Cele mai bune stații meteo

Ne mințim ca la meteo, era o melodie ce a rupt topurile acuma ceva timp. Ea totuși are la bază o afirmație destul de adevărată, și anume aceea că nu te poți încredere mereu în informațiile de la vreme. Iar dacă pentru tine e important să știi mereu câte grade sunt, care e direcția și viteza vântului, ori informații de acest gen, atunci ar trebui să-ți iei una dintre cele mai bune stații meteo.

Astfel, dacă-ți iei o stație meteo bună nu va mai trebui să te uiți la știrile meteo, ci vei avea mereu orice informație dorești.

Iar prețul nu este unul exagerat: de la 300 de lei costă o stație meteo, dar prețul poate crește în funcție de dotări.

BlogdeCasa.Ro te ajută să-ți iei una dintre cele mai bune stații meteo

Dacă vrei una dintre cele mai bune stații video, atunci ar trebui să urmărești câteva aspecte importante precum tipul informațiilor afișate, raza de operare, caracteristici incorporate, memorie, alarme, șamd. Mai pe larg discutăm în rândurile următoare:

1.Ce informații oferă

Unul dintre cele mai importante aspecte de verificat atunci când vrei o stație meteo bună este tipul informațiilor oferite. Un model poate oferi informații de bază precum temperatura interioară și exterioară, viteza vântului plus umiditate. Un model profi în schimb îți va spune și care e direcția vântului, presiunea atmosferică sau cantitatea de apă.

Aceste informații sunt foarte utile atunci când lucrezi în agricultură, ai o grădină cu legume sau activezi într-un domeniu în care e nevoie să știi mereu ce condiții îți oferă vremea.

2.Rază de operare

Mai nou sunt la modă aparatele de tip Wireless, iar de aceea ar trebui să cauți o stație meteo Wireless. Asta mai ales pentru că nu vei avea nevoie de cabluri. Totuși, stația ar trebui să aibă o rază de cel puțin 30 metri. Cu cât raza de operare e mai mare, cu atât mai bine.

3.Senzori externi

Cu cât o stație meteo profesionistă are mai mulți senzori, cu atât vei putea monitoriza mai multe locuri. Stațiile meteo pot avea de la un senzor la mai mulți, astfel încât să poți monitoriza vremea atât în exterior dar și pentru a primi informații despre temperatura și umiditatea din interior.

4.Funcții

Pe lângă aspectele despre care am discutat mai sus, atunci când vrei una dintre cele mai bune stații meteo ar mai trebui să ții cont și de alte lucruri, precum sunt funcțiile de mai jos:

Control cu ajutorul unei aplicații – astfel, vei avea acces la informațiile obținute direct de pe telefonul mobil, sau orice alt dispozitiv conectat la internet.

Actualizare informații – stațiile meteo bune actualizează datele recepționate o dată la un anumit interval de timp, astfel încât să fii la curent cu orice detaliu.

Foarte important este ca o stație meteo să memoreze informațiile obținute în ultimul timp, pentru a le putea accesa ușor apoi și să faci diferite comparații.

Iar dacă valorile normale au fost depășite, ar trebui să fii anunțat de acest lucru prin intermediul unei alarme.

5.Garanție

Nu îți cumperi zilnic una dintre cele mai bune stații meteo, iar de aceea ar trebui să optezi pentru un model cu garanție de cel puțin 2 ani.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune stații meteo

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune stații meteo profesioniste, dar nu știi ce să alegi, ar trebui să vezi recomandările de mai jos:

Stație meteo digitală SUN cu senzor extern wireless S 35.1133.02

cele mai bune stații meteoO primă recomandare este SUN, o stație meteo digitală foarte bună. Dotări:

 • Afișare temperatură interioară/exterioară.
 • Wireless.
 • Umiditate interioară.
 • Radio clock.
 • 1 senzor.
 • Alarmă. 

Click pentru preț!

Stație meteo digitală Spring cu senzor extern wireless S 35.1129.01

Statie meteo digitala Spring cu senzor extern wireless S 35.1129.01Foarte bună este și stația meteo a celor de la Spring. Dotări:

 • Temperatură interioară/exterioară.
 • Umiditate interioară/exterioară.
 • 1 senzor.
 • Preț bun.
 • Wireless.

Click pentru preț!

Stație meteo digitală cu senzor extern wireless TFA S35.1136.02

Statie meteo digitala cu senzor extern wireless TFA S35.1136.02Iar ultima recomandare pentru cele mai bune stații meteo este acest model. Dotări:

 • Umiditate interioară exterioară.
 • Temperatură interioară și exterioară.
 • Ceas digital.
 • 1 senzor.
 • Wireless. 

Click pentru preț!

Așadar, dacă vrei una dintre cele mai bune stații meteo, ar trebui să alegi un model de mai sus. De asemenea, dacă vrei să vezi mai multe modele, accesează acest link.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here