Cele mai bune seturi fondue pentru tine

Dacă ești un pasionat al bucătăriei franțuzești sau elvețiene, atunci cu siguranță îți găsești unul dintre cele mai bune seturi fondue. Totuși, puțini sunt cei care au auzit de termenul fondue așa că am decis să fac acest articol. Mai întâi voi vorbi puțin despre fondue, vă voi oferi o recomandare iar apoi vin cu mai multe sfaturi pentru o achiziție reușită.

Gătitul de tip fondue presupune topirea unui amestec de brânzeturi și vin ce se adaugă în același recipient. Pe scurt, nu este o prea mare filozofie, așa că voi trece la prima recomandare: o tigaie fondue foarte bună.

Cel mai bun set fondue: Set fondue 24 piese – KitchenCraft

Set fondue 24 piese - KitchenCraft

Click pentru preț!

Am preferat să aleg un model mai scump, de la KitchenCraft, foarte bun totodată. Asta deoarece dacă vei da un ban, te vei bucura de acest vas pentru fondue toată viața. Mai exact, este vorba despre un set din inox, lemn și ceramică, care conține și 6 furculițe din inox, 6 lingurițe tot din inox, 6 boluri ceramice, suport metalic pentru încălzire, un suport rotativ din lemn precum și un arzător.

Astfel, indiferent că vrei să faci un cadou unei persoane pe care s-o impresionezi, sau să-ți faci singur un cadou, acest set este alegerea ideală.

Cum să alegi unul dintre cele mai bune seturi fondue – sfaturile BlogdeCasa.Ro

Dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune seturi fondue, mai jos te voi ajuta cu sfaturi pentru a face alegerea potrivită. Mai exact, îți voi prezenta principalele caracteristici de care să ții cont atunci când vrei un set fondue bun.

1.Material

De fiecare dată când îți cumperi un vas, o oală sau o tigaie, trebuie să te uiți prima oară la materialul acesteia. Astfel, un set fondue bun trebuie să fie totodată tot dintr-un material bun. Eu recomand fonta, dar mai găsești si seturi din inox sau alte materiale. Fonta în schimb este un material foarte bun, rezistent, care dispune de o durată de viață foarte mare.

2.Număr de piese incluse

Vorbim despre un set, deci este foarte clar faptul că vor fi mai multe piese incluse. De aceea cele mai bune seturi fondue ar trebui să conțină câteva piese obligatorii.

Majoritatea seturilor fondue sunt formate din 8-10 piese. Cele mai importante piese ce ar trebui să fie prezente sunt: vasul fondue, furculițele/lingurițele, arzătorul, bolurile, inelul suport pentru furculițe precum și suportul din lemn.

Nu toate au un număr atât de mare de piese, majoritatea au doar câteva lingurițe, vasul, arzătorul și poate suportul. Totuși, celelalte pot fi la rândul lor de mare folos.

De asemenea, trebuie să ții cont și de materialul pieselor, deoarece la rândul lor și acestea ar trebui să fie dintr-un material bun.

3.Alte detalii

Sunt și alte detalii de care poți ține cont. De exemplu, unele vase pot fi folosite și separat la inducție, ceea ce te poate ajuta să pregătești și alte alimente.

Totodată, mai recomand și să optezi pentru un vas care e produs de o firmă cunoscută deoarece aceste vase au o calitate superioară, au fost realizate cu tehnologii moderne, deci vor fi mai durabile.

Atenție trebuie să acorzi și modului de curățare. Un vas pentru fondue ar trebui să fie ușor de curățat, iar unele piese pot fi curățate chiar și la mașina de spălat vase.

Capacitatea este un alt aspect de care să ții cont atunci când vrei unul dintre cele mai bune seturi fondue. Alege capacitatea în funcție de numărul de membri ai familiei, de cât de mult gătești șamd.

cele mai bune seturi fondue

Recomandări pentru cele mai bune seturi fondue

Dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune seturi fondue, dar nu ești sigur ce set să alegi, mai jos îți voi prezenta 3 seturi bune. Am ales doar seturi fondue bune, de care te vei bucura foarte mult timp.

Set Fondue – Emile Henry

Set Fondue - Emile HenryO primă recomandare este acest set fondue Emile Henry. Caracteristici:

 • Material ceramică.
 • Capacitate 2.5 litri.
 • 8 piese incluse.
 • Livrare gratuită. 
 • Vas, arzător și 6 furculițe.
 • Preț bun.

Set fondue 8 piese – KitchenCraft

Set fondue 8 piese - KitchenCraftFoarte bun este și acest set fondue de la KitchenCraft. Caracteristici:

 • Set fondue din 8 piese.
 • Material fontă.
 • 1 vas, 1 arzător și 6 furculițe.
 • Producător Kitchen Craft.
 • Livrare gratuită.
 • Preț bun.

Set fondue 11 piese – Vitesse

Set fondue 11 piese - VitesseȘi ultima recomandare pentru cele mai bune seturi fondue, de la Vitesse. Caracteristici:

 • 11 piese.
 • Vas din inox.
 • Stativ, 6 furculițe, suport furculițe, arzător și suport din lemn.
 • Livrare gratuită.
 • Producător Vitesse.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai bune seturi fondue. Pentru mai multe modele, accesează acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here