Cele mai bune shakere pentru băuturi WOW

0
61

Dacă deții un mic bar sau pur și simplu vrei ca din când în când să te poți bucura de un cocktail ca la carte, atunci cu siguranță vrei să ai unul dintre cele mai bune shakere. De aceea am decis să fac și un articol despre cum se alege un shaker bun.

Mai exact, mai jos îți voi prezenta mai multe sfaturi despre cum se alege un shaker bun, dar și recomandări. Mai întâi însă voi începe cu o recomandare de shaker ce merită cumpărat fără a sta pe gânduri.

Cel mai bun Set pentru cocktail – Kitchen Craft

Set pentru cocktail - Kitchen Craft

Click pentru preț!

Am decis să recomand un set pentru cocktail, deoarece astfel vei dispune de toate accesoriile pentru a-ți prepara o băutură care să te încânte.

Mai exact, setul este din oțel inoxidabil și conține un shaker, o sită pentru cocktail precum și un pahar dublu pentru măsurare. Toate au fost produse de Kitchen Craft, un brand al bucătăriei renumit și apreciat totodată. Prețul este bun iar livrarea e gratuită.

Cum să alegi unul dintre cele mai bune shakere – sfaturi utile

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune shakere, mai jos îți voi oferi mai multe sfaturi. Mai exact, voi prezenta principalele caracteristici de care trebuie să ții cont atunci când vrei un shaker bun.

1.Shaker sau set complet?

După cum ai văzut și mai sus, poți opta pentru un set întreg pentru prepararea cocktailurilor. La fel de bine poți să alegi și un singur shaker, deoarece prețul de achiziție va fi mai mic pentru un simplu shaker. În schimb, setul te va ajuta să faci mai ușor un cocktail, cu mai multă precizie și profesionalism.

2.Tipul shakerului

La fel ca în cazul multor alte produse, și shakerele pot fi de mai multe tipuri. Astfel, mai jos îți voi prezenta care sunt tipurile dintre care ai de ales atunci când vrei unul dintre cele mai bune shakere.

Un prim tip este reprezentat de shakerele cobbler, care sunt formate dintr-un pahar, o sită și un capac, toate din metal. Acestea sunt și cele mai întâlnite. Trebuie să adaugi gheața și ingredientele în pahar, vei fixa sita și capacul, iar mai apoi amesteci.

Shakerele Boston sunt de fapt două pahare de dimensiuni diferite, ce se introduc unul în celălalt. Majoritatea sunt din inox și sticlă.

Shakerele pariziene sunt asemănătoare cu shakerele cobbler, doar că nu au o sită, ci trebuie să o cumperi separat.

cele mai bune shakere

3.Material

Majoritatea shakerelor bune sunt din inox, material pe care eu îl recomand și care este rezistent dar și ușor de curățat. Există și shakere din sticlă, care sunt ok pentru că poți urmări de aproape cocktailul pe care îl pregătești, însă sunt și mai fragile totodată.

4.Capacitate

Un alt aspect de urmărit este și capacitatea unui shaker. Cele mai bune shakere au de regulă o capacitate de 400/750 ml dar sunt și alte modele mai mari sau mai mici. Important este să stabilești câte cocktailuri va trebui să pregătești, și dacă ar fi o problemă să prepari de mai multe ori.

5.Design

Un shaker bun nu trebuie să fie numaidecât plăcut ca aspect, ci ergonomic. Astfel, atunci când faci un cocktail va trebui să fie ușor de ținut în mână și comod totodată.

Recomandări pentru cele mai bune shakere

Așadar, mai jos am pregătit 3 shakere bune pe care le poți cumpăra fără a sta prea mult pe gânduri. Am ales numai produse de calitate, din branduri populare și cu prețuri bune.

Shaker cocktail 750 ml – Trudeau

Shaker cocktail 750 ml - TrudeauO primă recomandare este acest shaker de la Trudeau. Caracteristici:

 • Marca Trudeau.
 • Capacitate 750 ml.
 • Material inox și plastic.
 • Sită integrată și capac.
 • Livrare gratuită.
 • Garanție 5 ani. 

Click pentru preț!

Shaker cocktail 700 ml – Kitchen Craft

Shaker cocktail 700 ml - Kitchen CraftFoarte bun este și acest shaker cocktail de la Kitchen Craft. Caracteristici:

 • Capacitate de 700 ml.
 • Brand renumit. 
 • Material sticlă și capac cu inox.
 • 6 rețete incluse.
 • Preț bun.

Shaker 750 ml – Westmark

Shaker 750 ml - WestmarkȘi o ultimă recomandare pentru cele mai bune shakere. Caracteristici:

 • Capacitate 750 ml.
 • Brand Westmark.
 • Material Inox.
 • Preț accesibil.
 • Design ergonomic.

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai bune shakere. Vezi aici și alte modele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.