare, atunci ar trebui să alegi acest model. Caracteristici:

 • Capacitate 3 litri.
 • Material sticlă groasă și rezistentă.
 • Design clasic.
 • Închidere ermetică cu braț metalic.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Borcan 1000 ml – KitchenCraft

Borcan 1000 ml - KitchenCraftȘi o ultimă recomandare, un borcan mai mare, de la KitchenCraft de data aceasta. Caracteristici:

 • Capacitate de 1 litru.
 • Material sticlă.
 • Capac etanș cu garnitură de cauciuc și inele de metal.
 • Producător renumit.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cele mai bune seturi de borcane. Poți vedea și alte borcane aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here